2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامم خروجی امروز زیر سارافونی خودم،از ۶/۷سال پیش داشتم و فقط همون زمان پوشیده بودم،تو پاکسازی های اخیر نزاشتم خروجی هی میگفتم لازم میشه..دیگه امروز خروجی شد

توربان که اصلا استفاده نمیکنم من،هدیه بود

کت تک همسرم که دیگ سایزش نبود،بالاخره رضایت داد بزارم خروجی

سلام دوستان گلم 🌟🌟🌟🌟🌟

ورودی یه کفش پیاده روی برای خودم 💕💕💕

خروجی کفش پیاده رویم که کهنه شده بود 💕💕💕

کلا یه کفش پیاده روی دارم یه مجلسی یه دمپایی روفرشی 👌👌👌

❌لایک❌
آره مثلا سايتى كه بگه اين كارو بكن اون كارو نكن  فيلم و سريالى كه دكورش ، لباسا و ... الهام بخ ...

اولش دو تا مستند هست درباره ی مینیمالیسم ...من قبلا اینجا هم گذاشته بودمش .... یکیش اگه اشتباه نکنم ۲۰۱۵ بود یکیشم ۲۰۲۱ ... (خود سازنده و اینایی که تو مستندن مینیمالیسمن و من سه تاشونو صفحه هاتشونو با سرچ پیدا کردم ) البنه مینیمال انگلیسی بزنی سایت اصلی که شروعش با همون دو تا دوست هم بود راحت میاد بالا ، اونجا هم ایده هست ...

اونایی که این کار رو بکن و اون کار رو نکن رو یه سرچ ساده ی مینیمالیسم یا مینیمال انگلیسی که بزنی ،یوتیوبرایی میان بالا که مینیمالیسمن و کلیم دنبال کننده دارن (دیدئو هم بعضی فیلمای یوتیوب رو میاره بالا بدون فیل*تر شکن ) 

کتابم زیاد هست ولی من هنوز استارتشو نزدم در این باره و موکولش کردم به بعد ، هر وقت خوندم معرفی میکنم ، البته اگه اشتباه نکنم بچه ها قبلا معرفی کرده بودن ...

برا فیلم بیشتر فیلم و سریالای  ژاپن و کره میتونن کمک کننده باشن ،به خصوص ژاپن ... کلا خیلی مینیمالن ،تو پوشش و ... هم حتی...

من دسترسیمو به اونجایی که برا خودم سایتا رو میذاشتم رو  ندارم دیگه کلا و پرید از دستم  ولی بودن سایتایی که مثلا مینیمال و وگان بودن و حتی دستور غذا و اینا داشت ، یا مینیمال اکو که توجه اش به محیط زیست بود یا مینیمال های دیگه که اتفاقی تو سرچهام بهشون برخورد کرده بودم ... ۴ یا ۵ هفته ی دیگه یواش یواش پیداشون میکنم و دوباره میذارمشون همینجا دیگه ...

البته یه ایده هم دارم ولی نمیدونم کی عملیش کنم ، چون الان فرصتشو ندارم ، ولی اگه کسی مشتاق بود و وقتشم داره که انجامش بده ،مینویسم ایده امو انجام بده خیلی زودتر از من ، قصدم این بود که وبلاگ درست کنم و ترجمه ی سایتای خارجی با ذکر منبع یا برداشتهامو بذارم اونجا یا ویوئویی دیدم برداشتمو بذارم اونجا و لینک خود ویوئو رو و یه مرجع ثابت درست کنم ، یه جورایی دسته بندی مرتبی از انواع چیزای مینیمال باشه ، خوراک ، استایل ، سبک زندگی و ... و حتی زیبایی شناسی و اینا !