2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
خانما شما برای کارای خونه چطوری برنامه ریزی میکنید که همیشه تمیز باشه ؟  من یه مدت همه را میزا ...

من صبح ک بیدار میشم چون پنجره ها باز بوده یه گردگیری میکنم و جارو نپتون هم میکشم.لباسها هم هروقت زیاد بشه میندازم لباسشویی نمیذارم برای اخر هفته.در هفته دوبار هم جارو برقی میکشم.چون کابینتهام سفیده هروقت ببینم لک شده تمیز میکنم.

ولی هر دوهفته یکبار حتما همرو دستمال میکشم.

خونمون بیشتر وقتا تمیزه.

فقط اسباب بازیای پسرم رومخمه همیشه تو خونه پهنه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

همین چند روز پیشم دوتا مشما بزرگ،ماشینای خیلی بزرگشو جمع کردم بردم انباری.

یه دستگاه ماهواره خیییییلی قدیمی نمیدونم چرا شوهرم نگهداشته😫😫😫بردم انباری.

یه وسیله هم مال اکواریوم بود اونم گذاشتم ببره انباری.

شوهرم واقعا خسته م کرده اصلا به وسایل و لباساش دست نمیزنم ولی کلا با من همکاری نداره.

چند وقت پیشم شهرستان بودم رفته قناری خریده🙄

من هی از خونه وسیله میدم بیرون شوهرم هی اضافه میکنه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من یادتون شادی ام 

اومدم بگم حالم خیلی بده‌.دور برم پر از وسیله است حتی اجازه ندارم یه آیتم اش بذارم خروجی یعنی تو مرحله ای هستم که 

از همسرم به خاطر همین موضوع دلسرد شدم چون حتی با دور انداختن مدارک درمان مربوط به یک درمان نا موفق ناباروری هم مخالفت کرد

در حال حاضر اتاق خوابم پر شده از عکس های دو نفره من وهمسرم طبق معمول پر از گلدون

گهواره دخترم که خوشبختانه نخریدیم مال اقوام امانت دادند

صندلی راک ام که به اتاق خواب اضافه شد

سه چهار تا شلوار نو برای خودم کلی لباس برای دخترم+اسباب بازی

همچنان آشپزخونه یه معضل بزرگه برام.

یخچال که همیشه برام داستان بود این دوماه که مهمون داشتم بدتر شده

شادی صدام کنید

یکی از اقوام دوتا پلاستیک برای دخترم هدیه آورده که کاملا بی ربط بهم مثلا دو جفت کفش که برای دوره ابتدایی دخترم مناسبه

یه لباس محلی که من تن دخترم نمی کنه دوتا کلاه نوزادی که اندازه دخترم نشد ومشکل کجاست اینجا که همسرم نمی ذاره بذارم خروجی.واقعا مایوس وناامید شدم چرا من نباید اون جوری که دلم می خواد زندگی کنم.

شادی صدام کنید

دیشب خونه پدرشوهرم بودم خواهر شوهرم گفتند چقدر خوبه آدم تو اتاق خوابش یه یخچال داشته باشه بعد با ذوق گفت خیلی ها تو خونشون یخچال صندوقی دارند مادرشوهرم گفتند اره شادی تو هم بعدا یه یخچال بخر معمولا نظر مخالف نمیدم ولی دیگه به ستوه اومدم زیر لب گفتم همین یخچالی ام که دارم اضافه است.

اینکه اون ها دوس دارند چطوری زندگی کنند محترم ولی اینکه من نمی تونم اون جوری که دوست دارم زندگی کنم آزارم میده.

یکی از اقوام برام هدیه از این جعبه های چای ودمنوش هست روی میز می ذارند از اونا هدیه آورده یعنی آه از نهادم بلند شد دیدم.

رفتم مغازه یه الک بخرم فروشنده ۱۲ تا توپ رنگی سایز متوسط هدیه داد به دخترم 😭😭😭

شادی صدام کنید
دیشب خونه پدرشوهرم بودم خواهر شوهرم گفتند چقدر خوبه آدم تو اتاق خوابش یه یخچال داشته باشه بعد با ذوق ...

آهان همین مادرشوهرم که میگن یه یخچال دیگه ام بخر بهشون گفتم خمیر مایه دارید گفتند اره بهم دادند از زیر کلی خرت وپرت بعد اینکه اره شادی این خمیرمایه اش عالیه امروز استفاده کردم عمل نیومد.اینم نتیجه زیاد داشتن وزیاد نگه داشتن.

هفته پیش به همسرم گفتم خواهشا فقط دو کیلو جعفری بخر من اندازه یک ماه سبزی سوپ تو فریزر داشته باشم معجزه شد که به حرفم گوش داد

شادی صدام کنید

آهان اینم بگم با پول سیسمونی که نخریدم یه تک پوش طلا خریدم.

چند روز پیش مقداری شیشه نیاز داشتم برای وسایل داخل کابینت رفتم مدل ها دیدم نخریدم.

همسرم شیره انگور وعسل این‌چیزا که می خره ظرف پلاستیکی داره از همون ها استفاده می کنم برای قاشق داخل اشم از پیمانه داخل شیر خشک دخترم می خوام استفاده کنم.

انقدر از نظر مالی قوی نیستم که بتونم شیشه های خوشگل ویکدست بخرم برای جهیزیه ام که چند ست ۶ تایی خریده بودم شکستند گفتم این ظرفها بهتره هم نمی شکنه هم دورم بندازم لنگه به لنگه نمیشه راحت میشه جایگزین کرد سبکم هست.

می دونید مثلا توش پودر قند،نشاسته ذرت،پودر کاکائو

جو پرک،حبوبات می ریزم.

شادی صدام کنید

ولی مشکل اساسی ام همین که چرا من نمی تونم‌ مینیمال زندگی کنم؟

دور برم یه کوه وسیله است.حالم از این همه وسیله بده.

حتی تازگیا این‌حجم تنوع غذایی،پوشاک ومواردی از این دست هم‌حالم بدمی کنه

شادی صدام کنید
ولی مشکل اساسی ام همین که چرا من نمی تونم‌ مینیمال زندگی کنم؟ دور برم یه کوه وسیله است.حالم از این ...

سلام شادی جون 😍

اتفاقا دیروز اومدم چندتا صفحات آخر تاپیک را بالا پایین کنم ببینم برگشتی یا نه 

پس عجب وضی شده😅 یادته میومدی با ذوق از خروجی های رگباری میگفتی دل ما را آب میکردی 😎هی من میگفتم آخرش این شادی خانم زودتر از من مینیمال میشه 😂 

خونه منم موقع به دنیا اومدن بچم یهو همینطوری پر از وسیله شد .همون سیسمونی .حالا اون زمان هنوز با این سبک آشنا نبودم .از زمانی که آشنا شدم همه وسیله ها انگار خار تو چشم شدن 

غصه نخور عزیزم .کم کم برات عادی میشه .خیلی خودتو با این افکار که همه چیز باید کامل باشه آزار نده .خیلی ها میگن حداقل پنج سال طول می‌کشه تا خونه یه کم فقط یه کم ها مینیمال بشه 

ما که تازه اول راهیم 

انشاالله کوچولوت سالم و شاد باشه .تو به اون فکر کن . بعضی مسائل نیازه که زمان بگذره تا بهمون زمان حلش کنه .این وسیله ها که موندگارت نیستن 

بازم زرنگی زدی تک پوش خریدی 

منم امسال برای تولد بچم رودرواسی را میزارم کنار به پدرم میگم یه سکه پارسیان بخره.چون پولی که بالای اسباب بازی و خرت و پرت میده یه چیزی هم از پارسیان صد سوتی بالا میزنه .آخرشم می‌شکنه می‌ره تو بازیافتی .خدا شاهده من توقع هیچی ازش ندارم و خودش میخواد که هدیه بگیره .به خودم باشه میگم هیچی نخر اما قبول نمیکنه .پس بزار بگم حالا که میخری طلا بگیر براش پس انداز بشه

دو سال پیش یه کامیون بزرگ براش گرفت آورد 300 تومن .الان افتاده وسط حیاط خاک بازی می‌کنه باهاش😑 نابود شده 

دیگه همون بسه براش .چقدر ماشین میخواد مگه

من هر هفته جمعه ها جاروبرقی اساسی،گردگیری کل خونه و اتاقا،شستن حموم و دستشویی ،شستن سینک ،پاک کردن گ ...

ماشالا‌ . همیشه پرانرژی بمونی گلم 

منم ظرفا رو روتین می‌شورم 

آشپزخانه که اگه روتین تمیز نشه واویلاست 

بعضی شبا ممکنه بی حال باشم ظرفای شام رو نشورم فردا صبحش انگار ظرفها دو برابر میشن و نصف روزم می‌ره😑 

خیلی بی برکتی میاره.شاید همه ش ماهی دو بار این اتفاق بیفته همون هم زیاده

سلام هیدوا جان  چند روز نبودین جای خالیتون قشنگ حس میشد. منم با شما موافقم در مورد نگهداشتن خ ...

یه سری هم چقدر بی غم هستن چه فکرایی میکنن و تاپیک هم میزنن که بقیه رو آگاه کنن مثلا😂 

همه مثل ما مخالف نیستن و واقعا میرن میخرن تو خونه انبار میکنن😑 

یکی از دختر عمو هام شکر خدا به وفور خوراکی تو خونه ش داره و نمونه همون هست که شادی گفت دوتا یخچال دارن این عوض دوتا سه تا داره🤦🏻‍♀️

.خدا بیشترش کنه .ولی خب رفت و آمد تو خونه ش زیاده .بازم فکر نمیکنم سه تا یخچال لازم باشه .ذاتا موش انبار کننده هستن 

مثلا مانتو ،روسری ... ده سال پیشش که کهنه شدن را هنوز میپوشه

با اینکه بهترین درآمد و زندگی را داره 

سلام هیدوا جان  چند روز نبودین جای خالیتون قشنگ حس میشد. منم با شما موافقم در مورد نگهداشتن خ ...

سلام به روی ماهت

قربون دل مهربونت عزیزدل💕

شما لطف دارید

بله دقیقا همینطوره

❌لایک❌
یاخدا🥴

من که چند ساله نرفتم خونه شون.شهر دیگه ای هست .یه بار پدرم رفته بود می‌گفت یه عالمه ترشی و مربا کپک زده تو خونه ش بوده 

به همین شدت 😂 

در عین حال خیلی مهمون نوازه .یعنی فقط سفره صبحانه ش را ببینی هر چیزی که آیتم صبحانه باشه جاش پره .کره خامه گردو زیتون پنیر میوه اووووو 

همین چند روز پیشم دوتا مشما بزرگ،ماشینای خیلی بزرگشو جمع کردم بردم انباری. یه دستگاه ماهواره خییییی ...

وای قناری خیلی رسیدگی میخواد و کثیفی و بو داره شاید برای کوچولوتم حساسیت زا باشه عزیزم

❌لایک❌