2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون چکار کنم دخترم خیلی

366 بازدید | 18 پست

بی توجهی میکنه یه باباش، اعصابم خورد میشه کلاس دومه فقط از من حساب میبره، مثلا باباش صداش میکنه بیا هی میگه باش بزار،،،،  دلم میخاد بچسبه به پدرش ولی این اصلااااا

فقط برا پول و خوراکی و اسباب بازی و ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا پسر همیننانگار باباشون دشمنشونه اصلااا دوسش ندارنعلنا تو روش میگن ما مامان و دوس داریم تورو دوس ...

اینم میگه مامان من تو رو بیشتر دوس دارم بعد جلو باباش میگه دوتاتون ی لبخند ریزی ام میزنه😂 ولی واقعا باباشم وقت نمیزاره برامون 

رابطه خودت با همسرت چه جوری هست ؟ توی خونه ارامش برقراره یا شما هی شکایت میکنی جلوی بچه که بابات این ...

مثلا من دلخور باشم از شوهرم ، شوهرم یکاری میکنه دخترم میفهمه ،تقصیر خودشه نمیذاره رابطه خصوصی داشته باشیم دخخرمو دخالت میده یک جور

رابطشون از پایه همینجوری شکل گرفتهپدرش براش وقت نذاشته، بازی نکرده، محبت نداده

پدرش از بچگی خیلی بهش محبت کرده هااا  ولی از بالا نگاه میکنه ،ن مثل دوست، کلا شوهر من بلد نیست صمیمانه رو😂

حالا خونه ما برعکسه پسرم باید بغل باباش بخوابه ی شب ب زور جداشون کردم نصفه شب بلند شد گریه میکرد با حقحق میگفت من دیگه طاقت ندارم باید برم بغل بابا باباش دیگه خسته شده روزی ده بار زنگ میزنه کی میای خونه قبلا که مدرسه نمی‌رفت ۵صبح بیدار میشد با باباش میرفت سرکار وابستگی به مادر بهتره وابستگی به پدر خوب نیست 

هيچوقت خودتو با كسي مقايسه نكن واز زندگي لذت ببر. يكي تو ١٨سالگي ازدواج ميكنه 👸ده سال بعد بچه دار ميشه 🤱يكي تو ٢٨سالگي ازدواج ميكنه👰🏻 يكسال بعد بچه دار ميشه 🤰🏽يكي لباس مارك 👖🧥ميپوشه با اسنپ ميره مياد 🚕يكي لباس معمولي ميپوشه با شاستي ميره مياد🚘.يكي از اخراج شدنش خيلي خوشحال ميشه 🙃يكي از استخدام شدنش تو شركتي كه ارزوشو داشته😍يكي گوشي ٤٠ميليوني داره🤳 ماشينش پرايده 🚗يكي پرادو داره گوشيش ٤ميليونه📱يكي از ازدواج كردن باعشقش خوشحال ميشه 💑يكي از بيرون اومدن از يك رابطه سمي🚶🏻‍♂️.يكي٣ميليون ميده مو رنگ ميكنه🧝‍♀️ تو حسابش ٥ميليونه💶 .يكي٥٠٠تومن ميده مو رنگ ميكنه تو حسابش ٥٠ميليونه💵يكي هرسال وسيله خونه عوض ميكنه  مستاجره🏕يكي هزينه چنداني براي وسيله خونش نميكنه صاحب خونست🏡جهنم زندگي يه نفر ممكنه بهشت زندگي يكي ديگه باشه🎇🌈 اينكه كجايي تو چه سن 👼🏻🙋‍♀️🙋🏻‍♂️و موقعيتي تعيين ميكنه كه اتفاقات از نظر ما خوب باشه يا بد.هميشه يادتون باشه چي از زندگي ميخوايد و باچي خوشحاليد😍(كپي ممنوع🚫)

یه راهش اینه یه کم سختگیری کنی مثلا هر چی بخواد بگی نمیشه 

بعد میره به باباش میگه و باباش قبول میکنه 

اونموقع بابا میشه خوبه و دوست داشتنیه چون هرکاری میخواد انجام بده میگه اوکی ...

بعدش دوستش داره و یه مدت که باهاش باشه عادت میکنه بهش 

مثلا من دلخور باشم از شوهرم ، شوهرم یکاری میکنه دخترم میفهمه ،تقصیر خودشه نمیذاره رابطه خصوصی داشته ...

خیلی خیلی این کار مخربه در تربیت . پس همینه . بچه باید از جانب پدر و مادر هر دو در امنیت روانی کامل باشه . باید باید و باید پدر و مادرشو یکی و هم سو بدونه . یعنی اگر پدر و مادر شمر هم باشن ولی پشت هم رو بگیرن بازم جواب میده . چرا دهه شصت با این که روش های تربیتی مخرب بود اشتباه بود ولی اثر هم داشت ؟ چون پدر و مادر هم سو بودن . اگر مثلا یکی از مامانت میخوردی اگر میرفتی به بابات میگفتی یکی هم از اون میخوردی . این یه حقیقته . 

پس نکته بزرگ همینه وقتی دختر شما داره از شما شکایت می شنوه دو حالت داره . یا داره از پدرش متنفر میشه که چرا اقتدار نداره ماجرا رو درست کنه یا داره از پدرش متنفر میشه که چرا از شما داره بد میگه . پس در دو حالت به ضرر پدر هست 

خیلی خیلی مهمه که با همسرتون اساسی صحبت کنید شما الان توی اوج سن تربیت هستید این بچه همیشه همینجوری نمیمونه چشم به هم بذاری شده نوجوونی که از طرف پدر محبت عاطفی ندیده و توی خیابون به اولین مهر و محبت جواب مثبت میده . مهر و محبت توی پول و خرید نیست درسته که اونا هم خوبه ولی اونا نیاز های بچه هستن . محبت الان  یعنی توجه دقیق به بچه . بابا و دختر برن پارک برن دوچرخه سواری کارتون ببینن بازی فکری یا ساختنی کنن با هم هر کاری که بچه دوست داره . اینا هست که تو ذهن بچه می مونه . اینجوری اگر در طول هفته کار داشت شما وارد میشی و توضیح میدی که پدر بیشتر از این وقت نداره 

رفتار شما با پدر هم مهمه . مثلا برای وعده ناهار یا شام که بابا میاد منتظر بمونید تا برسه سفره بندازید و با هم غذا بخورید . توی همین کار ساده هزار تا احترام به بابا هست . بچه گرسنه هست یه چیزی سبک بهش بدید که بتونه طاقت بیاره ولی باید طاقت بیاره چرا ؟ جواب میدید  چون بابا داره میره برای ما زحمت میکشه کمترین کاری که میشه براش انجام بدیم اینه که منتظرش بمونیم . یه مثال دیگه وقتی پدر خوابه حساس باشید . دخترم بیا یه بازی یواش انجام بدیم بابا خسته هست خوابه . در سال مناسبتیه برای بابا . تولد روز پدر ... با بچه ذوق کنید و کاری انجام بدید . با هم کیک بپزید براش یا با هم هدیه بخرید . وقتی بچه میگه این کارو بکنیم یا این خرید رو میخوام انجام بدم . بگید باید با بابا مشورت کنم . شاید جواب شوهرتون رو هم بدونیدا ولی مهمه که بچه بدونه بابا هست بابا اقتدار خونه هست توی ذهن بچه . زور و قدرت خونه هست . وقتی بابا سفت و محکم و مقتدر باشه پشت بچه بهش گرمه . روی این باید کار کنید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚