2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
امروز انقدر سعی کردم اینستام وصل شه ببینم استوری هاشو نشد میشه بزاری اینجا🤕

عزیزم از همش اسکرین شات نگرفتم.تک توک اونایی که فکر کنم خوبه اسکرین شات می گیرم که بعدا نگاه کنم برام یاد آوری شه.که معمولا همون یکی دوتا عکس اینجا می ذارم.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیدم استوریشو،ولی من اصلا نمیتونم اینجوری کار کنم.هرچیزی لازمه همون لحظه برمیدارم اضافه میکنم ب ...

روش کار متفاوته ما همه قرار نیست شبیه هم باشیم تو یه مسیر هستیم به اسم ساده زیستی ولی هر کدوم به مدل وروش خودمون💐

شادی صدام کنید
اینم کشوی ادویه های من✨هرچی ادویه و مواد کیک پزیو ..خلاصه ریزه میزه هست اینجاس

عالیه واقعا کیف کردم تمیز ومرتب

با یه نگاه وبدون اینکه چیزی جا به جا کنی می تونی وسیله ای که می خوای برداری

شادی صدام کنید
عالیه واقعا کیف کردم تمیز ومرتب با یه نگاه وبدون اینکه چیزی جا به جا کنی می تونی وسیله ای که می خوا ...

ممنونم✨قبلا تو کشو نبودن.تازگیا گزاشتمشون تو کشو و همشون یکجا هستن خیلی راحت شدم

منم اتفاقا از استوری های لیلی دیلی شات میگیرم ایده بگیرم..یا نکاتش و فراموش نکنم.یا از چیدمان ایده ب ...

عالیه.دارم فکر می کنم واقعا جهیزیه دادنم اصول وقواعد داره.

اینجا اگه تازه عروس وخانم جوان داریم بگم وقت وانرژی تون صرف خرید وسایل نکنید هیچی مثل یادگیری یه مهارت یا ادامه تحصیل یا کسب وکار یا هیچ کدوم اینا اینکه تمرین کنیم برای دنیا آدم خوبی باشیم بهتون حال خوب واعتماد بنفس نمیده.

شادی صدام کنید