2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون سومی هرکسی حتی در و همسایه ظرف بخوان ببخشن می‌ره میگیره من از اول ازدواجم هر ظرفی خواستم ببخشم ...

من ترجیح میدم به جای اینکه اون ظرفی که میخوام بذارم خروجی بره پیش همچین آدمی،برسه دست کسی که واقعا "نیاز" داره و "استفاده" میکنه

❌لایک❌
چطوری دوست قدیمی 😍😍😍😍 خوش برگشتی😘😘

قربونت برم عزیزم من هستم همیشه میخونم اینجارو  و از پستای شما و دوستان استفاده میکنم

امروز دیدم خروجی پیدا نمیکنم رفتم از اول تاپیک بخونم گفتم شاید یه چیزی رو جا انداخته باشم 😁

بازم مرسی به خاطر تاپیک بربارت. واقعا جزو معدود تاپیکای مفید نی نی سایته 💚 

داشتم تاپیک رو از اول میخوندم که مرور بشه، رسیدم به اولین پستی که گذاشته بودم و تاریخشو نگاه کردم دی ...

منم هرروز یک چیز حداقل باید بزارم خروجی شده عادتم شده. البته من خیلی چیزا برای خروج دارم منتهی مثلا گذاشتم واس فروش باید مشتری پیدا شه 

من خانواده خودم همه مینیمال هستن ولی خانواده همسر همه مصرف گرا نه به این سبک که شما می‌فرمایید همش د ...

بعضیا با این مدل زندگی خو گرفتن دیگه هرچی توضیح بدی ک استفاده کن و دنیا دو روزه و فلان اصلا به خرجشون نمیره.

اونا فقط میخوام وسیله هاشون نو بمونه تمام.

ولی این توهین کردنشون خیلی بده 

اخه مگه قحطی ظرف اومده ک ادم ب ظرف نو کسی حسادت کنه؟

خب خراب بشه و بشکنه خیلی راحت جایگزین میشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من ترجیح میدم به جای اینکه اون ظرفی که میخوام بذارم خروجی بره پیش همچین آدمی،برسه دست کسی که واقعا " ...

منم دقیقا به همین دلیل اکثر مواقع مخفیانه وسایل رو پاکسازی میکنم که همسرم متوجه نشه

اول اینکه بسیار مخالفت می‌کنه راضی هم بشه می‌بره برای این خانواده برای همین اصلا نمیگم بهش

ققنوس

خروجی مجدد امروزم دوتا قوطی خالی. یک لیف.یک خمیردندان نصفه که چون برند عوض کردیم اینو گذاشتیم کنار که نمیندازیمش بیرون.برداشتم گذاشتم جای جدیده که اول این استفاده بشه.دوتا شامپو هم داریم تغییر برند دادیم اونا موندن باید به فکری براشون بکنم 

خروجی مجدد امروزم دوتا قوطی خالی. یک لیف.یک خمیردندان نصفه که چون برند عوض کردیم اینو گذاشتیم کنار ک ...

اگه شامپو اضافی هست ونمیخوای دیگه به سرت بزنی میتونی به عنوان شامپو بدن استفاده کنی یا باهاش لباسهای مشکی رو بشوری عزیزم من خیلی وقتها این کار رو میکنم که شامپو حیف نشه با خمیر دندان اضافی یا تاریخ گذشته هم سینکو برق میندازم 😍

من متاسفانه درگیر آدمهایی هستم که با توهین و رفتارهای غلط می‌خوان نشون بدن من سلیقه خوبی ندارم  ...

منم دقیقااز همین آدما دوروبرم هست.ولی من اصلاً اهمیت نمیدم و کار خودمو می‌کنم 

خروجی امروزم یه تیشرت ویه شلوارک که تو بارداری ازشون خیلی استفاده کردم(چون شیکمم رو روغن میزدم لباسارو دستع بندی کردم وباید کلی خروجی بدم)ورودیام انجام شد وحالاحالانیازبه لباس ندارم😍😍😍بحث سینی بود میخوندم به همسرم گفتم یه سینی دم دستی بخریم اینی که داریم سایزش کوچیکه گفت اون سینی چوبیه رو بیار گفتم ننننه اون برامهمونه😁گفت استفاده کن دوروز دنیا😁🖐️هیچی همین الان که دارم تایپ میکنم به حرفش بیشترفکرکردم گفتم درست میگه چرا هزینه ی الکی کنم😍 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من متاسفانه درگیر آدمهایی هستم که با توهین و رفتارهای غلط می‌خوان نشون بدن من سلیقه خوبی ندارم  ...

این افراد معمولا اعضای درجه یک خانواده هستن که مطمئنا رفتارهاشون نشان از کوته فکریشون داره

شما سعی کنید با پس انداز و لذت بردن از زندگیتون در عمل بهشون نشون بدید که سبک زندگیتون چقدر بر شاد بودن زندگیتون موثر هست.

چون شرایط زندگیتون رو نمیدونم یه مثال کلی میزنم

بر فرض مثال

من یه مینیمالیستم که اهدافم آرامش در زندگی و هزینه کردن برای سفر و کوهنوردی

در مقابل خواهرم که فقط دنبال خرید و انبار کردن وسایل

شما همسرتون رو تشویق کنید که با تعریف خاطرات و آرامش و راحتی زندگی با وسایل کم بقیع رو ترغیب به کم کردن تجملات و پرهیز از  مصرف گرایی کنید   ... ، (آموزش در خلوت خودتون)

وقتی در جمعی قرار گرفتین اجازه بدید همسرتون مجلس رو بدست بگیرن مثلا رو به صاحبخونه بگه اااا چه خوب مبلاتون رو عوض کردید، ما قصد تعویض مبل داشتیم هزینه اش فلان مقدار میشد. باهاش مثلا یه سفر ۳ روزه رفتیم و حسابی خوش گذشت.... 

و قطعا اطرافیان چه خوانواده خودت و چه خانواده همسر تحت تاثیر قرار میگیرن و بعد چندبار تکرار این برنامه اعتراض همسراتشون بلند میشه 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵