اولش دو تا مستند هست درباره ی مینیمالیسم ...من قبلا اینجا هم گذاشته بودمش .... یکیش اگه اشتباه نکنم ۲۰۱۵ بود یکیشم ۲۰۲۱ ... (خود سازنده و اینایی که تو مستندن مینیمالیسمن و من سه تاشونو صفحه هاتشونو با سرچ پیدا کردم ) البنه مینیمال انگلیسی بزنی سایت اصلی که شروعش با همون دو تا دوست هم بود راحت میاد بالا ، اونجا هم ایده هست ...
اونایی که این کار رو بکن و اون کار رو نکن رو یه سرچ ساده ی مینیمالیسم یا مینیمال انگلیسی که بزنی ،یوتیوبرایی میان بالا که مینیمالیسمن و کلیم دنبال کننده دارن (دیدئو هم بعضی فیلمای یوتیوب رو میاره بالا بدون فیل*تر شکن )
کتابم زیاد هست ولی من هنوز استارتشو نزدم در این باره و موکولش کردم به بعد ، هر وقت خوندم معرفی میکنم ، البته اگه اشتباه نکنم بچه ها قبلا معرفی کرده بودن ...
برا فیلم بیشتر فیلم و سریالای ژاپن و کره میتونن کمک کننده باشن ،به خصوص ژاپن ... کلا خیلی مینیمالن ،تو پوشش و ... هم حتی...
من دسترسیمو به اونجایی که برا خودم سایتا رو میذاشتم رو ندارم دیگه کلا و پرید از دستم ولی بودن سایتایی که مثلا مینیمال و وگان بودن و حتی دستور غذا و اینا داشت ، یا مینیمال اکو که توجه اش به محیط زیست بود یا مینیمال های دیگه که اتفاقی تو سرچهام بهشون برخورد کرده بودم ... ۴ یا ۵ هفته ی دیگه یواش یواش پیداشون میکنم و دوباره میذارمشون همینجا دیگه ...
البته یه ایده هم دارم ولی نمیدونم کی عملیش کنم ، چون الان فرصتشو ندارم ، ولی اگه کسی مشتاق بود و وقتشم داره که انجامش بده ،مینویسم ایده امو انجام بده خیلی زودتر از من ، قصدم این بود که وبلاگ درست کنم و ترجمه ی سایتای خارجی با ذکر منبع یا برداشتهامو بذارم اونجا یا ویوئویی دیدم برداشتمو بذارم اونجا و لینک خود ویوئو رو و یه مرجع ثابت درست کنم ، یه جورایی دسته بندی مرتبی از انواع چیزای مینیمال باشه ، خوراک ، استایل ، سبک زندگی و ... و حتی زیبایی شناسی و اینا !