2777
2789
عنوان

يك سالگي

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 48 پست
باورت میشه من روزی3بار جارو برقی میکشم روزی 5بار دستمال کشی بعده هروعده لباساشو عوض میکنم خیلی کثی ...

آخ نگو فکر کن من با این شکم چطور باید دنبالش راه بیافتم. تمام ظرفای تو کابینت پخش زمینن. اسباب بازیاشو میندازه تو کامیونش میاره پخش میکنه تو سالن میره. به شارژر حساسیت داره اگه ببینه موبایل رو شارژه میره سیمشو میکشه. آیفونمون قطعه چون آقا به گوشی آیفون حساسیت داره اگه سر جاش باشه باید از مبل بره بالا سیمشو بکشه بندازه زمین. جالب اینه هر وقت داره ریخت و پاش میکنه خودش میگه  بدبدبدبد

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
ممنون عزيزم از دلداريت،ميدونم ولي باز دلشوره دارم،واقعا اين راسته كه ميگن مامانا اول دلشوره بودن بعد ...

دقیقا ولی بخودت بقبولون که هر بچه ای فرق داره و رو نقاط مثبت بچه باید تمرکز کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت میشه من روزی3بار جارو برقی میکشم روزی 5بار دستمال کشی بعده هروعده لباساشو عوض میکنم خیلی کثی ...

منم دقيقا همين وضعو دارم،همش دنبالشم تازه از مبل و تخت هم بالا ميره برگشتني با كله مياد پايين😄يا از صندليهاي نهارخوري بعنوان واكر استفاده ميكنه رو زمين ميكشه تا بتونه راه بره

آخ نگو فکر کن من با این شکم چطور باید دنبالش راه بیافتم. تمام ظرفای تو کابینت پخش زمینن. اسباب بازیا ...

ای جانم

چرا انقدر زود باردار شدی اذیت میشی که فردا انشاالله دنیابیاد عروسیته😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم دقيقا همين وضعو دارم،همش دنبالشم تازه از مبل و تخت هم بالا ميره برگشتني با كله مياد پايين😄يا از ...

نه پسره من اول پایین اومدن از تخت رو یاد گرفت برمیگرده رو به پا و میاد پایین الان یه هفته اس از تخت میره بالا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
انشا...كه زود خوب ميشه ميتونين واكسنشو بزنيد،اره يه سرماخوردگي كلي وزن ني ني رو كم ميكنه❤️❤️

مرسی گلم شمام واسه این چیزا زیاد نگران نباش انشالله میگه همرو بعضی بچه ها کندن بعضی ها نه این به خنگی و مغز ربطی نداره شاید بعدها چیزای دیگرو زودتر از همسنای خودش بگه یا درک کنه

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
نه پسره من اول پایین اومدن از تخت رو یاد گرفت برمیگرده رو به پا و میاد پایین الان یه هفته اس از تخت ...

اره پسر منم گاهي برميگرده خودش مياد پايين ولي گاهي يادش ميره انقد هم كه منو باباش ساپورتش كرديم فكر ميكنه هركاري نيتونه انجام بده مثلا ميشينه يهو خودشو ول ميكنه عقب يعني اگه ما نگهش نداريم سرش ميخوره زمين

بابای من دوتا دست دخترمو گرفته بود راه میبرد بهم میگه روزی چند بار اینجوری راه ببری بچه راه میوفته & ...

😂😂😂😂

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
ای جانم چرا انقدر زود باردار شدی اذیت میشی که فردا انشاالله دنیابیاد عروسیته😍

دوست دارم اختلافشون کم باشه و شوهرم خیلی بچه دوست داره. عیب نداره باهم دردسراشو میکشم تموم میشه

مرسی گلم شمام واسه این چیزا زیاد نگران نباش انشالله میگه همرو بعضی بچه ها کندن بعضی ها نه این به خنگ ...

نميخوام بعدا پشيمون بشم كه چرا واسش كم گذاشتم ولي واقعا بعضي اوقات ديگه انرژيشو ندارم،چون تو شهري كه زندگي ميكنيم كسي رو نداريم همسرم هم سر كار ميره هم درس ميخونه،ديگه مسيوليت اين كوچولو با منه،گاهي اوقات فقط ميخوام ينفر ١٠دقيقه باهاش بازي كنه تا يكم استراحت كنم،شيطونم هست يجا نميشينه

دوست دارم اختلافشون کم باشه و شوهرم خیلی بچه دوست داره. عیب نداره باهم دردسراشو میکشم تموم میش ...

چه جالب ،ماشا...به ارادتون،خدا براتون نگهشون داره❤️❤️❤️👍🏻

نميخوام بعدا پشيمون بشم كه چرا واسش كم گذاشتم ولي واقعا بعضي اوقات ديگه انرژيشو ندارم،چون تو شهري كه ...

آره اینجور وقتا آدم قدر خانواده رو میفهمه

من روز ۱ تا ۴ ساعت پیش مادرشوهرمه وقتیی هم میرم خونه مامانم خواهرم باهاش بازی میکنه

البته بیشترین وابستگیش به همسرمه

آره اینجور وقتا آدم قدر خانواده رو میفهمه من روز ۱ تا ۴ ساعت پیش مادرشوهرمه وقتیی هم میرم خونه ماما ...

چه خوب،قدرشون بدونيد،حالا من وقتي ميرم خونه مادرم هم بااينكه خواهر وبرادرم خيلي دوستش دارن ولي حوصله بچه داري ندارن باز من دنبالشم😫😫

چه خوب،قدرشون بدونيد،حالا من وقتي ميرم خونه مادرم هم بااينكه خواهر وبرادرم خيلي دوستش دارن ولي حوصله ...

نه من خداروشکر هم بازی زیاد داره