2777
2789
مژگان جون بعضی از غذاهایی که من به ملودی می دم و خیلی دوس داره:

ساندویچ قارچ و پنیر موتزارلا و بروکلی و پیازچه. البته همشون تفت داده شدن + گردوی پودر شده
سبزی پلو با ماهی
سبزیجات بخارپز مثل سیب زمینی و هویج و قارچ و بروکلی که روش کره یا سس مایونز مالیده شده.
(آخه ملودی عاشق بروکلی هست و تو خیلی از غذاها می خوره)
یه جور پلو قاطی پاتی که با انواع لوبیا و ماش و عدس و گوشت یا مرغ درست می کنم
انواع سوپ به ویژه سوپ جو
پلو ماهیچه که در راس غذاهای مورد علاقه شه.
آبگوشت که اونم فوق العاده دوست داره
سلام بچه ها این هفته اسباب کشی دارم خیلی کار روسرم ریخته خونه جدید130متره از این خونه خیلی بزرگتره ولی بازم مستاجرم گریههههههههههههههه خونه خوبیه فقط از مامانم یه ذره دور میشم
زنی را می شناسم من که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق می خواند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماگنولیا جون واقعا" یاد تابستون بخیر...

پانی جون خ شریعتی،روبروی ایستگاه متروی شریعتی یه خیابون باریک هست که از شریعتی ورود ممنوعه و سرش چراغ راهنما داره که من اسم خیابونشو فراموش کردم ولی کاملا" مشخصه،انتهای اون یه پارکه که توش سرای محله قباس،کلاساش اونجا بود و عااااااااااااااااااالی.حیف که تو این ترافیک خیلی سخته.اون گلدونه هم که من سارا رو تابستون میبردم چیز خاصی یاد نمیدادن و بیشتر بازی بود و بدیش شلوغی زیادش بود که مربی اصلا" حواسش به تمام بچه ها نبود ولی مربی شریعتی خیلی نکات جالب آموزشی میگفت و چون تعداد کم بود کاملا" حواسش به تمام عکس العمل های بچه ها و برخورد مادرا با بچه ها بود.اگه رفتی لطفا" یه خبراز روز و ساعت کلاسا برای برای بچه های این سن هم به من میدی؟ممنون میشم.شاید منم سارا رو بیارم
پانی عزیزم ممنون
طبق معمول هیچ کسو از یاد نمیبری!!!!
خیلی مهربونی ها،حتما مامان خوبی هستی
ممنون که وبلاگ مهدیه زهرا رو دیدی،نظر لطفته
بهداد تو هم خیلی نازه ماشاالله
بزرگ شه با همون چشمای خوشگلش دختری که میخواد تور میکنه

مشاور پایش گفت بهترین اختلاف سنی 3-3.5 ساله
برا ما هم یکم زودتره دیگه
راستش خودم نگران از پوشک گرفتن هستم
ولی از نظر جسمی پیش دکتر طب سنتی رفتم،گفت بهترین سن برا حاملگی بعدی 18 ماهگیه ،که بهم یه چیزایی داد برا تقویت و...
خودم هم هنوز دارم بدنم و تقویت میکنم

آخه بیشتر از دو تا نی نی میخوام!!!!
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
سلام دوست جونیا

خوبید من میام پستاتونو میخونم ولی حال و حوصله پست گذاشتن رو ندارم این پاییز لامصب بد جوری فاز غم داده بهم از طرفی هم مامانم هفته پیش رفت دیگه هیچ چی دیگه

وای من یه ذره اسما رو قاطی کردم
ماگنولیا جون ببر ملودی رو این مراکز استعداد یابی به خدا ماشالله برسام هم بیبی انیش رو نیگا میکنه ولی کلاً 3 تا کلمه میگه بال دودزی و داگ بیشتر از بیبی صدای حیوونا رو یاد گرفته دیگه حیوونی نیس که نگه دیگه کم داریم به حیوونایی که صدا ندارن هم صدا میذاریم مثلاً ماهی چی میگه لباشو بیاره جلو میگه نووووو نووووووو

راستی بچه ها ما پنجشنبه هفته پیش رفتبم موزه دارآباد خیلی جای با حالیه ما که قبلاً خونمون دار آبد بود چند بار رفته بودیم ولی برسام بار اولش بود رفت خیلی خوشش اومد طبیعت فوق العاده ای هم داره تا هوا سردتر نشده و درختا زرد نشدن برید حتماً نینی هاتون حال میکنن
تو موفق میشی فریناز. ..
توروخدا حرف از غم نزن .. نبینم دوباره بری تو مود افسردگیا!! بیا منو ببین کل صورتم شده جوش از حرصو جوش! اما به عشق شما میام اینجا یه کلمه هم غر نمیزنم.
تازه دارم با مایا خانوم هم درست و حسابی رفتار میکنم. بداخلاقی نمیکنم.
منم میخواستم بگم پانی بیا یه کم مارو نصیحت کن.. پانی دلم تنگ شده بیای یه پست بلند بالا بزاری مفید..
منم امشب یه وعده دیگه از شیر مایا کم میکنم. دیگه میمونه یه وعده بعد از شرکت.
سلام دوست جونیاااا کککمممممکککک من خییییلیییی بیییی اعصابمممم

نمیدونم چکار کنم کارم شده دادو فریاد بر سر رومینا ... که روووومییییناااا نکن ... دستتتتت نزن..... این مال تووو نیست.... لباس ها رووو نریز....به کتابهی بابا دست نزن....
اصلا فکر کنم دیوونه شدم این بچه حسابی رو اعصابم میره با این کار هاش و بد تر از همه غذا نخوردنش رو اعصابمه...

نمیدونم شاید واسه پستونکه... یه ریز نق نق میزنه و میگه مامانی منو مامانی منو ... خل شدم ...اصلا نمیتونم به خودم مسلط باشم تو رو خدا کمکم کنید....
چطوری سر گرمش کنم آخه... کاش مامانم پیشم بود به خدا بریدم...

همش بهونه همش گریه...حتی یه ساعتم واسه خودم نیستم....
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
2810