2777
2789
عنوان

يك سالگي

276 بازدید | 48 پست

امروز پسرمو بردم بهداشت واسه واكسن يكسالگي،وزنش ١٠/٧ و قدش٧٦بنظرتون قد كوتاه ميشه،دو ماهه كه ويتاميناشو نميخوره البته منم كم كاري كردم😔😔😔😔بابا و مامان هم نميگه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
١
2
66%
٢
1
33%

😐 والا اینجوری ک شما میگی ماهم نمیتونیم بگیم یک یا دو اون بچه ی بیچاره چجوری میخاد بگه مامان و بابا

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من مریض شده دیروز میخاستم واکسن بزنم گفتن هفته ی دیگ چون تب داره وزنش بخاطر مریضی کم شده الان 9 کیلو شده لپاش محو شده قدشم ک نمیدونم چنده

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

پسرمنم یکسالشه قدش79هست وزنش10و600

گفت قدش عالیه وزنش کمه

قطره هاشم یه مقدار دیر و زود میشه ولی سعی میکنم اگه یه روز ندادم فرداش بجای25تا30تا بدم

مامان بابا آگا بد به به آب رو میگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسر جاریم هیچی نمیگفت اما پسر من مامان و بابا و عمو و خاله(اسمش) جیزه هیس و چیه و... رو میگه

بگید ماشالله 🙈🙈

😐 والا اینجوری ک شما میگی ماهم نمیتونیم بگیم یک یا دو اون بچه ی بیچاره چجوری میخاد بگه مامان و بابا

عزيزدل اون دو گزينه تو ثبت سوال لازم بود مجبوري اون سوال رو گذاشتم

پسر من مریض شده دیروز میخاستم واکسن بزنم گفتن هفته ی دیگ چون تب داره وزنش بخاطر مریضی کم شده الان 9 ...

خیالت راحت واکسنش اصن درد نداره تب هم نداره عالیه گفت واکسن 18ماهگی سخته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پسر جاریم هیچی نمیگفت اما پسر من مامان و بابا و عمو و خاله(اسمش) جیزه هیس و چیه و... رو میگه بگید م ...

ماشاِالله...دختر منم بابا...چی بشه مامان...به به...بوووووا.. یعنی داغ..میگه.

پسرمنم یکسالشه قدش79هست وزنش10و600 گفت قدش عالیه وزنش کمه قطره هاشم یه مقدار دیر و زود میشه ولی سع ...

عه دکتر بردم به من گفت وزنش عالیه ک.... 

پسر جاریم هیچی نمیگفت اما پسر من مامان و بابا و عمو و خاله(اسمش) جیزه هیس و چیه و... رو میگه بگید م ...

پسره من میگه جیزه بو وه ینی بوفِ😍

ماشاِالله...دختر منم بابا...چی بشه مامان...به به...بوووووا.. یعنی داغ..میگه.

من اصلا حساس نبودم ک بگه ولی خب خودش تلاششو داشت شمام حساس نباش بچه های این دوره اینقد حرف میزنن که مخ میخورن پس هرچی دیرتر بهتر 😅😅😅

عه دکتر بردم به من گفت وزنش عالیه ک.... 

خب نسبت به نمودار رشده هربچه ای میسنجن

پسره من 9ماهگی 10و500بود

الان باید حداقل 12کیلو میشدولی چون غذا نمیخوره اصلا رشدش کم بوده