2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738478 بازدید | 44696 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خببب😁😍استارتر از دست من تاپیکو نترکونه صلوااات😂

از اونجایی ک گفتم من مینیمال بودم قبلن تا ب الان حتی 

اما ی مدت بخواطر درسم ول کردم همه چیو

درمورد روابط با بقیه هم مینیمال هستم 

یعنی چون زیاد بیرون نمیرم طبیعتا دوستام کمه از اون تعداد کم متوجه شدم سه تاشون شون پشت سرم حرفای بدی زدن منم خیلی قشنگ رابطمو باهاشون درحدی رسوندم ک مگ تو خیابون یا مراسمی ببینمشون و سلام علیک کنم حتی شمارشونم ندارم و خداروشکر میکنم از این بابت 

ی چندتا دوست دیگه داشتم وقتی میششون بودم بشدتت بهم استرس میدادن و اشفته میشدم برا همینم اونارم حذف کردم مگ سالی یبار اونا پیام بدن اونم جهت باخبر شدن از کنکور و امتحانا!

درکل ارتباطی با کسی ندارم البته اینم خوب نیستا اما از اینکه با ادمای د در ارتباط باشم حداقل بهتره 

درمورد فامیل هم فامیلای ما نصیب یزید هم نشن از این جهت اکثرشونو پنج سالی میشه ندیدم 

مگ بیان خونمون(نهایت سالی یبار)یا عروسی فامیلای نزدیک 

خداروشکر از این بابت

درمورد یسری زنگ زدنا(ب شماره مامانم و بابام)من نمیتونم کاری کنم متاسفانه

اما ارتباطمو با ادمایی ک اذیتم میکنن از لحاظ روحی ب پنج درصد رسوندم ایشالا بقیشم قطع میشه بزودی

لایک نکنید

درمورد یه شخصی ک باهاش در ارتباط بودم و همینجا توی تاپیک هم گفتم ک در تلاشم ک از زندگیم حذفش کنم خداروشکر حذف کردن و دارم باهاش کنار میام 

خداروشکد اینطوری استرسم خیلی کمتره ذهنم متمرکز تره و درکل زندگی برام بهتره 

انشالا ک بتونم بطور کلی فراموشش کنم و ذهنمم مینیمال کنم

لایک نکنید لطفا

ایول آفرین عزیزم من همش گلدار بود و تا به تا از پارسال افتادم تو جونشون ساده ش کردم 😄تا کی دلمو بزن ...

اره بابا منم از اون قدیمی های مینیمالم فقط اسمش نمی دونستم.

شادی صدام کنید
من کنسول خریدم و کلی از ظرفامو گذاشتم توش چون کابینتم کمه.  ظرفشویی رو نخریدم چون خونه م جای م ...

من کنسول ندارم ولی بوفه جهیزیه م رو دارم

چون اشپزخونمون کابینت های کمی داره و من تمام بوفه رو ظرف گذاشتم

بسیار هم ازش راضی هستم کمد و کشو و قسمت شیشه ایش برای من بسیار کاربردی بوده و اگر عمری باشه تا خودم هستم اونم نگه میدارم

منم ظرفشویی دارم روزانه حداقل یکبار روشن میکنم و بنظر من تو جهیزیه هم پای لباسشویی و یخچال و... ظرفشویی هم واجبه

ققنوس

مهمترین چیزی ک هنوز ک هنوزه مینیمال نشده فکرمه ک متاسفانه کلیی فکر و نقشه درهم برهم داخلشه ک باید این روزا همشو روکاغذ بنویسم و بهشون سروسامون بدم و از این بی نظمی در بیا 

از این ب بعد باید زندگیمو با نقشه و برنامه پیش ببرم 

ب اتفاقا و ادمایی ک تاثیری توی زندگیم ندارن فکر نکنم  

خودمو از گذشته بکشم بیرون و زیادم درگیر اینده نباشم 

و اینو یادم باشهه مهمترین جیز توی زندگیم خودمم و ایندم و زندگیم بقیه جیزایی ب نوعی حواشی هستن 

و دراخرتشکر میکنم از استارتر از تاپیک قشنگش با اجازتون اینم اخرین پستمه توی این تامیک و بزودی کاربریمو میترکونم تا ب هدفام بدسم و اگه عمری باشه سال بعد بیام بازم گزارشامو از سر بگیرم

خدانگهدارتون❤🌹