2777
2789
عنوان

دعا برای پیدا شدن شی گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 78049 بازدید | 143 پست

منم تمام توصیه های دوستان رو انجام دادم البته بجز نمازش

بعد پنج دقیقه گمشدم پیدا شد خداروشکر الحمدلله

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
اره فقط گره میدم همین قبل ماه رمضون گوشواره های زن داداشم گم شد  داداشم زنگ زد ک گره دادم پیدا ...

من فلشم گم شده نمیدونم کجا افتاده لطفاً واسه منم گره بدین صلوات میفرستم واستون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااااای. ناباورانه تو  یکی از  کشوهایی که گشته بودم فکرشو نمیکردم اون جا باشه در عرض چن دقیقه مستقیم همون جا رفته ام  فکرشونمیکردم اونجا  لابه لای اون همه کاغذ  ... اگه این  کارهارو انجام. نمیدادم. محال بود اونجا بین اون‌همه کاغذ اون هم در عرض چند دقیقه پیداش کنم     میگفتم هیچ دعایی به من اثر نمیکنه 😉

الحمدالله رب العالمین الحمدالله

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
من هرموقع چیزی گم میکنم روسری میپوشم گوشه روسری رو گره میدم پیدا میشه  حتی اطرافیان هم چیزی گم ...

عزیزم منم شوهر آیندمو گم کردم واسه منم گره می‌زنی بختم باز شه💖

ای کاش جون مرگ بشم خسته شدم 💔

من الان ساعت۴صبح همه دعاهایی که گفتین رو خوندم،دعا کنین تا فردا پیدا شه چند تا هست بیشتر از یکساله یکیش بقیش یک ساله گمشدن،پیدا شد ۱۰۰۰تا صلوات به نیت حل مشکلات همتون میفرستم

سلام بچه ها تو رو خدا با دل های پاکتون برای من دعا کنید؛دو سال هست دنبال یه چیز خیلی خیلی با ارزشم نه از نظر مادی؛که هیچ دخالتی تو گم شدنش نداشتم؛شب و روز فکرم شده پیدا شدنش و عذاب کشیدن؛بیشتر ذکرهایی رو که گفتید خوندم تو رو خدا برام دعا کنید خیلی خسته ام ؛شاید با دعاهای شما گره از کار من باز بشه.

واقعا باورم نمیشه من فلشمو چند روزی بود که گم کردم برام خیلی با ارزش بود و تمام خونه رو زیر و رو کردیم و پیدا نشد تا اینکه دعای نادعلی رو خوندم یک ساعت بعد جایی پیداش کردم که عمراااا فکرم به اونجا میرسید