2777
2789
عنوان

پسران متولد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 11219 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
من مامان علی هستم ...پسرم متولد 89/06/20

مامانهایی که گفتید نی نیتون دندون درنیاورده ...پسر منم دیر درآورد یعنی درست 2 روز مونده به یکسالگیش اولین دندونش هویدا شد .

تا 14 ماهگی هم که درنیارن طبیعیه ...پسر من الان 14 ماهشه و 4 تا دندون داره .
2805
سلام دوست های خوبم

به بی بی مد تا حالا سر زدین؟به روز شده با دستکش و کلاه و شال جدید

www.babymode.perianblog.ir
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
مامانای گل اگر دوست دارید لباس های مارکدار کارترز - گپ- دیزنی - بی بی کلوپ - مینی ور - و ... رو با قیمت عالی بخرید این هفته

جمعه = 11 اذز ماه از ساعت 10 تا 2 بعد از ظهر

جمعه از ساعت 10 تا 2 بعد از ظهر

در صورتیکه بعد از این ساعت میخواهید تشریف بیارید با شماره 09390386090 تماس بگیرید.

برای شو و یه حراج تپل تشریف بیارید .

***** به این نکته توجه کنید که ما خودمون وارد کننده لباس هستیم پس میتونید لباسها رو بدون واسطه و با قیمت مناسب بخرید *********

محل برگزاری شو : تهرانپارس خ فرجام -بین رشید و زرین برج آبی-پلاک107-واحد 6

لباسهایی که تو شو عرضه میشه از سایز نیوبرن تا 12 سال و تعدادی لباس برای مامانای گل و لباس زیره و شامل :

- کفش و کتونی
-لباسهای گرم مناسب فصل سرد مثل کاپشن - شال و کلاه - سویشترت
- جوراب شلواری های ترکیه ای با کیفیت عالی
- لباسهای خونه
- لباس مهمونی
- بادی
- سرهمی
- پاپوش
- جوراب
- لباس زیر کودکان
- گل سر و تل های فانتزی
- ساق شلواری
- وووووووو......................

یه دنیا لباس با قیمت های عالی

در ضمن لباسهای مارکدار تک سایز شده با قیمت استثنایی بفروش میرسد.
با یک بار تشریف فرمایی مشتری همیشگی ما خواهید شد .

مامانای گل در نظر داشته باشید که لباسها خیلیییییییییییی زیاده و من نمی تونم از همش عکس بزارم .

*** برای مامانای باردار تخفیف ویژه خواهیم داشت ****

*** این هفته خریداران شاهد یه تخفیف تپل خواهند بود ****
نمونه لباسها در :

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=140441

وبلاگ من :

http://nazdoneh2.blogfa.com/

سلام مامانهای گل
براتون تم میدرستم هنری وپایین ترین قیمت تونی نی سایت وجاهای دیگه
با توجه به رنگ فصل هم براتون طرح میرنم الان که گرماست رنگهای سردوخنک یه همرا طرحهای سرد وایده های جالب
طراحی واجرای جدیدترین تم های تولد..همراه ایده برای اجرای تولد...09019217312تلفن سفارش
سلام دوستان حضور شما در حراجی لباس افتخار ماست. تلاش ما ارائه اجناس با کیفیت و با قیمت مناسب می باشد و امیدواریم بتوانیم رضایت شما را جلب کنیم. آدرس ما : www.harajilebas.com آدرس کلوب ما : http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=30076