2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737505 بازدید | 44692 پست
خانما شما برای کارای خونه چطوری برنامه ریزی میکنید که همیشه تمیز باشه ؟  من یه مدت همه را میزا ...

من اول همه کاراهای روتین روزانه م رو انجام میدم بعد یهو انتحاری میزنم یه کابینت رو میریزم بیرون پاکسازی میکنم و سریع خروجی ها رو کنار میذارم و بقیه رو میذارم داخل.

تو بهم ریختگی خونه اصلا نمیتونم پاکسازی کنم حتما جداگانه این کارو انجام میدم ولی تو عید یا هر وقت بخوام فرش و موکت ها و مبل ها رو  بشورم هر قسمت رو که دارم تمیز میکنم همراهش پاکسازیم میکنم و تمام، میرم سراغ قسمت بعدی خونه و در همین حین تند تند خروجی ها رو میدم بیرون که جلو چشم نباشن  

❌لایک❌
سلام من هرکاری بکنم و هرچی اضافی بدم بیرون(خونه مامانم) ولی نمیدونم با آشغالایی ک بابام روی هم انبا ...

اینها رو نمیشه اصولا کاریش کرد یه چیز سرمایه ایه و پدرها اجازه نمیدن بدی خروجی😄 

فقط بذارید جایی که تو دید نباشه 

حداقل اینجوری آلودگی بصری! ایجاد نمیکنه

یه نکته دیگه هم اینکه اگه هرجای خونه نیاز به تعمیر داشت سریع از اون وسایل بردارید و خرجش کنید که زود تموم بشه

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صفحاتی که دنبال بودمو خوندم💕

این مدت خیلی خروجی داشتم 

از لباسها و کفش و خرت و پرتهای  بچه هام و خودم و همسرم و داداشم گرفته تا ظرف و ظروفی که از دست کسی میفتاد و میشکست ...

تو این مدت سعی کردم یخچال و فریزر رو خلوت نگه دارم و اگه چیزی زیاد بود که اصولا مادرم یا مادر همسرم برام اورده بودن یواشکی که ناراحت نشن مقداریشو بخشیدم.

چند وقت پیش تو تاپیکی بودم که یکی از کاربرا کلی تنقلات لیست کرده بود که سعی کنید اینها تو خونتون باشه اگه مهمون سرزده ای اومد خجالت نکشید

راستش من اگه قراره مهمون سرزده  برام بیاد اصولا یه چایی و شربت میذارم جلوش یا هرررررچی که اون زمان دارم تو خونه،تا غذام حاضر بشه.

نمیدونم چرا ولی اصلا احساس خجالت نمیکنم چون بالاخره سرزده اومده دیگه.

اصلا نمیتونم کلی خوراکی بذارم تو کابینت و یخچال برای روز مبادا مگر اینکه کسی از قبل بهم بگه قراره بیاد خونمون یا دعوت کنم کسی رو،اونم در حد نرمال میگیریم.

ورودی های این مدتم دوتا تیشرت مشکی محرمی خونه ای برای پسر بزرگم بود.برای بیرونش پارسال گرفته بودیم داشت و تو طول سال هم به مناسبت های مختلف میپوشید

و یه دونه تیشرت محرمی بیرونی برای کوچولوم.یکی هم از پارسال داشت،اینم گرفتم که مرتب جابه جاش کنم و لنگ نمونم.

همسرجان هم یه پیراهن و شلوار مشکی برای محرم گرفت،پیراهن مال پارسالش دیگه به خاطر زنجیر زدن قرمز شده بود رفته خروجی.

بعد خودمم به لطف مادر همسرم دوتا تیشرت ساده مشکی(پنبه ای) برای محرم هدیه گرفتم ازشون،چون سر صحبت بود گفتم یه بار دوست دارم لباس مشکیام در حدی باشه که بتونم دوماه محرم و صفر رو مشکی بپوشم ...

دیگه یهو اول محرم برام گرفت 😍😭

عزاداریهاتون قبول دوستای گلم 🖤

التماس دعای فراوون

❌لایک❌
عزیزم من بلافاصله بعد خوردن غذا ظرفارو سعی میکنم بشورم رو تمیزی اجاق گازم خیلی حساسم بعد شستن ظرفا ی ...

ماشالا . پس از اونایی که خونه ت همیشه برق میزنه😃

من نبتون را از اول که خیلی استفاده نکردم الانم اکثرا یادم می‌ره 

هفته‌ای دو بار جاروبرقی میکشم 

یه روز گردگیری

آشپزخانه ( روز در میون تمیز میکنم همون گاز،گردگیری‌....یه روز هم اساسی 

حیاط 

ورودی 

سرویس ها و حمام 

سلام ماهی جان. تابستون شب قبل کارهایی که باید انجام بدم رو مینویسم و هر روز یه جا رو میریزم از 7تا 9 ...

درسته.هر چی کار ها خرد بشه فشار نمیاد بهمون 

من واقعا اون دوره که همه رو میزاشتم یهویی انجام بدم آخر روز هم  خسته بودم هم عصبی 😑

الان برنامه م بهتر از این نمیشه دیگه

چندین ساله برنامه می‌نویسم یا انجام نمی‌دادم یا نصفه نیمه 

باز نوشتن کارای دیگه یه جورایی بروز رسانی دیگه خیلی خیلی عالیه .مثل اینکه امروز فلان خیاطی را انجام بدم،لباس شستن،زنگ زدن به دکتر مثلا ....

من از شب قبل می‌نویسم.وگرنه روزش سرگردانم😁 

ماشالا . پس از اونایی که خونه ت همیشه برق میزنه😃 من نبتون را از اول که خیلی استفاده نکردم الانم اک ...

عزیزی😘

پس خونه ی شما هم همیشه تمیزه😉😍

آره عزیزم بیشتر وقتا خونم مرتبه یه چند بار خواستم نپتون رو بذارم کنار دیدم نمیشه اونوقت باید دم به دیقه جارو برقی استفاده کنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزی😘 پس خونه ی شما هم همیشه تمیزه😉😍 آره عزیزم بیشتر وقتا خونم مرتبه یه چند بار خواستم نپتون ر ...

قربونت 😘♥️ 

فعلا که پسرم هر کاری از دستش بیاد  میکنه تا خونه رو شبیه جنگل کنه ...هنوز به ایده آلم نرسیدم .

وسیله اضافه هم هنوز زیاد داریم🥺

جارو نبتون خریدم همون روز شکستش همین آقا.این شد که دیگه استفاده نکردم .وگرنه خیلی چیز خوبیه  

درسته.هر چی کار ها خرد بشه فشار نمیاد بهمون  من واقعا اون دوره که همه رو میزاشتم یهویی انجام ب ...

منم دقیقا همینطورم. با نوشتن برنامه ی فردام انگار ذهنم نظم بیشتری میگیره و آرامش دارم. حالا باید برای اول مهر که خونه نیستم یه برنامه ریزی درست بکنم تا آخر هفته کمتر کار خونه باشه و بیشتر به حوزه ی سلامت روان خانواده بپردازم. 

قربونت 😘♥️   فعلا که پسرم هر کاری از دستش بیاد  میکنه تا خونه رو شبیه جنگل کنه ...هنوز ...

عب نداره عزیزم زیاد سخت نگیر کارِ خونه که همیشه هست 

خدا گل پسرتونو حفظ کنه❤

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
صفحاتی که دنبال بودمو خوندم💕 این مدت خیلی خروجی داشتم  از لباسها و کفش و خرت و پرتهای &nb ...

سلام هیدوا جان 

چند روز نبودین جای خالیتون قشنگ حس میشد.

منم با شما موافقم در مورد نگهداشتن خوراکی برای مهمون سرزده.

به قول شما سرزده اومده نباید ناراحت بشه از پذیرایی ساده.

حالا اگر خودمون دعوت کنیم اون فرق میکنه.

شوهر من عید چند کیلو تخمه خرید از چند نوع گفت باشه تو خونه کسی میاد بذاریم جلوش.(حالا ما اصصصصصلا مهمون نداریم!)

خلاصه همه ش موند.یکمی ازش خوردیم ولی بازم مقدار زیادیش مونده😑

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خانما شما برای کارای خونه چطوری برنامه ریزی میکنید که همیشه تمیز باشه ؟  من یه مدت همه را میزا ...

من هر هفته جمعه ها جاروبرقی اساسی،گردگیری کل خونه و اتاقا،شستن حموم و دستشویی ،شستن سینک ،پاک کردن گاز،شستن بالکن،شستن لباسا، همه این کارا رو انجام میدم جمعه،،در طول هفته هم خونمون مرتب میمونه هرچیزی بریزه زمین لحظه یا جارو میکشم یا نپتون،هر ظرفی کثیف بشه همون دقیقه میشورم و باعث میشه هیچوقت ما ظرف تلنبار شده نداشته باشیم،ظرفای شام و ناهار و همون لحظه ک سفره جمع شد میشورم نمیزارم واسه بعدا،خونمون هم نمیزارم چیزی رو زمین بمونه همون لحظه همه چیو سرجاش میزارم،،،فقط ریخت و پاشای دخترم هست که بعد بازیش سریع جمع میکنم،،و wcهم هرروز با فرچه و اب خالی میشورم و باعث میشه همیشه تمیز باشه..........