2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738263 بازدید | 44695 پست
یه چیزی  اضافه کنم در مورد رفتارهای مینیمال عمه جانم اگه دوتا خونه رو در اختیارشون قرار بدی ...

بیشتر ازشون بگید سبک زندگی این آدمها برای ماهایی که پیرو این سبک هستیم تماما نکته و آموزشه

مادر منم مینیمالیست هستن البته بقول خودشون اشغال جمع کن نیستن و از نظرش هرچیزی هرچند کاربردی به کارشون نیاد برای ایشون آشغال هست و برای بقیه شاید مهم اینجوریه که باید همون لحظه برسه به دست کسی که بکارش میاد

قدیما و البته هنوز هم خیلی از اطرافیان مامانم رو قبول ندارن چون ماکسیمالیست نیست به حساب فقر میذارن ولی مامان من براش مهم نیست هیچوقت طبق مد زندگی نکرد و به کار بقیه کاری ندارن حرف بقیه هم براش مهم نیست

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برادر و پسر بزرگ ندارم،همسرم هم هیچ وقت سینی پر برنمیداره چون تو خونه مادرشوهرم یا خواهر شوهرم ک ...

خدا داداشها و پسرا و همسرا و باباها رو حفظ کنه برای هرکسی😍

تو شهر ما اینجور مواقع یه حمایت از خانم خونه ست یه نوع کمک کردن که خانم خونه انقدر رفت و آمد نداشته باشه یه دفعه یه سینی بزرگ رو برمیدارن میارن سر سفره و همه رو میچینن تو سفره 

گاهی وقتی خودمونم هستیم برای اینکه هی محتویات سفره رو انتقال ندیدم و هی بیایم و بریم یه دفعه همه رو میذاریم تو یه سینی بزرگ و میبریم تو آشپزخونه 

❌لایک❌
خدا داداشها و پسرا و همسرا و باباها رو حفظ کنه برای هرکسی😍 تو شهر ما اینجور مواقع یه حمایت از خانم ...

اکثر خونه ها موقع مهمانی سبزی ،ظرف های ترشی، کاسه های ماست، لیوان ها و نمک رو میذارن تو سینی که بصورت یکپارچه برده بشه

ققنوس
سلام من کتاب رو تموم کردم الان مسافرتم ولی برگردم خونه ب روش ماری کاندو یه بار اساسی مرتب میکنم. ...

منم تمام کفش ها ولباسهامون رو اینطوری پاکسازی کردم ویه عالمه خروجی داشتم که از چندین سال قبل بلااستفاده مونده بود ومطمئنم اگه بیست سال هم میموند استفاده نمیشد فقط ظرفها مونده و وسایل خیلی بزرگ که منتظرم اسباب کشی کنیم تا بتونم بزارم خروجی 😍

در مورد رنگ ها من قبلا اینجا گفتم عاشق رنگ ها هستم وچون قرار نیست الگوی ومرجع مینیمال بودن باشم وچون ترجیح میدم همسو با کلمه ساده زیستی جلو برم خودم محدود به رنگ سفید نمی کنم برای من نظم وخلوت بودن وتمیزی وکاربردی بودن در الویت.

چند روز پیش ویلای یکی از دوستان بودیم تشک هاشون کم جا وباریک بود خیلی خوشم اومد با پتوهای سبک که قبلا در موردش حرف زدیم.

✅️دیروز هر چقدر با مادرم صحبت کردم این دوتا لحاف ببر گوش نکرد که نکرد.

✅️همسرم برای تولد سالگرد ازدواج روز زن واین داستانا در حد توان هدیه می خره یا شام می ریم بیرون +کیک تولد این داستانا.

امسال دیگه دلم شام بیرون این چیزا نمی خواد حقیقتا خیلی دلم می خواد آیتم هایی که در مورد مینیمال بودن برام‌مهمه رعایت کنه.مثلا مواردی که من دلم می خواد از خونه خارج بشه بهترین هدیه است برای من.یا حتی همین خریدای با برنامه برای خونه.این ها نوشتم که بعدا ازشون بخوام

شادی صدام کنید
بعد دیدم کلیپ دیدم من عاشق مینیمالیست هستم ولی سبک دیزاین و چیدمان مینیمال رو بصورت تک دوست ندارم ت ...

به نظر من مینیمالیست یعنی وسایلی داشته باشی که ازش استفاده میکنی ، و یا وسایلی که از داشتنش لذت می‌برید و دوس دارید

خونه ی یه دست سفید خیلی بی روحه به نظرم

من خودم عاشق رنگ هستم 

خونه ی خودم وسایل عمده طوسی سبز آبی هست بیشتر 

کابینت ها سفید و مقدار کمی طوسی و کمد دیواری سفید ، دیوارها سفید 

فقط رنگ طلایی و صورتی دوس ندارم اصلا😀

طبق برنامه ریزی ام امروز نوبت پنتری:یه مقدار گردو داشتیم که مغز کردم آسیاب کردم فریزر کردم برای فسنجون یادتونه گفتم فریزر من خلوت وزیاد چیزی فریز نمی کنم هر چیزی هم فریز کنم نهایتا تا یک ماه استفاده میشه الان این گردو اندازه ۴ وعده فسنجون.یه مقدار زیتون خوراکی ورودی بود که فقط همسرم می خوره.مامانم دیروز میوه اورده بود تو ظرف خوشگل چیدم روی میز که بخوریم تموم شه[خیلی سابقه بدی تو اسراف مواد غذایی داریم]اون دوتا سینی استیل ام جاش عوض کردم که دم دستم نباشه استفاده کنیم.

شادی صدام کنید

یه دوستی دارم غیبت شون نباشه در باب مثال وتحلیل کردن میگم عاشق خرید کردن هستن.ما هر بار ایشون می بینیم یه استایل که قبلا گفتم اینجا الان حرفم سر این چند روز پیش که دیدمشون بلز یه گوشواره دیگه استفاده کرده بودند منم که عاشق بدلیجات به زحمت خودم مدیریت کردم که از ایسنتا سفارش ندم.واقعا چشم‌می بینه ودل می خوا ولی هدف ام مهمتره‌

در حال حاضر فقط یه گوشواره بدل دارم+با یه جفت گوشواره طلا که گوشواره طلا قفل اش خراب شده باید تعویض شه

شادی صدام کنید