2777
2789
عنوان

مامان گلی های که نی نی شون شهریور 90 میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 94 پست
سیما جون دکتر من بیمارستان دی و آتیه کار میکنه عزیزم . مطبش خیلیییییییییی شلوغه .. یعنی حتما اگه بری سه ساعت معطلی داره و مطمئنا با شرایط شما سازگار نیست:) ولی خوب خیلی تعریفشو شنیده بودم و سر بارداری اولم بهم ثابت شد که فقط تعریف نبوده . خانم دکتر واقعا کارشون عالیه .

در مورد تهوع هم ممنون که راهنمایی کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .من توی هفته 7 بارداری هستم ولی یک هفته ای هست که لکه بینی دارم دکترم بهم شیاف واژینال سیکلوژست داد دارم استفاده میکنم ولی همش نگرانم نکنه برای کوچولوم اتفاقی بیفته شوهرم میگه سرکار نرو شما ها همچین مشکلی ندارید؟؟؟دیگه رانندگی هم نمیکنم......
Lilypie Second Birthday tickers
2805
سلام به همه مامانای گل
اگه خدا بخواد نی نی منم شهریور به دنیا می آد. مامان یکتای عزیز، شعر قشنگت اشک به چشمام آورد. امیدوارم لایق این نام مقدس باشم.loosilosian جون، منم مثل تو گاه به گاه لکه بینی دارم و از همین دارو استفاده می کنم توکل به خدا. امیدوارم خودش نی نی هامون را در پناه لطفش حفظ کنه.
تا منظورت از درد زیر دل چی باشه. اگه گاهی تیر می کشه مهم نیست و نشون میده نی نی داره جا باز میکنه اگه هم نه یه دکتر بری بد نیست. من خودم زیر دلم زیاد تیر میکشه. پیاده روی هم بهترین کار برای یک مامان باردار هست البته اگه مشکلی مثل لکه بینی و این چیزا نداشته باشی. هفته ای سه بار و هر بار تقریبا نیم ساعت خوبه.
چرا کسی اینجا نیست .....

بیاین بگیم الان هر کسی تو چه مرحله ای هست ؟ سو نو و آزمایش و ویزیت های دکتر شامل چیا بوده و چه قرصهایی دارین می خورین؟ اینجوری اطلاعاتمون بیشتر کنیم ......
سلام به همه

کلوپ مامان های شهریور 90 تاسیس شد
مامان های شهریور 90 بیاین با هم اونجا تبادل نظر کنیم . نیازی به رفرش نداره . میتونیم هر روز ساعت مشخصی رو برای تبادل نظر در نظر بگیریم . همتون و دعوت کردم .
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=9154&ChatDate=1-12-1389
2810