2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم به شوهرم اعتماد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 95 پست
یا امام هشتم 😱😱 همجنسبازی ؟ اخه چطوری  خدای من 😳😲

😑😑😑😑😑 دزدکی از من

منم خیلی زرنگم ها ، هربار بد جوری مچشو گرفتم، 

ولی اینبار قسم خوردم بگیرم میرم 

ازطرفی جایی برا رفتن ندارم چ کنم؟ 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باخواهرت هماهنگ کن بگه اصن‌نمیتونه بمونه باید بره اونم کاروزندگی داره دگ حالا این وسط زیارت کردنش گر ...

اصلا نميتونم باور كنم حرفشو! ميكه ميخوام برم امام رضا !وقتي داره ايهمه اصرار ميكنه بيشتر حس ميكنم خبريه كه ايهمه اصرار ميكنه 

تو بارداريم ايقد بلا سرم اورد تو شيش سال زندگي مشترك انقد عذاب نكشيده بودم كه اين چن ماه كشيدم دريغ ...

مشکل منم بود که آخرش به خیانت ختم شد و باعث زایمان زودرسم شد

اما فقط تحمل کردم به خاطر پسرم

پسرم شد عشقم.بخشیدم اما فراموش نکردم هیچوقت اما نمیخواستم شیرینی حضور پسرمو تلخ کنم.بیخیال شدم در ظاهر.شوهرمم خوشبختانه در ظاهر! پشیمونه ولی من دیکه بی اعتماد شدم اما دیگه برام مهم نیست واقعا برام مهم نیست دیگه

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند
یک ماه پیش بهم گفت میرم یه شهری مسافرت مجردی با همکارام ولی رفته بود شهر دیگه سر قرار با یه خانوم !م ...

نذار بره خب چه معني ميده زنشو تنها بذاره بره مسافرت؟؟؟؟؟ 

اي بابا 

حيوانم آرزوست 😞😞😞
اصلا نميتونم باور كنم حرفشو! ميكه ميخوام برم امام رضا !وقتي داره ايهمه اصرار ميكنه بيشتر حس ميكنم خب ...

بگو بیا باهم بریم منم هوس زیلرت کردم.یا نگه دار بعد زایمانم بریم

زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام .آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر.آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت.آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند به اداهای ما که برای خنداندنت دلقک میشویم ، بزرگ که شدی از نگاه دلقک ها گریه ات می گیرد می دانم .عشق من کودک بمان دنیا بزرگت میکند
اصلا نميتونم باور كنم حرفشو! ميكه ميخوام برم امام رضا !وقتي داره ايهمه اصرار ميكنه بيشتر حس ميكنم خب ...

عزیزم وقتی انقد آشوبی حامله ام ک هسی قبلنم ک زیرابی رفته نذار بره بهترین کارم همینه خواهرتو بفرس بره بهش اصن‌نگو داره میره بعدم حسابی وانمود کن حال نداری کجا میخاد بره خودامام رضام قربونش برم راضی نیس یکی اینجوری بره زیارتش البته اگه راس بگه

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
از کجا فهمیدی هم جنس بازه

من هک کردم گوشیشو

یسری پیامای تلگرامش یا اس ام اسهاش واسم میفته، قرار میزارن، زیاد نیس ها، هرروز نیس 

ماهی چهل روزی  دوماه یبار

ولی بازم آدم میترسه مریضی چیزی بگیره

همون دفه فهمیدی بازن بوده نهایت واکنشت چی بود حسابی نشوندیش سرجاش یا ن؟

بهش گفتم طلاق ميگيرم ميرم كلي جر وبحث كرديم ،اخر مثل ديوونه ها بخشيدمش نميدونستم دوباره سه هفته بعدش هوسه مسافرت ميكنه !😔