2777
2789
عنوان

برام دعا گرفتن

112 بازدید | 17 پست

که همیشه تنها باشم 

با همه خیلی خوب رفتار میکنم حتی اونیکه بهم بد کرده که انقد خوبی میکنم بعد همون ادم شرمنده میشه و من قشنگ حس میکنم که بخاطر رفتارای یدی که داشته الان با خوبیایی که بهش میکنم شرمندس

هرکی بیاد خونم در حد توانم پذیرایی و روی خوش نشون میدم اما همه این رفت و امدا نهایت دوماه طول میکشه بعدش طرف حتی جواب گوشیمم نمیده 

یا دیگه نمیان خونم 

با خونواده شوهرم کلا کاتم که همه میدونن مقصر اونان 

فک میکنم برام دعا گرفتن که چون خودشون با من رفت و امد ندارن بقیه هم نیان خونم 

چکار کنم افسردگی گرفتم از تنهایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی ؟ بعدندچرا زبونت انقد نیش داره شما ؟ مودبانه تر میتونستی بگی

نه چون میدونستم.

منظوزم اینه که حقتون پایمال نباید بشه اصلا الان کسیم ازمن تنفرداشته باشه کاریش ندارم. سکوت کن اینطوری قدرتمندیت رونشون میده

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

ازکجافهمیدی

چرا این همه خوبی میکنم احترام میذارم مهمون میاد خونم میذارمش رو چشام انقد که گرم و با محبت رفتار میکنم 

چرا یکی دوبار میان دیگه نمیان ؟ حتی دوستم که ده ساله باهاش رفقیم دوبار اومد خونم دیگه نیومد حتی تلفنم جواب نمیده 

احساس میکنن واسه خودتون ارزش قائل نیستین منم مشمل مشابه شمارو دارم

تومدرسه که دوست پیدامیکنم درعرض یه هفته فراموشم میکنند هرچند هواشونو دارم سلام‌علیک دارم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..