2777
2789

پسره خوش قیافس ولی اصلا غرور نداره.گفتم بهش نامزد دارم(کلا محل کارم گفتم شوهر ندارم نامزد دارم)ولی باز ولکن نیست میگه دروغ میگی😐یبار کلی جلوم گریه کرد و گفت من دوستت دارم و فلان اصلا برگام ریخته بود .بعد رفتم خونه پیام داد معذرت خواهی کرد فرداش باز پیام داد گفت تروخدا التماست میکنم اینجوری رفتار نکن من دوستت دارم .بعد یه پاکت نامه بهم داد دیدم پنج صفحه پشت و رو داستان عاشقانه برام نوشته دو خط خوندم و انداختم دور😐😂دیگه واقعا حالم بهم خورد استعفا دادم...بعد رفته به دخترخالم پیام داده پرسیده که واقعا نامزد دارم یا نه! نمی‌دونم شماره دخترخالم از کجا آورده فکر کنم یبار گوشیمو دادم درست کنه از گوشیم برداشته.انقدر آدم آویزون تو کل زندگیم ندیدم حالم بهم میخورد از رفتاراش.

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

مگه ندیدی تاپیک پربازدید پسره عاشق سینه چاک بود بعد رفته بود زن گرفته بود.پسرا رو نمیشه زیاد شناخت

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا فکر کن بعد از تو بره التماس نفر بعدی کنه😂🙂🙂

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_

خب دوستت داره دیگه آویزون چیه

میگه گفته نامزد داره 😐 وقتی باز ادامه میده کارش درست نیس باید بیخیال این بنده خدا شه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

دلم سوخت براش☹️

وقتی یکی واقعا عاشقه دیگه غرور براش معنی نداره 

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱