2777
2789
عنوان

پسر دو ساله من😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 57 پست

خب خیلب زود سرش هوو اوردی خخخخ.ولی کلا بخاطر سنشم هست دنبال جلب توجه.پسر منم ۲۶ ماهس تو تعویض لباس بیرون رفتن خیییلی مشکل داریم کلا همکاری اصلااا نداره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر اختلاف سنی کم بچه تون هیچی خودتون اذیت نمیشید؟؟ بدنتون مشکلی پیدا نمی کنه

کمر درد دارم سرگیجه دارم

خستگی نگه داریشون که به کنار

خیلی سخته خیلی

شوهرمم که بیشتر وقتا نیست

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
خب خیلب زود سرش هوو اوردی خخخخ.ولی کلا بخاطر سنشم هست دنبال جلب توجه.پسر منم ۲۶ ماهس تو تعویض لباس ب ...

وای وای از لباس عوض مردن نگو 

پسرن خیلی بچه خوبی بود اصلا از این ر و به اون رو شده

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
ناخواسته باردار شدی؟؟ من تا پسرم 6سالش نشه عمرا بچه بیارم با همین یکی وقت ازاد و خاب راحت واس خودم ...

بله ناخواسته بود😭😭😭

بیشتر بهش توجه کن با اومدن بچه جدید این رفتارش طبیعیه. چطور دلت میاد دعواش کنی اون هنوز خیلی کوچولو

امروز از 8 صبح تا 12 گفتم بیا بریم پوشکتو عوض کنم فقط فرار میکرد منم ملافه میشم اون یکی هم داره گریع میکنه منم دنبال این  خیلی تو فشارم

پی پی میکنه نمیزاره عوضش کنم بعد میسوزه 

بچه دومم رفلاکسیه محبورم خیلی بغلش کنم همش گریه میکنه بعضیوقتا میبینی دو تاشون بغلمن  کمر نمو ...

خدا خیرت بده عزیزم.میدونم به شدت خسته ای ولی باید شرایط پسر اولت رو درک کنی.اون خیییلی کوچیکه و بیشتر از برادرش به محبتت نیاز داره.

تصور کن دومی رو اگه نداشتی چقدر دور و بر اولی بودی.

گناه داره طفلی .اگه یه موقعی هم کنترلت رو از دست دادی و دعواش کردی فوری پسر دومت رو هم الکی دعوا کن.وگرنه خدای نکرده تو بزرگسالی عقده ای میشه گلم

2810