2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738351 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

دیشب اتاق بچه ها رو مرتب کردم و یه سری اسباب بازی های شکسته رفت خروجی

یه ماشین، چند تا ستاره تزیینی، دسته اسکوتر که شکسته و دیگه درست نمیشه، یه سبد پلاستیک، بارکش ماشین و یه سری وسیله ریز دیگه‌

سلام

دیروز از پاکسازی لباس ها شروع کردم ۳ کیسه لباس جدا کردم که ببرم بدم خیریه 😁 

همسرم هم آوردم پای لباساش گفتم هرکدوم دیگه به درد نخوره و نمیخوای بده بهم و باهم جداسازی کردیم

عشق تی شرت هست🤣 

خودم حتی یه سری چیزهای نو هم کنار گذاشتم

مثلا مانتو بله برون که کلا دو سه بار پوشیده بودم چون اون سبکی نمی پوشم گفتم چه کاریه نگهدارم بزارم یه کی استفاده کنه

کیف مهمونی و کیف پول هدیه داشتم که نگه داشته بودم به امید استفاده ولی خب واقعا تو سبک من نبود گذاشتم کنار

شلوار لی دوتا در حد نو داشتم که همون زمان لاغری هم تنگ بودن برام😃 گذاشته بودم به امید لاغر شدن ولی دیگه گذاشتم کنار

کلی لباس زیر و جوراب ترکیده انداختم آشغالی

و اینکه دیگه حوله تنی ها رو هم انداختم آشغالی 😁 عمر حوله ۲ ساله ما ۲ سال و نیم داشتم استفاده میکردیم

همسرم گفت بخریم جاش گفتم چه کاریه حوله معمولی داریم دبگه 

تازه ما از این حوله یزدی ها هم داریم واسه سفر و باشگاه و .. از اون استفاده می‌کنیم خیلی خوبه سبک و زود آب بدن میگیره 

دبگه در آخر همسرم هم میگفت احساس میکنم خونمون سبک شده 😄

سلام دیروز از پاکسازی لباس ها شروع کردم ۳ کیسه لباس جدا کردم که ببرم بدم خیریه 😁  همسرم هم آ ...

به به رهاگرد جان

چه حس خوبیه آدم دوستاشو تو تاپیکای مختلف می بینه😍

شروع خیلی خوبی بود

منم اولش با لباسا شروع کردم، واقعااا کمدامون سبک شد😄

سلام دیروز از پاکسازی لباس ها شروع کردم ۳ کیسه لباس جدا کردم که ببرم بدم خیریه 😁  همسرم هم آ ...

سلام دوستان روزتون بخیر

چه خوب ماهم حوله تنیمون باید تعویض شه عمرشو کرده اما خوب واقعا جاگیر هستن و دیر خشک میشن و آب بدن هم دیر میگیرن

به همسرم پیشنهاد میدم حوله یزدی رو ببینم نظرش چیه تازه کم جا میگیره و زود هم خشک میشه

امروز  خدا بخواد خونرو جمع میکنیم از فردا تعمیرات کوچیکی داره خونه انشاا... شروع شه 😍 فقط خدا کنه بیشتر از یک هفته طول نکشه این تایمو قراره طبقه پایین پیش خانواده همسرم باشیم

هیدوا جان ندیده خیلی دوست دارم و حس خوبی از پستهات میگیرم هر وقت دعا کردی منم یاد کن🙏

مرسی عزیزم سعیم رو میکنم ولی کلا مردا بیشتر میل به انباشتگی دارن هنوز خیلی کار دارم 😁

بله درسته عزیزم

ولی همینم عالیه،بازم از آرامش سبکی و خلوتی اطرافتون بهش بچشون👌

❌لایک❌
به به رهاگرد جان چه حس خوبیه آدم دوستاشو تو تاپیکای مختلف می بینه😍 شروع خیلی خوبی بود منم اولش ب ...

مرسی دیفن جان🤩

من این تاپیک خیلی وقته میخونم فقط کم نظر گذاشتم

آره حس خیلی خوبیه من تقریبا هر شش ماه یک بار لباسام رو پاکسازی میکنم