2777
2789
عنوان

پسران متولد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 11219 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
mamamery جون باشه میام کلوپ منم خیلی دوست دارم عکس کوچولوت رو ببینم اتفاقا من هم 2 هفته پیش عکس کارن رو گذاشته بودم اما بعد برداشتمش . حالا من هم باز عکسهای جدیدشو میزارم
کارن هم خیلی شر شده . روناک خیلی بهتر بود یادش بخیر چقدر راحت بودم
راستی شما هم تهران هستی خانمی؟ اگر تهرانی کدوم سمت هستی؟
سلام خوبی مامان کارن؟ممنون و
راستش کارن جمعه صبح تب کرد و تا شب خوب شد ولی خیلی بیرون روی داشت .تا اومد یکم گوشت بگیره اینجوری شد.الان اوضاش خوب.من غرب تهرانم شما چی؟
به امید دیدار
سلام خوبی مامان کارن؟ممنون و
راستش کارن جمعه صبح تب کرد و تا شب خوب شد ولی خیلی بیرون روی داشت .تا اومد یکم گوشت بگیره اینجوری شد.الان اوضاش خوب.من غرب تهرانم شما چی؟
به امید دیدار
مامان رونی و کاری:) ماشاالله چه موش این کارن ...زنده باشه.گفتم شاید بیشتر اینجا باشی.راستی اسم خودت چیه؟بنده مریم صادره از تهران:) دوست دارم با هم تلفنی صحبت کنیم در مورد این جزقلا حرف بزنیم...موافقی؟
لیلی جون سلام چند روزی درگیر کارن بودم آقا 2 تا دندونش سر زده تو مطب دکتر دیدم کلی ذوق کردم.گوشیم هم داغون شده یکبار از محل کار بهت زنگ زدم خلاصه من بودم ببخشید.میخواستم جویای احوالات شما و خانواده باشم .فعلا بوسسس
سلام من مامان آریاوش گلی هستم
و این هدیه الهی رو هم خداوند در تاریخ
14 آبان 1389 به ما داد .
این گل پسر من الان 9 ماهو نیمشه و خبری
از دندون در اوردن نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه زندگیه من پسرم آریــــــــــــــاوش
2810