2777
2789
عنوان

پسران متولد 89

11219 بازدید | 58 پست
سلام
مامانای مهربون و دوست داشتنی ما در هر سالی این کلوب رو داریم منم تصمیم گرفتم که این کلوب رو اینجا درست کنم تا شما مامانای پسردار مهربون سال 89 بیشتر با هم آشنا بشید و از اطلاعات همدیگه بیشتر و بیشتر استفاده کنید
خوب من از خودم شروع می کنم
من خودم هم مامان یه پسملم که تو این زمان و تاریخ 13 ماهش و تولدش 1 ماه پیش بود شیرین و شیطون ماشاله
اسم پسملی من امیرعلی
مامانای گل اینجا می تونید اسم گل پسملی هاتون تاریخ زایمانتون و......... خیلی مسایل دیگه رو که شما بهتر از من می دونید مطرح کنید
به امید روزی که پسر های گلتون رو بغل کنید با دل خوش انشاله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مارال جون. خوش به حالت چقد پسرت بزرگ شده.
پسر من اسمش امیر و الان دقیقآ دو ماه و هجده روزشه. دلم می خواد پسر منم زود زود بزرگ بشه و دیگه دل درداش تموم بشه آخه میگن ممکنه تا چهار ماهگیش طول بکشه اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2805
سلام مارال جون. من تازه این تاپیکو پیدا کردم. البته از قرار خیلی فعال نیست. چون آخرین تاریخ نظردهی در اون، قبل از شما، اردیبهشت ماه بوده! به هر حال از آشنایی با شما خوشبختم. گل پسر من اواسط دی به دنیا میاد. هرچی به این تاریخ نزدیکتر میشم نگرانیم بیشتر میشه. از بابت سلامتیش، ترس از اتاق عمل که تا به حال پام توش نرفته! و یه نکته مهم اینکه، پسره!!!!! آخه می‌دونی من هیچ‌وقت در نزدیکام پسربچه نبوده و به همین خاطر با پسربچه‌ها و روحیه اونها آشنا نیستم! خلاصه پسر ما خیلی یکی یه دونه‌ست!!! خوشحال میشم از تجربه‌هات استفاده کنم.
راستی یه سوال: چه پودری برای شستشوی لباس بچه خوبه؟
سلام سپهر منم 11شهریور 89 دنیا اومده. وای چه تاپیک خطرناکی یه عالمه مادرشوهر بالقوه داریم اینجا d: شوخی کردم.
رویا جون من از نی نی شوما برای ماشین استفاده میکنم و از پودر صابون فیروز اگه بخوام با دست بشورم ولی بوی پودر صابون رو دوست ندارم
Lilypie Pregnancy tickers
2810