loneliest_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 993 عنوان کسی اینجا از علم و صنعت بوده یا هست 115 بازدید | 23 پست بدون کارت دانشجویی راه میدن؟ آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دیروز | 20:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدویت_انقلابی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 5423 سلام زمان ما که خیلیی سخت گیری میکردن الان رو نمیدونم
loneliest_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 993 سلام زمان ما که خیلیی سخت گیری میکردن الان رو نمیدونم سال چند؟ آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
loneliest_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 993 ورودی ۸۷ یه سوال دارم🥲🥲🥲من ی بنده خداییو باید ببینم ک علم و صنعته.رشتش مهندسی مواده فکر کنم.خروجی های دانشگاه فرق میکنه یا نه آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
loneliest_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 993 ورودی ۸۷ در خروجی منظورمه آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
مهدویت_انقلابی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 5423 یه سوال دارم🥲🥲🥲من ی بنده خداییو باید ببینم ک علم و صنعته.رشتش مهندسی مواده فکر کنم.خروجی های دانش ... منم مهندسی مواد خوندم منظورتون چیه خروجی های دانشگاه؟منظورتون دره؟
loneliest_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 993 منم مهندسی مواد خوندم منظورتون چیه خروجی های دانشگاه؟منظورتون دره؟ بله بله آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
مهدویت_انقلابی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 5423 در خروجی منظورمه بله درها فرق داره ولی سختگیریها همونه دری که سمت دانشکده ی مواده اتفاقا سختگیرتر از در اصلی بود
loneliest_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 993 بله درها فرق داره ولی سختگیریها همونه دری که سمت دانشکده ی مواده اتفاقا سختگیرتر از در اصلی بود نه دیگه قید داخل رفتنو زدم میخوام دم درش وایسم🥲😂منتها میخوام ببینم درش کدوم سمتشه آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
مهدویت_انقلابی عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 5423 نه دیگه قید داخل رفتنو زدم میخوام دم درش وایسم🥲😂منتها میخوام ببینم درش کدوم سمتشه درش توی خیابون ملک لو هست
loneliest_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 993 درش توی خیابون ملک لو هست مرررسی آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
loneliest_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 993 درش توی خیابون ملک لو هست فقط همون در توی این خیابونه ؟ آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚