امروز پسرمو بردم بهداشت واسه واكسن يكسالگي،وزنش ١٠/٧ و قدش٧٦بنظرتون قد كوتاه ميشه،دو ماهه كه ويتاميناشو نميخوره البته منم كم كاري كردم😔😔😔😔بابا و مامان هم نميگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه دیر نیست همه بچه ها مثل هم نیستند، بچه دیدم ۷ ماهه حرف زده, بچه دیدم ۲سال و ۸ ماه تازه حرف زده ولی یه دفعه جمله گفته، به جای اینکه کلمه کلمه حرف بزنه
من اصلا حساس نبودم ک بگه ولی خب خودش تلاششو داشت شمام حساس نباش بچه های این دوره اینقد حرف میزنن که ...
منم مثل تو حساس نیستم اطرافیانم زیادی حساس هستن میگن ببین بچه فلانی از دختر تو ۲ماه کوچیکتره راه میره ...میگم بابا جان دیر یا زود اول اخر میخواد راه بره راه بیوفته سختیش مال منه نه شماها.. همه جا روباید جمع کنم.هر جا بره باهاش برم.
اون بچه ای هم که زود به حرف میوفته مامان باباش واسش بیشتر زحمت نکشیدن!
کاملا ژنتیکیه. من هر ۲ بچه هام خیلی زود حرف زدن. اما من اصلا حال ندارم با بچه حرف بزنم. حرفی واسه گفتن ندارم😂 کلا میخوام بگم شما نباید خودت رو سرزنش کنی بچه ها باهم فرق میکنن. آخرشم همشون چهاردست و پا میرن و راه میوفتن و حرف میزنن
پسره من تامیخواد حال بیاد باباش یه چیزی بهش میده مغز پسته درسته یا بادومی چیزی بچم رودل میکنه یه هفت ...
امان از دست اين بابا ها منم تا دو دقيقه ميسپارم به باباش براي اينكه شيطوني نكنه شكلات ميده دستش،برميگردم كلي كار واسم در مياد كل لباسش و دست و صورتش كثيف شده
وای اره خخخ منم همین مشکلو دارم بابام همش میگه یکی دوبار باهاش دعوا کردم دیگه نمیگه بقیم چیزی میگن ل ...
بابای من دوتا دست دخترمو گرفته بود راه میبرد بهم میگه روزی چند بار اینجوری راه ببری بچه راه میوفته ....منم تنبل...😂😂😂😂گفتم من هر روز که میام بهتون سر بزنم توام که عاشق بچه ایی خودت راه بنداز دخترمو
عزیزم نگران نباش اصلا هر بچه ای طبعش فرق میکنه. پسر دایی من از ۹ ماهگی حرف میزد الان ۱۸ ماهشه شعر میخونه اما خیلی ریزه میزس. پسر خواهر شوهرم ۲۰ ماهشه قدش از پسر من کوتاهتره و سبک تره اما زودتر از پسر من راه افتاد. پسر داداشم هم ۲۰ روز از پسر من بزرگتره هنوز ۶ تا دندون داره اما پسر من ۱۰ تا داره.
هر بچه ای فرق داره
زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*