دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این کمد قابلمه ها دو طبقه ست، بالایی رو هم الان میفرستم عکسش رو، صبح ی عالمه چیز میزان اضافی بود گذا ...
خیلیم عالی من فقط یه سرویس گرانیت درجه یک دارم یه روحی درجه یک .قبلش چدن داشتم که دوسال پیش عوض کردم گرانیتی گرفتم روحی ها رو هم فروردین دادم باز روحی گرفتم اونا داغون شده بودن
عزیزم منم آرکوپال فقطططط دوست دارم چون هم سبکه هم مقاومتش بالا ولی ظروف پذیرایی پیدا نکردم مث میوه خ ...
نازنینم شما بودین گفتین ظرفاتون آرکوپال طرح رمانتیک هست؟ مال منم رمانتیکه، از دیس گرد برا میوه خوری استفاده میکنم، ایشالا بعد از اثاث کشی و... عکسامو میفرستم
مممنونم قشنگم، امیدوارم کابینتهای خودمم ی روز همینقد سبک بشه، آخه من کلی چیز میز دارم که از ترس همسرم جرات ندارم بذارم خروجی، با وجود اینکه کللللللی خروجی داشتم، ولی باز زیادن، ی عالمه پتو داریم استفاده هم نداریم، من خودم برا جهیزیه م ۶تا پتو خریدم، ی عاااااااااااالمه پتو هم هدیه آوردن برامون ، تعدادی رو بردم گذاشتم باغچه مون ، بازم زیادن، دوسه تایی رو دزدکی بخشیدم به کمکیم، ولی هنوز زیادن، نمیدونم چرا برا خونه نویی پتو میبرن، چه کاریه آخه، خب طرف شاید نخواد، نتونه ببخشه باید چه خاکی تو سرش کنه آخه 😁😁😁😁
منم میرم پلاستیک فروشی دست و پام میلرره همش خرید کنم 😂 مخصوصا این پلاسکو بزرگا ات و اشغلرخورده ریز ...
حالا من میتونم جلو خودم بگیرم اما شوهرمو چیکار کنم نمیتونه دست خالی ازشون بیرون بیاد هی یه چی ور میداره من میگم آخه این چه به درد میخوره هی از دستش میکشم میزارم سر جاش 😂😂