2777
2789
عنوان

مامان گلی های که نی نی شون شهریور 90 میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12111 بازدید | 94 پست
سلام منم مامان شهریوری هستم

جیران جون چرااااااا
از اول هم لکه بینی داشتی؟؟

اخه مگه نمیگن تو 13 هفتگی خطر سقط خیلی خیلی کم میشه

من الان هفته 12 هستم و خیالم راحت بود که تا هفته دیگه خطر سقط رو پشت سر میزارم

چی شدی الان خوبی؟؟؟چرا دکتر نمیری؟؟
** قبول سفارش بافت فانتـــــزی بچگانه**نمونه کارها را مقــایســـه کنید** آدرس سایت: http://www.barfbaf.ir/ أدرس کلوپ: http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18333

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام مامانای گل. خوبین؟ حال نی نی هاتون خوبه؟ نی نی من که الان داره باهام همکاری می کنه و هی لگد میزنه. نی نی منم ممکنه اخر مرداد یا اول شهریور به دنیا بیاد. از این که یه سایتی هست که توپش میشه با مامانایی که تو وضعیت من هستن تبادل نظر کرد خوشحالم. راستی مکامانای گل کسی میدونه کی باید برای نی نی سیسمونی خرید؟ اصلا چیا باید خرید؟ من هیچ تجربه ای ندارم. لطفا کمکم کنید
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
سلام مامانای گل. خوبین؟ حال نی نی هاتون خوبه؟ نی نی من که الان داره باهام همکاری می کنه و هی لگد میزنه. نی نی منم ممکنه اخر مرداد یا اول شهریور به دنیا بیاد. از این که یه سایتی هست که توپش میشه با مامانایی که تو وضعیت من هستن تبادل نظر کرد خوشحالم. راستی مکامانای گل کسی میدونه کی باید برای نی نی سیسمونی خرید؟ اصلا چیا باید خرید؟ من هیچ تجربه ای ندارم. لطفا کمکم کنید
سلام من هم نی نیم لگد میزنه و خیلی لذت داره ، عزیزم سیسمونی شامل لباس ، حوله وسایل حمام و شخصی کودک ، کریر کالسکه صندلی غذا و روروک هست میتونی خیلی گسترده ترش هم بکنی ولی تا یکسالگیش را حتما باید بدهی
ممنون سارا جون. لطف کردی.ان شاء الله نی نی جونت صحیح و سالم به دنیا بیاد و یه روز با نی نیت بیای تو سایت تبادل نظر کنی.
جدی میگی آسمانه جون؟ وای چه خوب. راستی شما سونو رفتی؟ من اوایل اردیبهشت باید برم.شما برا نی نیت چیا خریدی؟ من هیچی هم هنوز براش نخریدم .خرید وسایل نی نی خیلی باحاله. کلی ذوق داره.وای..........
2810