2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام شادی جون 😍 اتفاقا دیروز اومدم چندتا صفحات آخر تاپیک را بالا پایین کنم ببینم برگشتی یا نه  ...

اره اسباب بازی چندتا آیتم بسه.

الان دختر من ۲ ماهشه

سه تا جغجغه داره که خودمون خریدیم.یه عروسک داره که هدیه ولنتاین همسرم تو سال‌های گذشته است.

لباسم به جرات می تونم بگم ۳ و۴ دست خودم خریدم.بقیه اش براش آوردند.اونایی که باب سلیقه ام تند تند می پوشونم تا سایزش بپوشه کوچیک شه.چند دستی هم برای دخترم مناسب نبود مثلا پسرونه بود دادم همسرم بده به کسی.

کل لباساش تو یه سبد مستطیل شکل جا شد

کل اسباب بازی هاش که ۴ تاست با پوآرو بینی+شیردوش+برس مو+دوتا پماد تو یه سبد مستطیل جا شد.

جوراب هم یه هفت هشت جفت داره که فقط یه جفت اش خودمون خریدیم به نظرم بقیه اش اضافه است که البته هدیه آوردند براش.

گل سر وگیره ی مو از این جور چیزا براش نخریدیم.فقط دوتا

تل مو پارچه ای داره 

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من یادتون شادی ام  اومدم بگم حالم خیلی بده‌.دور برم پر از وسیله است حتی اجازه ندار ...

سلام به روی ماهت شادی جان،قدم نورسیده مبارک گلم

راستش تو یه بازه زمانی بعد زایمان این چیزها طبیعیه آروم آروم روال عادی زندگیت برمیگرده عزیزم 

الان بیشتر سعی کن به استراحتت برسی که زمان کافی برای رسیدگی به کوچولوتو کارای روتین زندگیت داشته باشی

❌لایک❌
یکی از اقوام دوتا پلاستیک برای دخترم هدیه آورده که کاملا بی ربط بهم مثلا دو جفت کفش که برای دوره ابت ...

فعلا همسرت رو حساس نکن خودتم حرص نخور عزیزم 

کیسه رو بذار یه جایی که جلو چشمت نباشه بگو فعلا هیچکدومش اندازه ش نیست بعدها یواش یواش ببخش به کسی یا بذار سر کوچه کسی لازمش داشته باشه میبردش

❌لایک❌
آهان همین مادرشوهرم که میگن یه یخچال دیگه ام بخر بهشون گفتم خمیر مایه دارید گفتند اره بهم دادند از ز ...

این تاکیدها رو که دقیقا اینقدر بخر سعی کن همیشه داشته باشی 

اصولا ماها یه بار وقتی بهمون میگن سعی کن زیاد نخری دیگه کافیه همون یه بار بسه.

ولی مردها هر دفعه که خرید داری باید دقیقا زوم کنی رو جمله خوااااااهش میکنم فقققققققط این مقدار بگیر 

هردفعه ها🤦‍♀️

❌لایک❌

دخترا الان دارم تاپیک زنی که خرج نداره...  میخونم

قبلا هم اینجا گفتم دوباره یادآوری میکنم

مراقب باشین به هوای مینی‌مالیست شدن از اونور بوم نیفتین خیلی کم خرج بشین .من یه مدت همینطوری بودم .نه اینکه ناآگاه باشما .اتفاقا آگاه بودم که مینیمال به معنای بی خرج شدن نیست . وضعیت مالی اجازه نمی‌داد و کلی قسط وام داریم .اما بعد از یه مدت این شد برام عادت که حتی دیگه به فکر پس انداز هم نبودم و اعتراف میکنم علنا بی فکری کردم .هیچی از همسرم نمی‌خواستم .اگر میخواستم نه نمی‌گفت اما پیش خودم میگفتم حالا خرج های واجب تر داره

دو هفته پیش یه اتفاقی افتاد که سرم به سنگ خورد.تو همون تاپیک سایه هم نوشتم

به خودم گفتم تو این سالها از خدا مال خواستی داد ..خدا شاهده نمی‌خوام پز چیزی رو بدم و تعریف کنم .کسی منو نمیشناسه اینجا

اما بنظرتون خدایی که ازش چیزای بزرگ خواستم داد و آخرشم برای آینده بچه م هست ...اگر یه تیکه طلا برای دلخوشی خودم میخواستم نمیداد؟ اگه یه حساب بانکی در حد کم هم باشه نمیداد؟ اگه اگه اگه ...؟ گفتم خدا و شوهر و بچه مقصر نیستن

خودم مقصرم که نخواستم یا همونایی که دارم را بلد نیستم استفاده کنم

اشتباه منو تکرار نکنید

این که میگن اگه تو نداری بلد نباشی حتی یه کم برای دل خودت خرج کنی شاد باشی وقتی داشته باشی هم همون برات عادت میشه درست گفتن

حتی قدیمی ها میگن خرید برکت میاره

اینکه خانم ها با خرید حال شون خوب میشه من فکر میکردم در حد جک و لطیفه فضای مجازی هست .تازه فهمیدم کاملا درسته و حتی ریشه روانشناسی داره

صبحم بخیر🤓

الان یکم از اون زمان بهتر شدیم .اما کم خرجی برای من شده بود عادت .از طرف دیگه میگفتم برحسب مینی‌مالیست فعلا همونایی که دارم برام بسه.

هر روز روحیه م داشت بدتر میشد.تو خانواده خودمون اون خانمی که مستاجر هست و با حقوق کارمندی شوهرش زندگی میگذرونه و دائم در حال خرید هست خرید کم و معمولی نه ها بلکه میلیونی ...هم روحیه ش بهتره منی هست که مال و ثروتم بیشتر از اونه و هم خلق و خو، برای بچش مادر بهتری هست برای شوهرش عزیزتر ...در مقایسه با من که همیشه فکر کردم شوهرم ارزش گذشتن از خودم رو داره🤦🏻‍♀️ واقعا هم داره و قدرشناس بودنش را ثابت کرده . هیچوقت هم بهم بی احترامی نکرده.  پشیمون نیستم .اما افکار خودم اشتباه بوده و مشکل از خودم بوده .نه شوهر نه هیچکس دیگه 

البته اصلا اونایی که بی فکرانه خرج میکنن و اصل رو میسپارن به امان خدا و فکر خرید فرعیات هستن بعد برای اصلی ها به چه کنم چه کنم میفتن رو اصلا اینجا منظور حرف من نیستن.

اول همون واجبات 

اگر از خدا خواستین بیشتر میده .اگر نخواستین کائنات اینطور برمیداره که حتما به همین حد خودش قانع هست و با همینا خوشحالم .نیازی نیست من کاری کنم 

کتاب معجزه شکرگزاری لاندا برن دقیقا مفهوم را میرسونه

الان تازه دارم یاد میگیرم ارج گذاشتن به خود یعنی چی. اشتباه نشه .همه ش مربوط به مادیات نیست .معنویات هم مهمه

مادیات شاید فقط 30 درصد را شامل میشه

ببخشید خیلی طولانی شد♥️

آهان اینم بگم با پول سیسمونی که نخریدم یه تک پوش طلا خریدم. چند روز پیش مقداری شیشه نیاز داشتم برای ...

میتونی رو در همشون یه تزئینن کوچولوی یک دست داشته باشی  شیک میشه 

❌لایک❌

خیلی خوب میشد تاپیک سایه هم دوباره فعال میشد 

هرچی میگذره کاربرها فقط سمت تاپیک های پربازدید هستن تایپ های قدیمی که کلی نکات آموزنده داره کمرنگ شده و اکثرا اصلا نمیشناسن 

هر چند اونجا هم یه عده بی فکر پیدا میشن که یا قضاوت کنن یا توهین😔 

یه زندگی رو نمیشه تو یه متن خلاصه کرد

ولی مشکل اساسی ام همین که چرا من نمی تونم‌ مینیمال زندگی کنم؟ دور برم یه کوه وسیله است.حالم از این ...

این حال بدت یکمم از هورمون های بدنته که چون تازه زایمان کردی زمان میبره تنظیم بشن

با خودت روراست باش عزیزم 

الان دیگه مثل قبل نمیتونی دور خونه بچرخی تا به زور یه چیز بلااستفاده رو بذاری خروجی 

باید قبول کنی این وضعیت رو و "کم کم" اجازه بدی زندگیت به روال قبل برگرده 

قبول کن که دیگه مثه قبل نمیشه زندگی کرد و تو یه مادر دختر کوچولوی نازی،اولویتهاتو بنویس از همسرت کمک بخواه حداقل برای همدردی 

نه برای راضی کردنش که اینها رو یهو بذاره خروجی 

❌لایک❌
اره اسباب بازی چندتا آیتم بسه. الان دختر من ۲ ماهشه سه تا جغجغه داره که خودمون خریدیم.یه عروسک دار ...

غصه ندارن عزیزم 

خدا رو شکر کن رزق و روزی دخترت ماشالا زیاده .نمی‌خوام آیه یاس بخونم طرفای ما یه مادری حامله بود می‌گفت یه دست لباس هم برای تو راهیم ندارم.اون زمان من هیچی نداشتم که بهش بدم به جز یه ست نوزادی چهار تیکه که چون تو حرم امام رضا به نیت بچه خودم تبرک کرده بودم بهش ندادم .هنوز بعد چند سال پشیمونم که چرا ندادم😔 هنوزم یاد چشمای معصوم بچه ش میفتم دلم به درد میاد 

حالا کار خدا شما از داشتن زیاد ناراحتی😂سعی کن از جنبه مثبت ش نگاه کنی و به جای حرص خوردن یکم هم شده ادای خوشحالی دربیاری .راهی نداری جز اینکه دیدگاه را عوض کنی

شادی جون به خدا خیلیا هستن که عواقب ناشکری را تجربه کردن انشاالله که شما اینطوری نیستی 

اما مراقب باش ناشکری نکنی گلم .یکم بگذره روال عادی میشه و دوباره زندگیت رو نظم میدی 

همین حالا هم که با این سبک آشنا هستی از خیلیا جلوتری😉

اینها رو نمیشه اصولا کاریش کرد یه چیز سرمایه ایه و پدرها اجازه نمیدن بدی خروجی😄  فقط بذارید ج ...

دقیقا👍🏻

تو چشم نیست ولی رو اعصاب هست😅

باید سرویسا بازسازی بشن ولی اینا خیلی دمده شدن.

مرسی از راهنماییت عزیزم🌻

🌸
دخترا الان دارم تاپیک زنی که خرج نداره...  میخونم قبلا هم اینجا گفتم دوباره یادآوری میکنم ...

دقیقا درست میگید 

ماهرچی تو خرج پوشاک و کیف و کفش و لوازم خونه و خوراکی و کلا خرج خونه صرفه جویی کنیم پولش میره برای رفا خودمون برای خرید موتور و ماشین و خونه و تعمیرش و مسافرت و خوب (سالم) خوردن.

یعنی اون رفاهه خوب حس میشه و راضییم 

فقط چیزی که هست خودمونو بابت داشته های اندکمون مثلا تو لباس و ... اذیت نمیکنیم  جنس خوب میگیریم هم شیکه هم بادوام فقط تعدادش کمه که دقیقا این باعث حال خوبمه

❌لایک❌
سلام شادی جون 😍 اتفاقا دیروز اومدم چندتا صفحات آخر تاپیک را بالا پایین کنم ببینم برگشتی یا نه  ...

یه کار کنید 

وقتی ایشون اسباب بازی میخره شما و پدرش و بقیه به هییییییییییچ وجه اسباب بازی براش نخرید تا تعادل بگیره این چرخه عزیزم

❌لایک❌