2777
2789
عنوان

مامان گلی های که نی نی شون شهریور 90 میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 94 پست
سلام

نینی من اول شهریور تو بیمارستان نیمه شعبان ساری به دنیا اومد. سزارین شدم .دخترم امروز بیست روزشه. خیلی دختر خوبیه

اسمشو نارون گذاشتیم.
امروز صبح حموم کرد الانم خوابیده.
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
احتراما بدینوسیله از شما مامان خوشگل و خوش سلیقه دعوت بعمل می اید که برای بازدید و صد البته خرید (چشمک ) شو لباسهای مارکدار - جینگول و با قیمت های عالی **کودک ** و **مادر **ما تشریف بیاورید .

- لباس های شو از بدو تولد سایز 0 تا 14 سال و مارک های carters - gap-baby clup-mini wear- oshkosh و ...میباشد.
- لباسهای مارکدار تک سایز off خورده
- لباسهای فصل تابستان حراج شده
- جوراب شلواری و ساق شلواری های خیلی جینگول و عکس دار رسیده
- سویشرت شلوار های خوشگل
- اسباب بازی های فکری
-تاپ تی شرت لباس زیر برای مامانا
- گل سرهای فانتزی
- تل های میکی موس و خرگوشی
- کفش - کتانی - پوتین

ساعت بازدید : 4 الی 7.5 عصر روز 5 شنبه

ادرس : اریاشهر - ستارخان - شادمان - خیابان گل افشان ...... بقیه ادرس رو ایمیل بزنید تا براتون ارسال بشه .

شماره تماس 09390386090

نمونه هایی از لباسها توی این وبلاگ هست . باز هم تکرار میکنم نمونه هایی از لباسها چون لباسهای جدید رو میارم تو شو .

http://nazdoneh2.blogfa.com/