2777
2789
عنوان

اون تاپیکایی که بی‌دلیل میترکن

75 بازدید | 9 پست

واقعا چه نوع افرادی گزارش میزنن. تاپیک فان تاپیک دلی دوستانه. یکی نمی‌دونم چه جور آدمی گزارش میزنن آدم برگاش می‌ریزه که وااااااای چرا ترکید 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
عههه سلامم چطوری؟😍تاپیکو باز کردم دیدم شمایی خیلی ذوق کردم😂❤️

سلااااام طنین عزیزم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عههه سلامم چطوری؟😍تاپیکو باز کردم دیدم شمایی خیلی ذوق کردم😂❤️

منم ذوووووق کردم 

2805
عزیز منی استاد😍

طنین تو تاپیک قبلی بهم گفتن مردی تهمت زدن هزار تا فحش دادن خیلی دلم شکست تو که منو میشناسی 

نمیبخشمشون 

طنین تو تاپیک قبلی بهم گفتن مردی تهمت زدن هزار تا فحش دادن خیلی دلم شکست تو که منو میشناسی نمیبخشمشو ...

ولشون کن عزیز دلم به اینجور ادما اهمیت نده....اینا یه مش ادم بیکارن که فکر میکنن دنیا با نظر دادنشون تغییر میکنه،،مهم اینه که کسایی هستن تو سایت که میدونن شما کار درستی🥹

غصه هم نخور اصلا

ولشون کن عزیز دلم به اینجور ادما اهمیت نده....اینا یه مش ادم بیکارن که فکر میکنن دنیا با نظر دادنشون ...

هی طنین مرسی      راستی چه خبر از آموزشها 

هی طنین مرسی راستی چه خبر از آموزشها

قربانت💕

راستش یهو رفتم تو استرس کنکور

ولی هنوزم به اون زبون شیرین علاقه دارم

و خب منکه شمارو ول نمیکنم استاد بزرگوار😅الانم بخاطر درسای کنکور فرصت نکنم تابستون حتما میام تا از اموزشاتون فیض ببرم🥹💕البته اگر شما شرایطش رو داشته باشی...❤️

خیلی مراقب خودت باش

درگیر نظرای بی ارزش هم نشو..شما ماشالله موفق و تحصیل کرده ای،نصف اینایی که جواب نظرای چرتشون میدی بیسواد و بی هدف هستن...

قربانت💕راستش یهو رفتم تو استرس کنکورولی هنوزم به اون زبون شیرین علاقه دارمو خب منکه شمارو ول نمیکنم ...

قربونتم طنین جون مرسی از لطفت . امیدوارم بتونی از بهترین رشته ات قبول بشی من در خدمتم اگه عمری باشه . اینجا منو گم نکن . ممکنه آیدیم تغییر کنه بهت یه آیدی دائمی میدم