2777
2789
عنوان

مامان گلی های که نی نی شون شهریور 90 میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 94 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانهایی که در انتضار نی نی شون هستن.نی نی من اخر شهریور به امید خدا به دنیا می آد . ولی نمی دونم چرا اینقدر دلشوره دارم که نکنه اتفاقی براش بیفته .برام دعا کنین.
2805
عاقبت در یک شب از شبهای دور
کودک من پا به دنیا می نهد
آن زمان بر من خدای مهربان
نام شورانگیز "مادر" می نهد

من فقط اومدم اینجا که به شماها تبریک بگم. مادر شدنتون مبارک باشههههههه
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
سلام به همه مامان های نی نی شهریور 90
نی نی من هم شهریور 90 بدنیا میاد
دکتر تاریخ زایمان هم 28 شهریور تخمین زده

سیما جون دکتر من خانم دکتر پروین کاتبه . من بارداری اولم تحت نظر ایشون بودم و خیلی از کارش راضیم . البته مطبش همیشه خیلی شلوغه و هر بار چند ساعت معطلی داره .
سلام مامان شایان،
من بارداری اولمه واسه همین دنبال دکتری می گردم که با شرایطم سازگار باشه ( منظورم اینه که بیمه منو قبول کنه ،خیلی دور نباشه، چند ساعت معطلی نداشته باشه، بیمارستانش هم بیمه منو قبول کنه، با زایمان طبیعی هم موافق باشه ..... کلی شرط و شروط گذاشتمو ..D: )

فعلا پیش خانم دکتر منصوره صافی میرم، ولی بیمارستاناش همه غرب تهرانه (لاله و آتیه و آبان -- سامان و نجمیه رو هم که قبول ندارم)و ما که شرقیم یه 2 3 ساعتی باید تو راه باشم، اگه اون آخر همه چی خوب باشه که هیچی ولی نگرانم اگه کیسه آب پاره بشه و یا لازم بشه اورژانسی برم بیمارستان اصلا نمیتونم به موقع برسم ...

در مورد تهوع که سوال کردی از حدود هفته پنجم شروع شد و هم صبح ها بود و هم در طول روز ولی شدید نبود، الان هفته 11 هستم .. چند روزیه که فوق العاده کم شده به خصوص در طول روز ، البته یه چیز رو در مورد خودم یاد گرفتم تهوع =گرسنگی ، یعنی تا حال تهوع می خواد شروع بشه یه چیز کوچیک می خورم حالا یا میوه یا خرما و گاهی هم بیسکوییت ... فورا جلو تهوع رو میگیره ...
2810