2777
2789
عنوان

پسر دو ساله من😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 57 پست
پسره منم همش لج میکرد بعد خودم رفتم مشاور گفت خانوم فیوزتو خاموش کن خودت راحتری.. گفت همه تو این سن ...

یعتی چی

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
بچه دومم رفلاکسیه محبورم خیلی بغلش کنم همش گریه میکنه بعضیوقتا میبینی دو تاشون بغلمن  کمر نمو ...

خو پسرتون طفلکی گناهی نداره که اون خودش هنوز کوچولوئه و توجه میخواد کسیو نداری کمکت کنه دومی را اون بغل بگیره خودتون حواستون به بزرگه باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خسته و کلافه شدم نمیدونم چیمار کنم😭😭😭

دختر منم حدودا ۲ سالشه 

دقیقا مثل پسر شما ست به زورررر لباس تنش میکنم میبرم بیرون ، و با گریه و جنگ برمیگردیم خونه ،

خیلی لجباز شده

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....
خو پسرتون طفلکی گناهی نداره که اون خودش هنوز کوچولوئه و توجه میخواد کسیو نداری کمکت کنه دومی را اون ...

اگه دومی رو کسی بغل کنه بیشتر اذیت میشه و غصه میخوره

داداششو واقعا دوست داره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
امروز از 8 صبح تا 12 گفتم بیا بریم پوشکتو عوض کنم فقط فرار میکرد منم ملافه میشم اون یکی هم داره گریع ...

سعی کن با ارامش و مهربونی کاری رو ازش بخوای بهش دستور نده طفلکی اون هنوز خودش به توجه نیاز داره. کسی رو نداری بهت کمک کنه؟

مامانم هست ولی خیلی از روزا خونه نیست تنهام

شوهرمم مه صبح میره شب میاد

الان تازه اوند

جیگرم طفلکی خیلی گناه داره من پسرم دوسالشه نمیذاره حتی پدرش سمتم بیاد منو فقط برا خودش میخواد

پسرم خیلی نهربونه خیلی با گذشت با اینکه اینقدر کوچیکه

من فکر میکردم خیلی حسودی کنه

اولا غصه رو تو چشاش میدیدم ولی اصلا اذیت نکرد

بغلش نیمردم میدید داداشش گریه میمنه از بغلم میومد پایین میگفت اونو بغل کنم

اللن نمیدونم چرا اینطوری شده

واقعا خسته و کلافه شدم نمیدونم چیمار کنم😭😭😭

گلم فقط مدارا کن 

اقتضای سنشه برطرف میشه 

خیلی باهاش لج نکن اگه اون جیزی که ازش میخوای زیاد مهم نیست طوری وانمود کن که یادت رفت چی بهش گفته بودی 

اگه باید اون کار رو انجام بده به زور متوسل شو ولی عصبانی نشو  

مثلا تو پارک بغلش کن و بدو بگوووو ما رفتیم  فرااااااااااار 

گاهی از افعال معکوس استفاده کن مثلا بگو نون رو نذار رو سفره اونم برات میذاره یا بگو این لباسو نپوشیا اونم همونو بمیداره 

تو این سن خس میکنه کسی شده و میتونه مستقل باشه خخخخخخ

اگه دومی رو کسی بغل کنه بیشتر اذیت میشه و غصه میخوره داداششو واقعا دوست داره

اگه میتونی کاری کن نسبت به داداشش مسئولیت پذیر بشه مثلا وقتی میخوای لباس دومی رو عوض کنی از اون بخواه که کمکت کنه. مثلا بگوکدوم لباس رو بپوشیم تنش. به نظر اون عمل کن. ی کارای ساده دیگه ای شبیه این.

بچه دومم رفلاکسیه محبورم خیلی بغلش کنم همش گریه میکنه بعضیوقتا میبینی دو تاشون بغلمن  کمر نمو ...

از یکی کمک بگیر گناه داره، منم بچه هام فاصله سنی کمی دارن، به هیچ کس اجازه نمی دادم اول بیاد سراغ بچه دومم باید اولی رو میبوسیدن بعد میومدن سراغ دومی. وقتی بچه دومم گریه میکرد میبردم کنار اولی همینطور که تکونش میدادم با اولی بازی میکردم یا توی تاب تکونش میدادم،به مرور فهمید محبتم بهش کم نشده خودش همه جوره حواسش به داداش کوچکترش هست خیالم راحته بعدها لجبازی و کتک کاری ندارن

2810