2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست
من ۲ تا پسر دارم الانم باردارم.. دوست دارم حداقل ۴ تا فرزند داشته باشم،با اینکه تو فامیل موت نهایت ...

تبریک میگم گلم 🌺

ان شاالله خداوند فزرند سالم و صالحی رو بهتون عنایت کنن 

❌لایک❌
عزیزم هییییچوقت برای هیچ کاری به خاطر حرف مردم تو زندگیت تصنیم نگیر  مردم همیشه و همیشه برای ه ...

اره دقیقا

ما تو فامیل ۲ تا تک فرزند دهه پنجاهی داریم

الان بیشتر از ۴۰ سالشونه و من وقتی بزرگسالی اونها رو می بینم اصلا دلم نمیخواد بچه هام اونطوری بشن

یکی دیگه هم هست برای دهه ۴۰ که تک فرزند بوده و هست،الان پدر و مادرش فوت شدن،کسی دیگه باهاشون رفت و آمد نمیکنه،مگه فامیل های خانمش 

یکی دیگه هم باز داریم دهه هفتادی هستن،۲ تا بودن اینها،متاسفانه چند سال پیش یکی از بچه ها فوت شد و اون یکی الان تنها مونده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک میگم گلم 🌺 ان شاالله خداوند فزرند سالم و صالحی رو بهتون عنایت کنن 

ممنون عزیزم فدات

ان شاءالله خدا بچه هات رو عاقبت به خیر کنه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
یه خانم ایرانی که در ژاپن زندگی می‌کنه رو دنبال میکنم و طبق گفته هاتون از ژاپن این طور بنظر میرسه ک ...

چه خوب 

کاش همچین چیزهاییم تو فرهنگ ما جامیفتاد

البته همین موارد ساده زیستن که تو دین خودمونم داریم اگه همه عمل کنیم و از اسراف جلوگیری کنیم خییییییلی خوب میشد

❌لایک❌

خروجی 

یه بشقاب شکست!

یه تعداد بازیافتی هر روز میره تو کیسه بازیافتی ها

هفته ای یه بار یه نگاه به اسباب بازی های بچه ها میندازم،هرکدوم شکسته یا خراب شده یا با توجه به چرخی بودن اسباب بازیها،بازم باهاشون بازی نمیکنن از دور خارج میشن

یه شلوار تو خونه ای پسر بزرگم دیگه لازم نداشت

یه شیشه خیلی کوچولو آبلیمو

یه استکان کوچولو که کاکائو داخلش بود و خالی شده بود 

۴تا لیوان سفالی که لب پر شده بود

دوتا استکان کوچولو که همسرم برای استفاده بچه ها خریده بود(یه خرید هیجانی)

❌لایک❌
خروجی مجدد امروزم دوتا قوطی خالی. یک لیف.یک خمیردندان نصفه که چون برند عوض کردیم اینو گذاشتیم کنار ک ...

من از شامپو برای شستن لباس های تیره و مشکی استفاده میکنم میتونید شماهم امتحان کنید 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

امروز ۲تومن دستم اومد 

خواستم یه مقدارش رو بدم پارچه چادر مشکیمو بدوزم(البته چادر مجلسی دارم و واجب نبود!)

و مقدار دیگه رو یه بندانداز برقی برای خودم بگیرم 

و مقدار دیگه ش رو خرج تفریح آخر هفتمون کنیم

یهو تو یه عمل انتحاری همه رو واریز کردم برای یه نفر که ازم طلب داشت و طبق قرارمون نصف قسطشو این ماه داده بودم و قرار بود مابقیشو آخر ماه بعد بدم.انقدر خوشحال شد بنده خدا

منم از تصمیم عقلانی دقیقه نودیم خیلی خوشحال تر شدم 😁✌️

❌لایک❌
سلام دوستان یه مدته پست نذاشتم ولی همچنان در حال پاکسازی هستم، عکس میذارم لطفا نظر بدید که دیگه چه چ ...

اگه خواستید از اکسسسوریها نزدیکتر هم دارم که بهتر نظر بدین عزیزان 💌

سلام دوستان یه مدته پست نذاشتم ولی همچنان در حال پاکسازی هستم، عکس میذارم لطفا نظر بدید که دیگه چه چ ...

بسیار زیباست

فقط بنظرم آباژور قرمز جاش اونجا نباید باشه و کنار تخت بهتره 

و خرده ریز های زیر تلویزیون یمقدار شلوغ کرده اون قسمت رو

از این نظر که تی وی وال خودش نما داره بنظرم اونا حذف بشن بهتر باشه

ققنوس