2777
2789
عنوان

دعا برای پیدا شدن شی گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 78074 بازدید | 143 پست
من هرموقع چیزی گم میکنم روسری میپوشم گوشه روسری رو گره میدم پیدا میشه  حتی اطرافیان هم چیزی گم ...

سلام میشه برای منم گره بزنید من پرندمو گم کردم براتون ایت الکرسی میخونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هرموقع چیزی گم میکنم روسری میپوشم گوشه روسری رو گره میدم پیدا میشه  حتی اطرافیان هم چیزی گم ...

سلام عزیزم من دیروز کیف پولمو تو تاکسی گم کردم گره بزنم پیدا میشه ؟

دوستان من پیداش کردم بازم🙃

خوشبحالتون عشقم

من کل زندگیمو زیر و رو کردم یه چیز خیلی مهممو که همه جا به کارم میومدو گم کردم میشه بگین چیکار کردین

از طرف منم دعا کنین دعای شما میگیره🥺🥺🥺😭

من سیده م دعاهام برای بقیه میگیره

ولی دعاهام برای خودم نمیگیره انشالله مامان بشین😍🥺

خوشبحالتون عشقم من کل زندگیمو زیر و رو کردم یه چیز خیلی مهممو که همه جا به کارم میومدو گم کردم میشه ...

ممنون عزیزم بنظرم خودتون بخونید بهتر نتیجه میگیرید چون دعای ی ادم مستجیر حساب میشه.منم از اول تاپیک همه دعاها رو خوندم.500صلواتم نذر کردم

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

اره فقط گره میدم همین قبل ماه رمضون گوشواره های زن داداشم گم شد  داداشم زنگ زد ک گره دادم پیدا ...

سلام من امروز فهمیدم حلقه گم شده میشه برا من گره بزنین براتون صلوات میفرستم خیلی برا مهمه...

بچه ها منم واقعا ۵ دقیقه ای همین دعا ها رو خوندم حلقه ام رو پیدا کردم

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
اره فقط گره میدم همین قبل ماه رمضون گوشواره های زن داداشم گم شد  داداشم زنگ زد ک گره دادم پیدا ...

سلام من حلقم گم شده میشه برا منم گره بزنین براتون صلوات میفرستم و آیه کرسی میخونم