2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم به شوهرم اعتماد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 95 پست
ما ها که داریم چه گلی به سرمون زدیم؟ پدر مادر منم میگن آبرومون میره بشین و بساز باور میکنی گاهی اون ...

مامان منم یه بار بهم گفت اگه طلاق بگیری جات تو دستشویی خونه ی ماهم نیس

استارتر نذار بره تنهام‌ک هستی بگو منو پا ب‌ماه تنها ول میکنی کجا بری بگو بچمون دنیا اومد سه تایی میرم‌پابوس آقا ینی چی عجب آدمیه ها

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر نذار بره تنهام‌ک هستی بگو منو پا ب‌ماه تنها ول میکنی کجا بری بگو بچمون دنیا اومد سه تایی میر ...

خواهرم خونمونه ،از شهرستان اومده ،بيست روز پيشم موند حالا ميخواد برگرده خونشون بره پيش شوهرش !شوهرم هي ميگه خواهرت بايد بمونه يه هفته ديگه پيشت مگه چي ميشه !دازم رواني ميشم 

[QUOTE=66742475]الهیییییی  من فقط با همجنس بازیش مشکل اساسی دارم با زندونی بودنم نمیدونم چ کنم😭😭😭😭[/QUOTE کاربری قبلی داشتین شما؟

خواهرم خونمونه ،از شهرستان اومده ،بيست روز پيشم موند حالا ميخواد برگرده خونشون بره پيش شوهرش !شوهرم ...

باخواهرت هماهنگ کن بگه اصن‌نمیتونه بمونه باید بره اونم کاروزندگی داره دگ حالا این وسط زیارت کردنش گرفته😐😐 احتمال داره دروغ گفته باشه مشهدو؟

خب بهش بگوبزاربچه بدنیادبیادباهم بریم یاالان اگه واست سخت نیس توام بروبهرحال سعیتوکن نره اگه واقعابه ...

اصلا بش اعتماد ندارم بس بهم دروغ گفته ،پدر مادر خودش بهش اعتماد نداشتن ولي من ميگفتم نه شوهرم پاكه اهله دوز و كلك نيست ولي برعكسش بم ثابت شد 😔😔😔!هميشه طرفدارش بودم !خيلي از خودم بدم مياد دلم برا تو راهيم ميسوزه بس من استرس و اضطراب دارم مطمعنم بي قرار ميشه 😔😔😔

حواست باشه مشهد شده مکان زنای صیغه ایی دوستم مشهز زندگی میکنه میگه شده جزو آپشن هتلا اصلا از بس زیا ...

خدا لعنتشون کنه عین علف هرز همه جا دراومدن خونه خراب کنا

حالا بارداری دوره ی حساسیه مردا باید توجهشونو به زنشون بیشتر کنن..چی بگم خدا نگذره ازشون به فکر خودت ...

تو بارداريم ايقد بلا سرم اورد تو شيش سال زندگي مشترك انقد عذاب نكشيده بودم كه اين چن ماه كشيدم دريغ از يكم توجه 😔

مثل من كنار بيا، الان ديگه بچه داري من كه ديگه ميگم به درك خودم و پسرمو عشقه

دقیقا منم همینکارو کردم

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند