سلام شادی جون 😍
اتفاقا دیروز اومدم چندتا صفحات آخر تاپیک را بالا پایین کنم ببینم برگشتی یا نه
پس عجب وضی شده😅 یادته میومدی با ذوق از خروجی های رگباری میگفتی دل ما را آب میکردی 😎هی من میگفتم آخرش این شادی خانم زودتر از من مینیمال میشه 😂
خونه منم موقع به دنیا اومدن بچم یهو همینطوری پر از وسیله شد .همون سیسمونی .حالا اون زمان هنوز با این سبک آشنا نبودم .از زمانی که آشنا شدم همه وسیله ها انگار خار تو چشم شدن
غصه نخور عزیزم .کم کم برات عادی میشه .خیلی خودتو با این افکار که همه چیز باید کامل باشه آزار نده .خیلی ها میگن حداقل پنج سال طول میکشه تا خونه یه کم فقط یه کم ها مینیمال بشه
ما که تازه اول راهیم
انشاالله کوچولوت سالم و شاد باشه .تو به اون فکر کن . بعضی مسائل نیازه که زمان بگذره تا بهمون زمان حلش کنه .این وسیله ها که موندگارت نیستن
بازم زرنگی زدی تک پوش خریدی
منم امسال برای تولد بچم رودرواسی را میزارم کنار به پدرم میگم یه سکه پارسیان بخره.چون پولی که بالای اسباب بازی و خرت و پرت میده یه چیزی هم از پارسیان صد سوتی بالا میزنه .آخرشم میشکنه میره تو بازیافتی .خدا شاهده من توقع هیچی ازش ندارم و خودش میخواد که هدیه بگیره .به خودم باشه میگم هیچی نخر اما قبول نمیکنه .پس بزار بگم حالا که میخری طلا بگیر براش پس انداز بشه
دو سال پیش یه کامیون بزرگ براش گرفت آورد 300 تومن .الان افتاده وسط حیاط خاک بازی میکنه باهاش😑 نابود شده
دیگه همون بسه براش .چقدر ماشین میخواد مگه