2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737881 بازدید | 44694 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیه.دارم فکر می کنم واقعا جهیزیه دادنم اصول وقواعد داره. اینجا اگه تازه عروس وخانم جوان داریم بگم ...

درسته،این رسم جهزیه دادن تو ایران تغییر میکرد عالی میشد.،بیشتر وسایل رو خانواده ها تحمیل میکنن درواقع.میگن فلان چیز نباشه زشته،کابینت خالی بمونه میگن جهاز خوب نداده بودن🤦،دقیقا اگه هزینه ظرفایی که میمونه تو کابینت خاک میخوره فقط،صرف یادگیری اموزش.سفر و ی تیکه طلا میشد.اوضاع خیلی فرق میکرد

مرسی عزیزم زحمتت شد😘 اینا سوراخ ندارن مثل ادویه پاش درسته؟قاشق چای خوری میره توش

نه درش معمولیه، از یه جهت بهتره برای ادویه، اره قاشق میره توش، طولش ۱۱ سانته و سطح مقطعش چهار در چهار سانته

اینم کشوی ادویه های من✨هرچی ادویه و مواد کیک پزیو ..خلاصه ریزه میزه هست اینجاس

چه خوب شدگفتی منم بایدبرای وسایل کیک پزی ظرفای کوچولوبخرم،خیلی‌مرتبه آفرین😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برای ارد و شکر اینا بزرگترینش و برای حبوبات اینا کوچیکتر باید بخرم؟ نمیدونم چیا چه سایزی کافیه

اون مغازه ای که من خرید کردم بزرگ ترینش یک کیلو بود

میتونی همون سایز رو بیشتر بگیری برای همشون

سایز کوچیکش هم برای ادویه بگیری

باید بنویسی برای چه چیزهایی بانکه میخوای

هر کدوم بسته شوند چند گرم یا چند کیلو هست که تعداد بانکه ها دستت بیاد

ققنوس
اون مغازه ای که من خرید کردم بزرگ ترینش یک کیلو بود میتونی همون سایز رو بیشتر بگیری برای همشون سای ...

درسته

اگه ننویسی،ما هرچی بگیم ۸ تا میخوای،بعدا یا کم میاد یا زیاد

مثلا ما نخود و لوبیا و عدس و لپه فقط استفاده می‌کنیم

همون ۴ تا برای حبوبات واسم کافیه

ولی بعضیا لوبیا سفید،لوبیا قرمز،لوبیا چیتی،ماش و .... هم میخوان،خب معلومه بانکه هم باید به تعداد اونها بخره 

ادویه هم همین طوره،بعضیا همه مدل ادویه استفاده دارن،ولی بعضیا فقط زردچوبه و زنجبیل دارن(مثل من)

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

[QUOTE=309918292]خیلی خوندم تو سایت که ما "رسم" داریم جهاز سنگین میدیم حتی اگه استفاده نکنیم😑[/QUOTE

فقط چند کلمه است

ناآگاهی عدم فرهنگ سازی از جانب رسانه های ملی وشبکه های اجتماعی 

شادی صدام کنید