2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738512 بازدید | 44697 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من مینیمالیست یعنی وسایلی داشته باشی که ازش استفاده میکنی ، و یا وسایلی که از داشتنش لذت می‌ب ...

من همه چیزم بژ، سورمه و توسی هست

اتفاقا چند وقت پیش رفتم بازار فرش همراه یکی از دوستان که قصد خرید فرش داشت باز هم بین فرش ها من اونی رو پسندیدم که توسی ، بژ و سورمه ای داشت😅 عاشق رنگ سبز زمردی هم هستم که تو کی عکس های نت خیلی میپسندم ولی برای خودم فقط لباس اون رنگی دوست دارم نه لوازم بزرگ

ققنوس
یه دوستی دارم غیبت شون نباشه در باب مثال وتحلیل کردن میگم عاشق خرید کردن هستن.ما هر بار ایشون می بین ...

من متاسفانه درگیر آدمهایی هستم که با توهین و رفتارهای غلط می‌خوان نشون بدن من سلیقه خوبی ندارم 

با یه تعدادی خانواده باید در ارتباط باشم و به هیچ عنوان نمیشه حذفشون کرد و تمام صحبت هاشون من باب خرید هست و زندگی عجیب غریب خرید جنس بی کیفیت ولی پر از طرح ، خونه های شلوغ پر از لوازم مد شده

یعنی وام میگیرن که مبل سلطنتی بخرن یا جا کفشی که طلایی کار شده باشه و....

حالا تا جاییش که به خودشون مربوطه رو کاری ندارم مشکل اینه تمام صحبت هاشون توهین به منه که مبل راحتی دارم یا جا کفشی ساده قدیمی که داشتم و برام کافی هست رو نگه داشتم لباس هام رو ساده انتخاب میکنم یا ظرف و ظروفهای تبلیغ شده اینستا رو نمیخرم

بخاطر یسری مسائل نمیتونم باهاشون بحثی داشته باشم رفت و آمد رو هم نمیتونم کم کنم بی خیالی هم نمیتونم رد کنم چون بالاخره هرچقدر هم به مغزت اجازه عکس العمل ندی آخرش احتمال این هست که اذیت بشی

و واقعا این حجم از کوته فکریشون منو نابود کرده

ققنوس
دوس دارم بزارم  ولی خب چون سایت عمومی هست نمیزارم 😄

منم گذاشتم اینکه ما اینجا باشیم و کسی از فامیل و آشنا ببینه که بد نیست

نه صحبت ها سطح پایین هست که اگر کسی بفهمه برامون بد باشه 

نه اینکه چیز بدی میخوای بفرستی یا عکس شخصی نیست که

فضای عمومی خونه رو حتی تعمیرکار و مبل شویی...... یه عالمه آدم دیگه میبینن

ققنوس
سلام دوستای عزیز امروز یه شومیز و شال ست بخشیدم چون واقعا ماه ها تو کمد بود و من نتونستم باهاش کنار ...

من چند سال پیش با خوندن این کتاب نصف وسایلم رو دور ریختم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
بیشتر ازشون بگید سبک زندگی این آدمها برای ماهایی که پیرو این سبک هستیم تماما نکته و آموزشه  ما ...

عالیه 

چه شخصیت محکمی دارن مادرتون 

چقدر خوب تونسته در برابر حرف دیگران و مد وایسه و کاری که خودش میدونه درسته رو انجام بده 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

❌لایک❌
طبق برنامه ریزی ام امروز نوبت پنتری:یه مقدار گردو داشتیم که مغز کردم آسیاب کردم فریزر کردم برای فسنج ...

خیلی خوبه که برنامه ریزی داری اینطوری همیشه همه جا مرتبه ویه عالمه وقت اضافی می مونه اگه دوست داری لطفا در مورد پنتری یه کم توضیح بده چه چیزهایی میزاری اونجا ؟کجای خونه قرار داره؟اندازش چقدر وقفسه داره؟میخوام ببینم منم میتونم یه قسمت از خونمو پنتری کنم ؟

عالیه  چه شخصیت محکمی دارن مادرتون  چقدر خوب تونسته در برابر حرف دیگران و مد وایسه و کار ...

بله یه دوره ای انقدر بقیه ازش ایراد میگرفتن ما هم فکر میکردیم مامانم ایرادی داره😅 بعد که وارد زندگی شدیم دیدیم تربیتش در ما هم نهادینه شده خواهر بزرگم اوایل زندگی شخصیش هی می‌خرید هی جمع میکرد چون حس میکرد اونجوری درست تره چهار سال بعد برگشت به اصل خودش

یعنی مادرم بدون اینکه ما رو مجبور کنه به مینیمال بودن ما رو با مشاهده رفتار خودش مینیمال بزرگ کرد

چه مجردی چه موقع ازدواج و زندگی مشترکمون با مد پیش نرفتیم کلا پسندمون نبود البته یمقدار هم کلاسیک پسندیم هممون

البته مامانم خیلی راحت تر از من و خانمهای تاپیک بوده چون پدرم می‌گفت من روی موکت می‌شینم تو یه کاسه هم غذا میخورم

خودت هرچی دوست داری بخر و هرچی رو دوست نداری خودت بده به کسی یا بفروش که مادر من همیشه بخشیده به دیگران چون ذهنیتش اینه بهتره ببخشی به کسی که واقعا محتاج باشه تا بفروشی

ققنوس
بله یه دوره ای انقدر بقیه ازش ایراد میگرفتن ما هم فکر میکردیم مامانم ایرادی داره😅 بعد که وارد زندگی ...

چه قدر عالی البته چون پدرتون با ایشون همراه بودن مادرتون تونستن همونطوری زندگی کنن که دوست داشتن منم خیلی چیزها هستن که میدونم نداشتنش خیلی بهتر از بودنشونه ولی به خاطر همسرم مجبورم نگه دارم 

چه قدر عالی البته چون پدرتون با ایشون همراه بودن مادرتون تونستن همونطوری زندگی کنن که دوست داشتن منم ...

بله تا جایی که تو تاپیک میخونم و سبک زندگی خودم جز یک نفر از دوستان که یکبار مطلب گذاشتن، بقیه ما تو قسمت موافقت همسر مشکل داریم .

یادمه پدرم یه کاسه مسی داشت که از پدر خودش به یادگار مونده بود و یه تشک که اونم پدرش زمان کودکی برای همه بچه ها نفری یکی دوخته بود 

پدرم هم همیشه می‌گفت بقیه چیزها نباشن مهم نیست من با همین تشک و کاسه مسی زندگی میکنم هر دو هم همیشه در چرخه مصرف بودن 

اما یوقتا هم سر همون دوتا بحثشون میشد😂 یعنی مامانم میخواست خروجی بذاره و پدرم قبول نمی‌کرد

ققنوس