2777
2789
عنوان

دعا برای پیدا شدن شی گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 78049 بازدید | 143 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره فقط گره میدم همین قبل ماه رمضون گوشواره های زن داداشم گم شد  داداشم زنگ زد ک گره دادم پیدا ...

سلام عزیزم منم دوتا گردنبند و زنجیر گم کردم برای منم لطف کن گره بزن الهی خیر ببینی

سلام من امروز فهمیدم دستبندم رو گم کردم اومدم تو نی نی سایت این تاپیک رو دیدم وقتی دیدم همه گفتن نتیجه دیدن راستش اولش باورم نشد خودم وضو گرفتم به غیر از نماز همه رو انجام دادم غسل زیارت هم کردم و به چهار ده معصوم سلام دادم و قسمشون دادم که دستبندم پیدا بشه و خلاصه همه کاری کردم به حضرت ام البنین توسل کردم و.. اومدم بخوابم دیدم روی پتوم یه چیزی تکون خورد و در کمال ناباوری دیدم دستبندمه😍😍خدایا شکرت 

اره فقط گره میدم همین قبل ماه رمضون گوشواره های زن داداشم گم شد  داداشم زنگ زد ک گره دادم پیدا ...

سلام عزیزم حلقه همسر منم دو روز گم شده میشه برای منم گره بزنی خدا حفظت کنه برات حمد میخونم ایشالله پیدا شد میام میگم همه راهکارهای بچه ها م خوندم خداکنه تا فردا پیدا بشه دارم دیوونه میشم😞

همه دعاهارو خوندم با اعتقاد کامل  ۳تا از کتابای درسی پسرم گم شده دو روزه نیست مدرسه هم نرفته که ببرتشون جابزاره از کنار تختش غیب شدن انگار  کل خونه رو زیر و رو کردیم نیس که نیس لطفا دعاکنید پیدا بشن امتحان داره خیلی نگرانه 

من هرموقع چیزی گم میکنم روسری میپوشم گوشه روسری رو گره میدم پیدا میشه  حتی اطرافیان هم چیزی گم ...

عزیزم برا کتاب ها و شناسنامه شوهر منم یه گره میزنی لطفا؟ فدات بشم خیلی مهم هستن برامون مخصوصا شناسنامه قربون دستت ممنونت میشم مرسی