2777
2789
از وقتی فهمیدم نی نی دارم مثل یک نی نی سعی می کنم دنیا رو از زاویه جدیدی نگاه کنم دلم نمی خواد تفکرات پیش پا افتاده و روتین که توی 27 سال زندگی تو این دنیا بدست آوردم رو به کودکم منتقل کنم دلم میخواد منم نو بشم دوباره نگاه کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نی نی من هم شهریور میاد . چهارشنبه پیش جواب آزمایشم امد و مثبت بود کلی دلشوره دارم یکجورایی میترسم اخر دوستای همسن خودم هیچ کدوم نی نی ندارند و تازه همش میگن زوده . من 26 سالمه .
2805
سه‌شنبه خورشید می‌گیرد
خورشید گرفتگی جزئی روز سه‌شنبه در اروپا، نیمه شمالی آفریقا، آسیا (به جز بخشی از شرق و جنوب آن) قابل رؤیت است.
روز سه‌شنبه 14 دی خورشید گرفتگی جزئی رخ می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس، خورشید گرفتگی جزئی روز سه‌شنبه در اروپا، نیمه شمالی آفریقا، آسیا (به جز بخشی از شرق و جنوب آن) قابل رؤیت است.

بیشترین میزان گرفتگی جزئی در شمال اروپا رخ می‌دهد که در شمال کشور سوئد، ماه حدود 80 درصد از قرص خورشید را می‌پوشاند.

در شهر تهران گرفتگی در ساعت 11 و 21 دقیقه آغاز می‌شود و در ساعت 12 و 51 دقیقه به حداکثر می‌رسد که در این حالت ماه 39 درصد از سطح قرص خورشید را می‌پوشاند. این گرفتگی در ساعت 14 و 15 دقیقه در تهران خاتمه می‌یابد.

این خورشید گرفتگی در شهر اراک در ساعت 11 و 16 دقیقه، در شهر اردبیل 11 و 14 دقیقه، ارومیه 11 و 6 دقیقه، اصفهان در ساعت 11 و 23 دقیقه، در شهر اهواز از ساعت 11 و 13 دقیقه، ایلام از ساعت 11 و 7 دقیقه، در بوشهر از ساعت 11 و 20 دقیقه، در بجنورد از ساعت 11 و 38 دقیقه، در بندرعباس از ساعت 11 و 41 دقیقه، در بیرجند از ساعت 11 و 46 دقیقه، در تبریز از ساعت 11 و 9 دقیقه، در خرم‌آباد از ساعت 11 و 13 دقیقه، در رشت از ساعت 11 و 17 دقیقه و در زاهدان از ساعت 11 و 56 دقیقه آغاز می‌شود.

حداکثر میزان پوشیدگی خورشید توسط ماه در شهر اراک 38 درصد، در شهر اردبیل 47 درصد، در ارومیه 49 درصد، در شهر اصفهان 34 درصد، در اهواز 35 درصد، در ایلام 41 درصد، در بوشهر 28 درصد، در بجنورد 35 درصد، در بندرعباس 18 درصد، در بیرجند 2

نمیدونم شما هم اعتقاد دارید یا نه ولی میگن در زمان خورشید گرفتگی و یا ماه گرفتگی خانمهای باردار نباید به شکم خود دست بزنند
مامان های عزیز خوشحال می شم به این وبلاگ سر بزنید فعلن لباس های مارک دارهست بعدن اسباب بازی و وسایل کودک هم بهش اضافه می شه
http://www.ninitip.persianblog.ir

همه رو خودم از خارج از ایران اوردم
2810