2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
انشالله زودتر بتونی برنامه هایی که تو ذهنت داری رو به بهترین شکل انجام بدی منم رفتم پرده انتخاب کردم ...

دوستان ببخشید این پرده های حریر که حریر ساده هستن واستری ا لازم ندارن بنظرتون خیلی ضخیم نیستن که خونه روتاریک کنن استری نباشه که دیگه دوتا بخواد باشه همون پرده باشه ولی میگم نکنه ضخیم شه تاریک نمیدونم اطلاعی دارین آیا؟

سخت که نمی‌گیرم ولی تمام تلاشم رو میکنم خودشون مکان های که متعلق بهشون هست و مرتب و تمیز نگه دارن ش ...

خيلى خوب كارى ميكنيد ، من ابتدايى كه بودم يادمه تو مدرسه ميز ناهار خورى مون رو خودمون بايد دستمال ميكشيديم و خودمون زيرشو جارو ميزديم ( نوبتى ميچرخيد) 

اون موقع خيلى شاكى بوديما ... همشم بايد منتظر ميمونديم همه بخورن بعد تميز كنيم ولى همين حركت باعث ميشد مسئوليت پذير بشيم حواسمون به خانوماى نظافتچى باشه و كثيفكارى نكنيم 😄

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوست دارم بازم  باردار بشم و نی نی داشته باشم الان اولین باره اینجا میگم حتی به همسرم هم ن ...

عزیزم اگه واقعا شرایطشو داری وخودت وهمسرت دوست داری به هیچکس ارتباطی نداره مگه ما باید به خاطر حرف مردم زندگی کنیم ؟من واقعا شرایطشو ندارم و مشکل پزشکی دارم و نتونستم و گرنه خیلی دوست داشتم پسرم برادر یا خواهر داشت وتنها نبود اگه این مشکلو نداشتم حرف هیچکس برام مهم نبود وباردار میشدم😅😍

دوستان ببخشید این پرده های حریر که حریر ساده هستن واستری ا لازم ندارن بنظرتون خیلی ضخیم نیستن که خون ...

نمیدونم عزیزم پرده خونه ما قدیمی هست ولی رفتم توی مغازه دیدم نازک بود ونیاز به زیر پرده داشت تا حالا از ضخیمها توی هیچ خونه ای ندیدم ولی به نظر من چون پرده گرونه ونمیشه زود به زود عوض کرد حیفه بزاریم مستقیم آفتاب بخوره وپوسیده بشه باید قبلش آستری یا همون زیر پرده بزنیم که ارزونتره بعد پرده اصلی رو بزنیم که خراب نشه البته این نظر شخصی منه 😅

زندگی مینیمال من:شام‌مهمون دارم یه نوع غذا گذاشتم.۵ نفریم ۶ تکه مرغ گذاشتم ۶ پیمانه برنج ماست خیار و ...

چه قدر عالی آفرین به شما منم از نظر آرایش یه مینیماله مینیمالم اصلا به هیچ وجه آرایش نمیکنم مگر اینکه بخوام برم مهمونی وعروسی اونم خیلیییی کم یه ریمل و یدونه رژ دارم ویدونه بی بی کرم که اونم خیلییییی کم استفاده میکنم آرایشگاه هم ماهی یکبار فقط برای اصلاح ابرو وصورت میرم فقط

منم دوست دارم بازم  باردار بشم و نی نی داشته باشم الان اولین باره اینجا میگم حتی به همسرم هم ن ...

من ۲ تا پسر دارم

الانم باردارم.. دوست دارم حداقل ۴ تا فرزند داشته باشم،با اینکه تو فامیل موت نهایت ۲ تا بچه دارن،ولی دوست دارم خانواده ام پرجمعیت باشه

ما خودمون همیشه احساس تنهایی میکردیم،چون ۲ تا خواهر بودیم  و آروم،اصلا بهمون خوش نمی گذشت

درحالی‌که خونه خاله ام که ۷تا بچه داره خیلی خوش میگذشت بهمون،گاهی شبها میرفتیم خونه اونا میخوابیدیم

دوست ندارم از همچین لذتی بچه هام محروم باشن،ما نه شب یلدا هامون جالب بود و نه روزا و شبهای دیگه،خونه خیلی آرومی داشتیم 

الیته هنوز کسی از فامیل نمیدونه، خودم و همسرم میدونیم و اینجا گفتم رسانه ای شد

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

یه خانم ایرانی که در ژاپن زندگی می‌کنه رو دنبال میکنم

و طبق گفته هاتون از ژاپن این طور بنظر میرسه که ژاپن خودش داره مینیمال بودن رو به مردمش یاد میده البته نه الان بلکه سالهاست

میزان زباله در ژاپن مشخص هست و کسی نمیتونه لوازم برقی و ظرف و ظروف رو دور بریزه که اگر بریزه جریمه داره

لوازم جوری ساخته میشن که حداقل صد سال استفاده بشن و حذفشون از زندگی با هزینه همراهه

برای مثال جارو برقی دارن به شکل سشوار بسیار قوی و برای سالها پیش فکر میکنم حدودا هشتاد الی صد سال پیش و هنوز کاربردی هست و تو خیلی خونه ها تنها جاروی منزل همونه

با اینکه تبلیغات برای خرید بسیار قوی هست ولی بخاطر قوانینی که وجود داره کمتر کسی سراغ خرید می‌ره

دانشجوها و کسانی که به تازگی می‌خوان از خانواده جدا بشن سعی میکنن دست دوم خرید کنند

خیلیاشون برای رد کردن لوازم اضافیشون روزانه تعدادی رو جلو در میذارن تا بقیه رایگان بردارند 

این تعداد هم مشخص شده هست و اگر زیاد تر از حد نایین شده باشه باهاشون برخورد میشه

این خانم یمدتی که می‌رفت سرکار دید یه خونه هر روز یسری چیزها رو می‌ذاره جلو در پیگیر میشه میبینن دانشجو هوایی که اومدن شهرشون و پریشون تموم شده اینجوری دارن لوازم رو رد میکنند

خداییش من عکس‌اش رو دیدم بعضیاش واقعا وسایل کاربردی بود

ققنوس

یکی دیگه هم اینکه ژاپن بسیار زلزله خیز هست 

بنابراین مردمش نمیان کالای لوکس و خاصی بخرن که تو خونشون جا بدن

البته که همه خونه ها مینیمال نیست ولی فرهنگ ، اموزش، دولت و زلزله باعث شده خیلیا به ضروریات بسنده کنند و اگر روزی پیش بیاد که بخوان لوازمشون رو جمع کنند از شهر بیرون برن یا لوازمشون تو زلزله تخریب بشه چیزهای زیادی از دست ندن

ققنوس

عزیزم هییییچوقت برای هیچ کاری به خاطر حرف مردم تو زندگیت تصنیم نگیر 

مردم همیشه و همیشه برای هرچیزی حرف برای گفتن پیدا میکنن

شما تو هر زمینه ای نگاه به شرایط خودت و خونواده ت داشته باش و بس

❌لایک❌