دخترا الان دارم تاپیک زنی که خرج نداره... میخونم
قبلا هم اینجا گفتم دوباره یادآوری میکنم
مراقب باشین به هوای مینیمالیست شدن از اونور بوم نیفتین خیلی کم خرج بشین .من یه مدت همینطوری بودم .نه اینکه ناآگاه باشما .اتفاقا آگاه بودم که مینیمال به معنای بی خرج شدن نیست . وضعیت مالی اجازه نمیداد و کلی قسط وام داریم .اما بعد از یه مدت این شد برام عادت که حتی دیگه به فکر پس انداز هم نبودم و اعتراف میکنم علنا بی فکری کردم .هیچی از همسرم نمیخواستم .اگر میخواستم نه نمیگفت اما پیش خودم میگفتم حالا خرج های واجب تر داره
دو هفته پیش یه اتفاقی افتاد که سرم به سنگ خورد.تو همون تاپیک سایه هم نوشتم
به خودم گفتم تو این سالها از خدا مال خواستی داد ..خدا شاهده نمیخوام پز چیزی رو بدم و تعریف کنم .کسی منو نمیشناسه اینجا
اما بنظرتون خدایی که ازش چیزای بزرگ خواستم داد و آخرشم برای آینده بچه م هست ...اگر یه تیکه طلا برای دلخوشی خودم میخواستم نمیداد؟ اگه یه حساب بانکی در حد کم هم باشه نمیداد؟ اگه اگه اگه ...؟ گفتم خدا و شوهر و بچه مقصر نیستن
خودم مقصرم که نخواستم یا همونایی که دارم را بلد نیستم استفاده کنم
اشتباه منو تکرار نکنید
این که میگن اگه تو نداری بلد نباشی حتی یه کم برای دل خودت خرج کنی شاد باشی وقتی داشته باشی هم همون برات عادت میشه درست گفتن
حتی قدیمی ها میگن خرید برکت میاره
اینکه خانم ها با خرید حال شون خوب میشه من فکر میکردم در حد جک و لطیفه فضای مجازی هست .تازه فهمیدم کاملا درسته و حتی ریشه روانشناسی داره
صبحم بخیر🤓
الان یکم از اون زمان بهتر شدیم .اما کم خرجی برای من شده بود عادت .از طرف دیگه میگفتم برحسب مینیمالیست فعلا همونایی که دارم برام بسه.
هر روز روحیه م داشت بدتر میشد.تو خانواده خودمون اون خانمی که مستاجر هست و با حقوق کارمندی شوهرش زندگی میگذرونه و دائم در حال خرید هست خرید کم و معمولی نه ها بلکه میلیونی ...هم روحیه ش بهتره منی هست که مال و ثروتم بیشتر از اونه و هم خلق و خو، برای بچش مادر بهتری هست برای شوهرش عزیزتر ...در مقایسه با من که همیشه فکر کردم شوهرم ارزش گذشتن از خودم رو داره🤦🏻♀️ واقعا هم داره و قدرشناس بودنش را ثابت کرده . هیچوقت هم بهم بی احترامی نکرده. پشیمون نیستم .اما افکار خودم اشتباه بوده و مشکل از خودم بوده .نه شوهر نه هیچکس دیگه
البته اصلا اونایی که بی فکرانه خرج میکنن و اصل رو میسپارن به امان خدا و فکر خرید فرعیات هستن بعد برای اصلی ها به چه کنم چه کنم میفتن رو اصلا اینجا منظور حرف من نیستن.
اول همون واجبات
اگر از خدا خواستین بیشتر میده .اگر نخواستین کائنات اینطور برمیداره که حتما به همین حد خودش قانع هست و با همینا خوشحالم .نیازی نیست من کاری کنم
کتاب معجزه شکرگزاری لاندا برن دقیقا مفهوم را میرسونه
الان تازه دارم یاد میگیرم ارج گذاشتن به خود یعنی چی. اشتباه نشه .همه ش مربوط به مادیات نیست .معنویات هم مهمه
مادیات شاید فقط 30 درصد را شامل میشه
ببخشید خیلی طولانی شد♥️