بمیرم برا مبینم که حالشم نپرسیدیم. . نگین جان من که انقد تیکه تیکه میخونم هر سری یادم میره سری قبل کدوم پستارو خونده بودم.. ولی خوب اینا دلیل نمیشه احوال پسر خوش خنده ی کلوپمونو نپرسم. ایراد از خودم بود من شرمنده..
مایا هم یه بار واسه دندونش بود انگار یه ماه پیش یه ده بیست روزی همینطور روان! بود.. هیچ دلیلی هم نداشت. همش لثه ش ورم داشت بعد از اینکه اسهالش خوب شد دندونش زد بیرون! ایشالا که پسرمون هم زودتر خوب شه..
تولدت مبارک نگار خانم. شما آبانیا هم حسسسساس! نیکی ما هم آبانیه همش همینو تکرار میکنه میگه ما حساسه روحیه مون مراقب رفتارتون باشین!
ما امشب با مایا ده تا کتابی خوندیم 6 دور اژدها رو خوندیم تا خوابید! دو دور حسنی و بره رو که فقطم قسمت باباش و قیچی تیزش مهمه!
من که از 18 ماهگی براش کارتون گذاشتم ببینه اینا بسته به متد آموزشی که خانواده قبول دارن فرق میکنه. به نظر من لازم بود قبل از تی وی بچه با دنیای طبیعی آشنا بشه. البته موسیقی و داستان صوتی رو از زمان بارداری داشتیم..
پانی جون ممنون از اینهمه تعریفات! شما بچه های این کلوپ تکین! خودتون ماهین من همش تو ستاره ها دنبالتون میگشتم پیداتون نمیکردم!!
دیگه از پستایی که خوندم تو این یکی دو روزه فقط یادمه انگار یاس نقره ای با دلخوری جواب سوالامو داده بود.. خواستم همینجا بگم یاس جان فک نکنی لحن سوالام بد بوده هااااااااااااا اصلا بد نبوده فقط متعجب بودم آخه تو این دوره زمونه دیگه آدمایی مث شما کم پیدا میشه البته با این اوصافی که از خودت گفتی. الان آدما انقد درگیر روزمرگیهاشون هستن که گاهی حوصله ی یه أدم دیگه رو هم ندارن چه برسه به حوصله و صبر نگهداری و تربیت بچه ها .. مهم اینه که از وضعیت زندگیت راضی باشی و نسل بعد از خودت رو شاد و پربار تحویل جامعه بدی دیگه باقیش به من و دیگران ربطی نداره. سوالای خصوصی رو هم مث سن و تحصیلات که پرسیدم یه جورایی واسه این بود که بدونم این نظر چه طبقه ای از جامعه س. صرف آمار گیری! امیدوارم که برداشتم اشتباه بوده باشه و ناراحت نشده باشی.
خلاصه امیدوارم که آقای همسر شما هم همکاری کنن تا شما خانواده ی پر جمعیت و شادی رو داشته باشین.