2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
من میخوام وقتی سفر میرم ایران شلم رو راه بندازم ...
ولی سیم کارت رو که میذارم روی گوشی ...برنامه مربوطه از ایران شل ارسال نمیشه برام
حتی نمیدونم اینو باید از کی راهنمایی بخوام

من که هنوز هیچی نگرفتم
وای فکر کنم لوازم التحریرشون بره روی 300 تومان بسکه همه چی گرون شده
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به ساغر خانوم حالا زیر اب منو میزنی بالا غیرتن شما بیاین منم ادرس میدم بیاین یه هفته بمونید قدمتون روچشم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دخی من چند وقته دل درد داره دوروزم بود دایم تو دستشویی بود امروز بردمش دکتر که براش ازمایش ادرار و سونوگرافی برا کلیه ها و مثانه نوشت حالا تا فردا برم نوبت بزنم و ببرمش دعا کنید چیزی نباشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
جاتون خالی قراره با خانواده شوشو البته به جز مادر شوشو ویکی از برادراش چون خانمش پا به ماهه بریم مسافرت اول مشهد بعد شمال یه ده روزی میشه ولی تاریخ دقیقش رو نمیدونم کی هست پپپپپپپپپ فکرشو بکنید با پیکان وسط طبس خخخخخ تا برسیم بریونی شدیم نه برنزه خخخخ
ههههه چرا هرروز یه سوک به این نینی سایت میرن
نمیدونم خوب گفتی ها شایدم کلیه هاش سرماخورده
شب به خیر.
پری این نقل قولها رو برای چی گذاشتی? جواب میخوای یا برات جالب بوده?
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام خیلی درب داغونم
سه شب پشت سر هم مهمون داشتم دیگه حسابی پدرم در اومد
دیشب که موقع سحر
فشارم اومد7 حالت تهوع و سر گیجه
شدید داشتم که فقط با خوابیدن حالم خوب شد
ظرف 72 ساعت فقط 10ساعت خوابیدم
حتی فکر کردن به این 10ساعت عذاب آوره
چه برسه به اینکه با
این گوشت و پوستم لمسش کنم برای منی که
خوابیدن یه حس فوق العاده
لذت بخشه
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
بهناز جون خسته نباشی خدا قوت
سلام سلااام صد تا سلاااام
چه حال ؟ چه خبر ؟ کوجویین ؟ چیکا میکونین ؟
پری جون کجای شمال میرین ؟ اگه انزلی اومدین خواستین ویلا بگیرین بگو ادرس بدم نزدیک ما بگیرین همو ببینیم.
خخخخخخخ من تو هر شرایطی دنبال رفیق بازی ام.
البته ببخشید تعارف نمیکنم چون ویلای خودمون هم خودمون هستیم و شریک شوشو هم خانومش اومده.

دیگه چه خبر ؟؟؟؟

اها راستی شنیا جون الان برا لوازم التحریر زوده. تو شهریور برید بازار بزرگ انقدر دفترای خوشگل هستن که خدا میدونه. همه چی عالیه.
دفترایی که من از بازار گرفتم پارسال حداکثر ٢٨٠٠ همونا تو کیش بین ٤ تا ٨ تومن بود.

کیف پارسالشو از ترکیه گرفتم ولی برا امسال نمیدونم از کجا بگیرم اگه جای خوبی یافتید به منم بگید.

مداد هم تو کل مدادایی که گرفتم پیکاسو از همشوووون عالی تره. اگه گیر بیارین خیلی خوبه. من از کیش خریدم دونه ای هزار می افتاد ولی فوق العاده بود. اونجا هم کم گیر میاد. قبل از اومدنم یه جا دیدم داشت برا سال دیگه دو بسته خریدم فعلا.
پاکن هم فابر خوبه که بعضیا ازش کش هم رد میکنن برا دور گردن که گم نشه.
این مدلشو منظورمه :
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=63287
اینجا زده شش تومن ولی من اونجا سه و پونصد میخرم. تو بازارم اگه باشه فکر کنم همون سه و پونصد باشه. برا کل سال شش تا بسه فکر کنم. البته بعضی معلما هم نمیذارن از پاکن استفاده کنن. مواظب باشین نمونه رو دستتون فوشش رو به من بدین خخخخخ
مداد قرمز هم فقط همون فابر خوبه. اون یکیا یا کمرنگن یا گلی.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
اهان راستی برا کیف پارسال مامان مانیا از بازارچه کودک گاندی خرید. خیلی گرون بود ولی خدااااایی جنس داشت. عاااالی بود. با طرح وینکس. تو حیاط میذاشتش زمین جای صندلی مینشست روش ولی اخ نگفت.
پارسال خریدش سیصد تومن. امسال که فکر کنم دیگه وارد نمیکنن اصلا.
پانچو تیراژه هم جنساش ترکه. کیفای قشنگی میاره.
ولی اونم قیمتاش بالاست. گفته بااااشمممم بعدا نرین اونجا ببینین بگین مرفه بی دررررد. خخخخخ

پیرارسال یکی از فامیلا یه ست خریده بود برا نوه اش خیلی خوجل بود ولی یادم نیست از کجا خریده بود :( همه چی داشت. کیف و جامدادی و کیف غذا ( که اصلا استفاده نمیشه ) و ....
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سلام خوبین؟
ما که لوازم تحریر مدرسه داد...کیف هم پارسال براش گرفتم که استفاده نشد امسال انشالله استفاده میشه. 60 تومن گرفتم پارسال.
شهر کتاب نزدیک مهر کوله ها قشنگی میاره برای مدرسه
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
2810