2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
سلام....

مبین داره برای خواب غش میکنه دیشب ساعت سه و نیم نصفه شب رسیدن خونه گیج میزد بچه صبحشم رفته بود استخر بی استراحت رفته بود باشگاه قرآن خونده بود یه مدال طلا یا علی زدن گوشه یقه کتش....کلی خوشحاله خوابالو...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوره؟؟ سالاد میوه هم نمیخوره...

باید میوه سفت باشه مثل سنگ البته منم میوه سفت دوست دارم ولی خال نداشته باشه خوب میگرده عیبی نداشته باشه وگرنه میوه خوب میخوره 1بشقاب غذا خوری میخوره ولی میوه این فصل زود نرم میشه زود پوستش یکم خال میشه کل میوه فدای یه خال با چاقو هم میگیرم نمیبینه ولی پوستشم کامل نیست ای بابا
آیا شما دوست دارید که بدانید کارائی گوشی تلفن همراهتان خوب است یا نه اگه می خواهید به جواب برسید حتما ادامه را مطالعه کنید.

ابتدا کد #06#* را وارد و دکمه call را بزنید.

بعد از نوشتن کد ، شما عددی چند رقمی (مانند زیر )خواهید دید:

IMEI 35967200-579120-0-12

این شماره می تواند به شکل های مختلفی باشد. مهم رقم های هفتم و هشتم از چپ است.

1| اگر شماره های هفتم و هشتم 02 یا 20 باشد:
گوشی شما مونتاژ امارات متحده عربی بوده و کیفیت آن خیلی بد است.

2| اگر شماره های هفتم و هشتم 08 یا 80 باشد:
گوشی شما در آلمان تولید شده است و کارکرد آن بدک نیست.

3| اگر شماره های هفتم و هشتم 01 یا 10 باشد:
گوشی شما تولید فنلاند است و کارکرد آن خوب است.

4| اگر شماره های هفتم و هشتم 00 باشد:
گوشی شما ساخت کارخانه اصلی و دارنده نشان (مارک) خود گوشی است و دارای بهترین کیفیت است.

5| اگر شماره های هفتم و هشتم 13 باشد:
گوشی شما مونتاژ کشور آذربایجان و کیفیت آن خیلی بد بوده و برای سلامتی نیز بسیارخطرناک است.
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
جالبه
خودم تاپیک متولدین دوستای رهام رو زدم ولی پستام تقریبا نصف پستای اینجاست ...عایا من شما را بیشتر دوست دارم ..عایا من روژین را بیشتر دوست دارم ..عایا نقاط مشترک با شما بیشتر دارم ..عایا بیشتر به فکر طلا هستم ...و اینک پری در اندیشه ای بس سنگین فرو رفته
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
2810