2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست
 یه سطل پدالی کوچیک برای تو حموم هست که آشغالا رو بریزیم دیگه. شما تو حموم سطل آشغال نمی‌ ذارید ...

منم اشغالای حموم رو جمع میکنم میریزم تو کیسه زباله که هرشب میزاریم دم در

و سطل نداریم چون خیس میشه و تمیزکاریش سخته😁

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
زییر سارافونی ام زیاد دارم استفاده نمیکنم همشم میگم شاید لازم شه

دوتاشو نکهدار که رنگشو خیای دوست داری

بقیه رو بزار کنار تا چندماه احتیاج نداشتی بزار خروجی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ندارم،یه پلاستیک کوچیک میندازم رو دستگیره در حمام بعد از هر بار استفاده از حمام کل حمام رو می‌شور ...

حتما اهالی خونه باهاتون همکاری میکنن. من اگه اینکارو بکنم بعد حموم کردن همسرم باید برم تمیزکاری کنم😢

منم اشغالای حموم رو جمع میکنم میریزم تو کیسه زباله که هرشب میزاریم دم در و سطل نداریم چون خیس میشه ...

واقعا سطل حمام داستانیه برای خودش. همیشه خیسه و منبع میکروب و کپک،ولی خوب مجبورم بذارم 

سلام دوستان،دوتا سوال دارم ،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید  اول اینکه دستکش آشپزخونه رو وقتی خیس ...

دستکشامو برعکس در میارن 

اصولا توش عرق کرده ست،یه آب میکشم میذارم رو آبچکون خشک بشه بعد پشت و روش میکنم میذارم اونورشم خشک بشه میذارم سرجاش.

من خیلی وقته سطل حمومم رو گذاشتم خروجی،تمیز کردنش خیلی برام چندش بود.

عذرمیخوام.

راستش من تو حموم موهامو شونه نمیزنم چون دکترم گفت ریزش پیدا میکنه موهات.هرچیزی از ژیلت استفاده شده و دستکش و ... هم میذارم تو نایلون کوچیکی که از خریدام وارد خونه شده و موقع رفتن به حموم همراه خودم میبرمش داخل،و بعد نایلون رو گره میزنم میندازم داخل سطل آشغال حیاط. و شب کلا آشغالها رو میذاریم دم در.

❌لایک❌
سلام دوستان،دوتا سوال دارم ،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید  اول اینکه دستکش آشپزخونه رو وقتی خیس ...

عزیزم منم از دستکش زیاد استفادم میشه قبلا یه گیره دستکش داشتم از اون آویزون میکردم ولی دیدم آبچکون رو خیلی شلوغ نشون میده الان تقریبا دو هفته هست بعد اینکه کارم با دستکش تموم شد میذارم رو آبچکون زود آبش میره بعد میذارم زیر سینک 

برای حموم هم یه سطل کوچیک دارم توش نایلون خریدام ميندازم بعد اینکه توش تقریبا پر شد نایلون رو برمیدارم یکی دیگه میذارم جاش

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بعضی وقتا چون لباسارو نمیپوشیم خیلی تمیز می‌مونن آدم دلش نمیاد بذاره خروجی ،یجوری جا خوش کردن تو کمد ...

ارره 

گذاشتمشون تو کیسه، گذاشتم بالای کمد دیواری ، چند ماهه. قبلشم ک پایین بود فقط تو پست و پا بود و استفاده نمیکردم. شاید فقط یکیشون. دوبار.

گذاشتمشون بالا الان.

عزیزم منم از دستکش زیاد استفادم میشه قبلا یه گیره دستکش داشتم از اون آویزون میکردم ولی دیدم آبچکون ر ...

من که الان چند وقته تا جایی ک میسه برای سطل اشپزخونه هم نایلون خریدامو میذارم. حداقل استفاده مفید میشه ازشون 😬😁

من که الان چند وقته تا جایی ک میسه برای سطل اشپزخونه هم نایلون خریدامو میذارم. حداقل استفاده مفید می ...

بهترین کارو میکنی عزیزم هم به صرفه هست دیگه از بیرون نایلون زباله میخری هم برای محیط زیست خوبه حداقل پلاستیک کمتری وارد میشه👌❤

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیز برای چیدمان یه اصل مهمه اینه که مرتبط ها یکجا چیده بشن   (حالا به هر دلیلی که مرت ...

عزیزم ممنون از نظراتت نکته های خوبی رو گفتی 

این عکسا مال پارساله که الانم برام باز نمیشه اصلا یادم نیس چی بوده و چه شکلی بوده 😁 ولی الان اصلا این شکلی نیست  و پاکسازی کردم و خیلی از وسایلش رو رد کردم رفته 

ولی درمورد راف نظرمو بگم: دقیقا برای همین مورد یه دونه خریدم، اینقدر ازینور به اونور منتقل شد، مخصوصا تو خونه مستاجری که ارتفاع کابینت ها هم هرسال تغییر میکنه!  اخرش دیدم بودنش خیلی بی فایده ست و بدون اون به قول شما از نظر بصری هم خیلی کابینت قشنگ تره، چندروز پیش گذاشتم خروجی

به دوستان هم توصیه میکنم اول خوب پاکسازی کنید و چیدمان رو تغییر بدید و... تاجایی که میتونید سعی کنید به یه چیدمان درست و اصولی بر حسب دسترسی و نیازاتون برسین تا نیازی به راف و ارگنایزر و این مدل وسایل نداشته باشید.

اگر هم دیدین به همچین وسیله ای نیازه یهو نرید چندتا ازش بخرین

اول یه دونه بخرین و یه مدت استفاده کنین و عقلانی بهش فکر کنین و ببینین اصلا کار باهاش راحته؟ اون انتظاری که ازش داشتین رو براورده میکنه؟ دسترسی به وسایل رو براتون راحت تر کرده؟ بعد تصمیم بگیرین که میخواین بازم ازش داشته باشین یا نه 

۸ تیکه از لباسای دخترم 

دوتا سایه که استفاده نمیکردم 

با یه سری خورده ریز رفت خروجی کشوی دخترم هم خیلی خلوت و‌خوب شد شاید یه دست براش بخرم 

بلندبخند جوری که صدای خنده هات گوش فلک رو کر کنه😎