2777
2789
عنوان

دعا برای پیدا شدن شی گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 78048 بازدید | 143 پست
من هرموقع چیزی گم میکنم روسری میپوشم گوشه روسری رو گره میدم پیدا میشه  حتی اطرافیان هم چیزی گم ...

سلام گل برا منم گره میدی..کارت ملی گواهینامه  گم کردم پیدا نکنم داستان میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هرموقع چیزی گم میکنم روسری میپوشم گوشه روسری رو گره میدم پیدا میشه  حتی اطرافیان هم چیزی گم ...

عزیزم هستی؟میشه واسه منم گره بزنی .گدشی شوهرم‌گم شده پره شماره و عکسه.واسه کارشه

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

سلام باورم نمیشه این دعاهارو بعدازنماز خوندم باگریه منم پیدا کردم وسیله ی گم شدمو طلایی که توخیابون افتاده بود از داخل خونه روی فرشی که هرروز روش مینشستیم پیدا شد خیلی عجیبه چطوزر این چندروز نمیدیدم طلامو درحالی که هرروز اون قسمت فرش میشینیم حتی دیروز جا وبرقی کشیدم خداروشکر توجارو نرفته اینجاست که میگن گرنگهدارمن انست که میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد👌😍خدا خیلی مهربون و قادره شب موقع خواب گفتم خدایا دست توکه چیزی نیس هرجایی افتاده بیارش خونه بذارپیداش کنم و لمروز به طور معجزه وار پیداشد نیت کرده بودم اگه پیدا بشه بیام اینجابگم خداممنونم ازت

دیگه ناامیدشده بودم بیخیالش شده بودمو خیلی ناراحت بودم بابت گم شدنش ولی پیدا شد ممنونم ازشماهاکه این دعاهارو نوشتین خدادلتونو شادکنه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
سلام باورم نمیشه این دعاهارو بعدازنماز خوندم باگریه منم پیدا کردم وسیله ی گم شدمو طلایی که توخیابون ...

عزیزم کدوم دعاها دقیقا؟ هزار تا دعا گفتن اینجا تورو خدا دقیق بگو

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

اگ گف منو صداکن

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
چه خوب🤩🤩🤩 کدوم ذکر و گفتی عزیزم؟

مرسی😍💜خدادل شماروهم شاد کنه 

هرچی که داخل این تاپیک گفته بودن عزیزم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بخداهمشو دونه دونه گغتم ازاول هرکاری که گفتن کردم حتی نمازم خوندم دورکعت 

بیا عزیزم

مرسی خانومی 🌹❤️

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

منم  مموریم گم شده حساب کنید انگاری کل آبروی منم دوستام توش بود کل خاطراتم  از پریروز گم شده کل خونهههه رو زیرو رو کردم حتی فیلت.ر لباسشویی 

الان میرم غسل میکنم و اینارو انجام میدم امید وارم پیدا بشه خیلی نا امیدم باردار هم هستم این سه روز مردم و زنده شدم خدایا خودت کمکم کن پیداش کنم😔💔 دوستان لطفا دعا کنید پیداش کنم خیلی نا امیدم💔😔

خدایا شکرت بابت داشتن دخترم 👶🏻🩷 عمر مامان بی صبرانه منتظر دیدار باهاتم قول بده سر وقت و صحیح و سالم بیای پیشم قشنگم 🌝🍒 تاریخ. ¹⁴⁰²,⁶,¹⁷

منم کارتمو گرم کرده بودم

یک ساعت پیش دعاهارو خوندم

خیلی عجیب تو کیف پولی که صد بار گشته بودم پیداش کردم

با اینکه تقریبا مطمین شده بودم تو پلاستیک بوده و تو اشغالا انداختمش🥴🥴😂😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍