2777
2789
امروز آرزو کردم کاش من هم یک دکتر بودم هههه ههههههههه نه خدایی دلم نمیخواد ولی خوب پول توش هستاااااااا :)) .زنگ زدم سونو دکتر فرزانه اولا برای نیمه اسفند وقت میده ثانیا برای سونوی تعیین جنسیت صد هزار تومن ناقابل میگیره ههه ههههههههه ما هم نیست خ و ش ه سومی هستیم اینا برامون پولی نیست هههه ههههههههه .

مامان میسی جون فعلا که به قولی ول معطلیم انگار....
سلام به مامانهای گل و عزیز
صبح همگی بخیرو شادی مامانهای سحرخیز ممنون و یه دنیا بوس برای شما ها که بیاد منم هستین انشالله همگی خوب و سرحال باشید مامان مسی جون ازخدا میخوام که حالت هرچه زودتر خوب بشه و شما نسترن جون
من دیروز رفتم بازار و برای دخمل نازم یه مینی واشرگرفتم و پارچه برای تشک چی
یارب نظرتوبرنگردد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا سلام یک شوی لباس نینی هست تو سعادت آباد اسم خانومه فرزانه هست ? شنبه جمعه شو میزاره شمارش هم ??????????? هست فکر کنم دوباره چک میکنم بهتون میگم قیمتاش خوبه مارک مادر کر و بی بی شاپ هم داره البته خیلی بزرگ نیست ولی بد هم نیست به یک سز زفتنش می ارزه
سلام به همگی ایشالا نی نی گلاتون خوب باشن. من معمولا ? شنبه جمعه ها نیستم. آخه خونه هستم و حسابی در گیر .چشم الان لیسو درست میکنم.
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
1- النا / سی وشش ساله / کرمانشاه / آخرین پریود ده مهر / تشخیص سونو : پسر
2- مامان میسی/ بیست و نه ساله/ کرج/ آخرین پریود چهارده مهر/ ؟؟؟؟؟؟
3- زهرا /بیست و پنج ساله / پورتلند (آمریکا) / آخرین پریود پانزده مهر / ؟؟؟؟؟؟
4- غزاله / سی ساله / تهران / آخرین پریود هیجده مهر / ؟؟؟؟؟؟

1- ها نا/?? ساله/ آخرین پریود پنجم مهر/ ؟؟؟؟؟؟
2- النا / سی وشش ساله / کرمانشاه / آخرین پریود ده مهر / تشخیص سونو : پسر
3- مامان میسی/ بیست و نه ساله/ کرج/ آخرین پریود چهارده مهر/ ؟؟؟؟؟؟
4- زهرا /بیست و پنج ساله / پورتلند (آمریکا) / آخرین پریود پانزده مهر / ؟؟؟؟؟؟
5- غزاله / سی ساله / تهران / آخرین پریود هیجده مهر / ؟؟؟؟؟؟
6- نسترن/بیست و پنج ساله/ تهران/آخرین پریود بیست مهر/ ؟؟؟؟؟؟

بچه ها لطفا هر کی خواست اطلاعاتشو بزاره بر اساس تاریخ پریود ببینه تو کدوم ردیف جا میگیره و بعد اضافه کنه .اگه هرکی اطلاعاتشو پراکنده بزاره نمی شه با هم مقایسه کرد .گم میشه لطفا تو لیست باشه.ممنون.

سلام مامان میسی النا سپیده و غزل جون خوبین؟نینیهای گلتون خوبن؟من امروز خیلی خوشحال اومدم اخه امروز واسه اولین بار صدای قلب پسمرم شنیدم صداش قلب کوچولوش تو کل اتاق پیچیده بود اصلا دلم نمیخواست ساعتها اون گوشی رو از رو شکمم بر داره.بچه ها راستی تو صفحه اصلی یه سری به لینک جشن سیسمونی و مراسمات بزنید ببینید که چه آتلیه هایی ادرسا و نمونه کاراشونم گذاشتن حتما برین نگا کنین.راستی سپیده جون ممنون به خاطر آدرسایی که گذاشتی؟راستی بچه ها خونه ما همدانه ولی می خوام بیام تهران واسه خرید سیسمونی بهم بگین کجا برم؟
سلام مامان میسی النا سپیده و غزل جون خوبین؟نینیهای گلتون خوبن؟من امروز خیلی خوشحال اومدم اخه امروز واسه اولین بار صدای قلب پسمرم شنیدم صداش قلب کوچولوش تو کل اتاق پیچیده بود اصلا دلم نمیخواست ساعتها اون گوشی رو از رو شکمم بر داره.بچه ها راستی تو صفحه اصلی یه سری به لینک جشن سیسمونی و مراسمات بزنید ببینید که چه آتلیه هایی ادرسا و نمونه کاراشونم گذاشتن حتما برین نگا کنین.راستی سپیده جون ممنون به خاطر آدرسایی که گذاشتی؟راستی بچه ها خونه ما همدانه ولی می خوام بیام تهران واسه خرید سیسمونی بهم بگین کجا برم؟
سلام مامان کیا مهر.پسملی که خوبه الحمدلله.باشه چشم اضافه میکنم.تشخیص سونو رو هم بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟
1- ها نا/?? ساله/ آخرین پریود پنجم مهر/ تشخیص سونو ؟؟؟؟فرزند اول
2- النا / سی وشش ساله / کرمانشاه / آخرین پریود ده مهر / تشخیص سونو : پسر /فرزند دوم
3- مامان میسی/ بیست و نه ساله/ کرج/ آخرین پریود چهارده مهر/ تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
4- زهرا /بیست و پنج ساله / پورتلند (آمریکا) / آخرین پریود پانزده مهر / تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
5- غزاله / سی ساله / تهران / آخرین پریود هیجده مهر / تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
6- نسترن/بیست و پنج ساله/ تهران/آخرین پریود بیست مهر/تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
7- سمانه/بیست و هفت ساله /همدان/آخرین پریود بیست و یک مهر/ تشخیص سونو : پسر /فرزند اول
2810