2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738307 بازدید | 44695 پست
آفرین دقیقا نکته ای که خیلی ها تو گام اول این سبک زندگی دست به انجامش میزنن یا بهش انتقاد میکنن وسای ...

نکته دوم خیلی خوب بود که اکثرا برخلافش صحبت میشه ولی منم دقیقا همین کارو میکنم

هرچیزی که به سبک استایل و زندگی من شبیه هست و وارد خونمون بشه می‌ذارم کنار اونایی که مصرف میکنم از بین رفتن اونو میارم تو دست و مثل خرید کردن نگاهش میکنم یه مینیمالیست خارجی بود اسمش یادم نیست تیشرت زیاد داشت و همه رو دوست داشت و دلش نمیومد خروج بذاره همه هم تقریبا نو

سه تا کارتن گذاشت و تیشرت ها رو چهار قسمت کرد یک قسمت تو کمد و بقیه تو کارتن 

قرار شد هر وقت تیشرتای کمد از بین رفت بره از انباری خونش تیشرت بخره

و چون آدمی بود که خرید دوست داشت اینجوری حالش هم خوب تر بود

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو استان مازندران سالها مطبخ جزو سبک خانه سازی بوده و جزو واجبات هر خونه ای مطبخ بود ولی خوب قدیما ...

اگه ازش درست استفاده کنن خیلی عالیه و همیشه دلم میخواد تو خونه دلخواهم همچین مطبخی داشته باشم.و لی یه سری از اقوام ما جوری ازش استفاده میکنن که بیشتر شده اتاق شکنجه ی خانم خونه تا یه آپشن و رفاه. 

یه دوستی دارم غیبت شون نباشه در باب مثال وتحلیل کردن میگم عاشق خرید کردن هستن.ما هر بار ایشون می بین ...

انشالله دیگه فقط وفقط طلامیخری 😍😍😍😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اگه ازش درست استفاده کنن خیلی عالیه و همیشه دلم میخواد تو خونه دلخواهم همچین مطبخی داشته باشم.و لی ی ...

بله متاسفانه خیلی اهمیت به مطبخ نمیدن و بسیار کوچیکه

من یکی از زندایی هام تو مطبخش یه پنجره بزرگ گذاشته و تمام لبه پنجره رو گل گذاشته مطبخش رو از کل خونشون بیشتر دوست داریم و با اینکه تو مطبخش کلا ۴نفر بصورت فشرده میتونن بایستند همه میرم میچپیم تو مطبخ😂

ققنوس

خروجی امروز دو جفت جوراب یکی برای همسر یکی پسر بزرگه که آنقدر پوشیده بودن کاملا نازک شده بود و کشش شل بود

مردای خونه ما پاشون سایز بزرگه و جوراب زود از بین می‌ره

ورودی هم دو جفت قبلا خریده بودم براشون اونا رو میذارم جای این یکی ها و در اولین فرصت دو جفت میخرم میذارم کنار 

خروجی بعدی شیشه سیر ترشی هفت ساله که متاسفانه شکست و چون پودر شد نشد سیر ها رو نجات بدیم و با سیر ها رفت تو سطل زباله

یه مانتو مشکی خودم رفت خروجی بعلت استفاده زیاد از بین رفته بود جایگزین هم یه مانتو مشکی تقریبا نو داشتم که چون دو تا بودن اون یکی رو گذاشته بودم کنار الان اون میاد تو دست 

و دیگه مانتو کنار گذاشته ندارم ولی تا مدتی هم نیاز به مانتو نخواهم داشت

ققنوس
نکته دوم خیلی خوب بود که اکثرا برخلافش صحبت میشه ولی منم دقیقا همین کارو میکنم هرچیزی که به سبک است ...

منم خیلی زیااااد لباس دارم و اول تابستون اومدم همین کار رو کردم و همه ی لباسای نو رو جمع کردم تا اونایی که کهنه شد رو دور بندازم و از همون نوها که تو بقچه ی لباس گذاشتم خرید کنم. یه سری هم که میدونستم اصلا نمیپوشم رو بخشیدم. اینجوری کمد و کشوی لباسام خلوت شدن و نظم پیدا کردن و مطمئنم حالا حالاها ورودی لباس نخواهم داشت. 

بله متاسفانه خیلی اهمیت به مطبخ نمیدن و بسیار کوچیکه من یکی از زندایی هام تو مطبخش یه پنجره بزرگ گذ ...

آخ آخ گفتی، دلم میخواد یه پنجره ی بزرگ رو به باغ پرتقال داشت بهار بوی بهارنارنج بپیچه اونوقت شستن ظرف شاعرانه ترین کار دنیا بود برام... 

امروز یکی سوغاتی مشهد نبات بسته بندی و مهر آورد منم بازش نکردم چون نبات باز زیاد داریم

گذاشتم چندماه دیگه قسمت شد رفتیم ایشالا مشهد بدم بکسی.انقضا هم داره  ۲ سال

اگر قبل مینیمال شدنم بود در جا مشبای مهر و نبات میکندم خخخخ

منم خیلی زیااااد لباس دارم و اول تابستون اومدم همین کار رو کردم و همه ی لباسای نو رو جمع کردم تا اون ...

چه ایده خوبیه منم اونا که کهنه اس یا دوستشون ندارم دلمم نمیاد بندازم دور می‌پوشم تا از دور خارج بشن 

بله یه دوره ای انقدر بقیه ازش ایراد میگرفتن ما هم فکر میکردیم مامانم ایرادی داره😅 بعد که وارد زندگی ...

چقدر لذت بردم 

خدا ان شاالله والدینتون رو براتون حفظ کنه سایه شون مستدام باشه 🌺

❌لایک❌