2777
2789
عنوان

يك سالگي

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 48 پست
پسر من مریض شده دیروز میخاستم واکسن بزنم گفتن هفته ی دیگ چون تب داره وزنش بخاطر مریضی کم شده الان 9 ...

انشا...كه زود خوب ميشه ميتونين واكسنشو بزنيد،اره يه سرماخوردگي كلي وزن ني ني رو كم ميكنه❤️❤️

اصلا دیر نیست. پسرا کلا کندن. من یکی هر کاری کنم بچه هام چاق نمیشن. همیشه یا زیر نرمالن یا نزدیک خط ...

خب بستگی به ژنتیکشون هم داره

پسره منتا6ماهگی توپ بود بچم الان لاغر شده بس که راه میره و هیچی نمیخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم ۱ سال و ۴ ماهشه . ۱سالگی ۱۱ و ۶۰۰ وزنش بود و ۸۱ قدش. ولی فقط میتونست بگه ما

الان کلماتی که میگه ایناس

ماما. بابا . افتاد. نیست. بریم. بده. بد . جیزه. داغ. دست نزن  

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
من اصلا حساس نبودم ک بگه ولی خب خودش تلاششو داشت شمام حساس نباش بچه های این دوره اینقد حرف میزنن که ...

منم مثل تو حساس نیستم اطرافیانم زیادی حساس هستن میگن ببین بچه فلانی از دختر تو ۲ماه کوچیکتره راه میره  ...میگم بابا جان دیر یا زود اول اخر میخواد راه بره    راه بیوفته سختیش مال منه نه شماها.. همه جا روباید جمع کنم.هر جا بره باهاش برم.

انشا...كه زود خوب ميشه ميتونين واكسنشو بزنيد،اره يه سرماخوردگي كلي وزن ني ني رو كم ميكنه❤️❤️

پسره من تامیخواد حال بیاد باباش یه چیزی بهش میده مغز پسته درسته یا بادومی چیزی بچم رودل میکنه یه هفته لب به هیچی نمیزنه و لاغر میشه باز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اون بچه ای هم که زود به حرف میوفته مامان باباش واسش بیشتر زحمت نکشیدن!

کاملا ژنتیکیه. من هر ۲ بچه هام خیلی زود حرف زدن. اما من اصلا حال ندارم با بچه حرف بزنم. حرفی واسه گفتن ندارم😂 کلا میخوام بگم شما نباید خودت رو سرزنش کنی بچه ها باهم فرق میکنن. آخرشم همشون چهاردست و پا میرن و راه میوفتن و حرف میزنن

منم مثل تو حساس نیستم اطرافیانم زیادی حساس هستن میگن ببین بچه فلانی از دختر تو ۲ماه کوچیکتره راه میر ...

وای اره خخخ منم همین مشکلو دارم بابام همش میگه یکی دوبار باهاش دعوا کردم دیگه نمیگه بقیم چیزی میگن لبخند میزنم چون اگ بگی اره یجور زر زر میکنن اگ بگی ن یجور دیگه

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
وای اره خخخ منم همین مشکلو دارم بابام همش میگه یکی دوبار باهاش دعوا کردم دیگه نمیگه بقیم چیزی میگن ل ...

بی اعصابیا😁😁😁😁

پسره من تامیخواد حال بیاد باباش یه چیزی بهش میده مغز پسته درسته یا بادومی چیزی بچم رودل میکنه یه هفت ...

امان از دست اين بابا ها منم تا دو دقيقه ميسپارم به باباش براي اينكه شيطوني نكنه شكلات ميده دستش،برميگردم كلي كار واسم در مياد كل لباسش و دست و صورتش كثيف شده

وای اره خخخ منم همین مشکلو دارم بابام همش میگه یکی دوبار باهاش دعوا کردم دیگه نمیگه بقیم چیزی میگن ل ...

بابای من دوتا دست دخترمو گرفته بود راه میبرد بهم میگه روزی چند بار اینجوری راه ببری بچه راه میوفته   ....منم تنبل...😂😂😂😂گفتم من هر روز که میام بهتون سر بزنم توام که عاشق بچه ایی خودت راه بنداز دخترمو 

پسر منم جيز هوف أل يعني الو و بيا تركي روميگه

عزیزم نگران نباش اصلا هر بچه ای طبعش فرق میکنه. پسر دایی من از ۹ ماهگی حرف میزد الان ۱۸ ماهشه شعر میخونه اما خیلی ریزه میزس. پسر خواهر شوهرم ۲۰ ماهشه قدش از پسر من کوتاهتره و سبک تره اما زودتر از پسر من راه افتاد. پسر داداشم هم ۲۰ روز از پسر من بزرگتره هنوز ۶ تا دندون داره اما پسر من ۱۰ تا داره. 

هر بچه ای فرق داره

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
امان از دست اين بابا ها منم تا دو دقيقه ميسپارم به باباش براي اينكه شيطوني نكنه شكلات ميده دستش،برمي ...

باورت میشه من روزی3بار جارو برقی میکشم روزی 5بار دستمال کشی

بعده هروعده لباساشو عوض میکنم

خیلی کثیف کاری میکنه

جارو برقیمو یکسره میکشونه میاره تو اتاق

2تاکشوهای کابینتمو براش ظرف پلاستیکه و ملاقه گذاشتم همش وسطِ اتاقن😁😁😁

عزیزم نگران نباش اصلا هر بچه ای طبعش فرق میکنه. پسر دایی من از ۹ ماهگی حرف میزد الان ۱۸ ماهشه شعر می ...

ممنون عزيزم از دلداريت،ميدونم ولي باز دلشوره دارم،واقعا اين راسته كه ميگن مامانا اول دلشوره بودن بعد بدنيا اومدن😄