2777
2789
ملی جون نمی دونم والا خواهر . از تو باید بپرسیم که مترجم زبانی. چی می شه؟؟؟ شاید ترجمه تخمه ژاپنی!
تازه همون روز که اینو پرسید یه سوال سخت ترم ازم پرسید. بردم بشورمش. پی پی کرده بود. می گه : پی پی غذا چی می خوره؟؟
النا هم ماشالله خوابش خوب و درست حسابیه. چه خوب که خودتم همه رو باهاش می خوابی. من کلی تمرکز می کنم تا نیم ساعتشو بخوابم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسیه جون همینطوری پیش بری باید سال دیگه بزاریش مدرسه ها :) ... بچه باهوش مامان با پشتکار!!

واااااااااااااای ... این بچه ها چرا 12 شب می خوابن ... اگه هایا اینجوری بود من دق کرده بودم ... وای حالی می ده ساعت 9 شب با فراغ بال یه چایی بخوری لم بدی یه سریال نگا کنی !!!! پس شماها چیکار می کنین با این بچه ها ؟!!
http://www.womenshealthmag.com/
لیلی الان داری دل میسوزونی هااااااااااااا.. دقت داری دیگه!!
من که با مایا میخوابم. اصولا ده.
البته این روزا که لوازم اتاقشو دارم میچینم اسباب کشی داریم یه جورایی.. دخترک من دیوونه م کرده. صبح یه عالمه از دست این بداخلاقیای هر دومون گریه کردم. خیلی سخته. اون لجبازی شروع کرده منم اصلا اعصاب ندارم. البته به خودم قول دادم از امروز مامان بهتری بشم از دست خودم خیلی ناراحتم.
خداییش لیلی. من که در طول روز یه دقیقه هم تلویزیون نمی بینم. شبها که ملودی و باباش می خوابن اونم اگه کار دیگه نباشه یه بفرمایید شامی چیزی ببینم همراه با پذیرایی میوه و چایی از خودم.
ملی! باز بچه رو حرص دادی؟؟ می گم دوستاش بریزن سرتا! اخلاقتو خوب کن مادر
ای جانم ملودی که ایندیلیسی بلده،بیا یه ذره با سارا هم ایندیلیسی صحبت کن شاید اونم سر ذوق بیاد،بهتر شدی عزیزم که سرما خورده بودی؟

سارا هم عمرا" ساعت 9 بخوابه،حدود 12 میخوابه و صبح هم 9-10 بیداره،ظهرها هم معمولا"3-4 میخوبه تا 5.

ملی جونم مبارک باشه اتاق مایا خانم خوشگل...

سارا خانم خیلی وقته نیستی مارو از کارای مایا بی خبر گذاشتیا،کجایی؟بیا که جات خیلییییی خالیه..

رویا نت خونتون وصل نشد؟؟؟کجایی؟
سلام دوستای خوبم

ملی جونم هم موفقیتت برای گرفتنه حقت مبارک و هم اتاق عروسک کوچولومون. منکه هر وقت اعصاب ندارم سعی میکنم یه آهنگ رو با صدای بلند برای خودم بخونم و بهدادم بزارم به حال خودش

با رویا مامانه ایلیا موشی صحبت کردم خداروشکر خوبن و دلتنگ برای همتون بود و گفت ایشالله تا 10 روز دیگه نتش وصل
میشه.

منم شدیدا با لیلی سر موضوع خواب موافقم . بهدادم 9 -9:30 میخوابه تا 7-7:30 صبح و ظهرها هم 1:30 -2 تا 4 و من واقعا 2-3 ساعت شب هست که برای خودم یکمی زندگی میکنم. کتابی بخوانم ، چایی و فیلمه خوبی اگه باشه.

مژگان جون ولی به نظر من سخت نگیر چون خواب یکمی هم ژنتیکه و سیستم بدن هر بچه ای فرق میکنه . تو سعی کن عادت خوابش رو درست کنی حالا اگه وسط شب از خواب بیدار میشه دیگه حتما نیازی داره یا خواب دیده یا تشنه اشه یا دلش درد میکنه یا ....باهاش بازی کن بزار خسته بشه و کتاب ببر تو تخت بزار نگاه کنه یا توی تخت باهاش بازی کن و نزار زیاد نزدیک وقت خوابش تلویزیون نگاه کنه .

با
یاس نقره ای جون خیلی خوبه که با روانشناس در ارتباطی و ازش کمک میگیری .عزیز برای دوباره نینی دار شدن هم از مشاورت سوال کردی ؟ اون موافقه با این تفاوت سنی ِ کم بخوای دوباره بچه دار بشی. چون تا جایی که من خواندم بهترین تفاوت سنی 3-4 ساله .

به نظر خود ِ منم بهتره نینی اول رو از شیر و پوشک گرفت و به وضعیت جسمی خودمون هم یه سر و سامونی بدیم و حتی موافقم که بچه اول ساعتی از روز رو مهد بره تا بتونه یه مقدار انرژی اش رو بیرون از خونه تخلیه کنه تا هم خیلی به مادر فشار نیاد و هم بچه نیازهای روحیش برآورده شه.

راستی وبلاگ مهدیه زهرای نازنین رو دیدم .ماشالله خیلی خانم شده و چقدر هم باهوش و مهربونه. خدا نگهدارش باشه
سمیرا جون دلم برای خودتو سارا جیگرم تنگ شده ایشالله یه قراری بزاریم و همدیگر رو ببینیم . عزیز گفته بودی تو خیابونه شریعتی سارا رو کلاس میبردی میشه لطف کنی و اسم و آدرسش رو بزاری. من الان یک جلسه هست که خانه کودک اردیبهشت اسم بهداد رو نوشتم با اینکه راهم خیلی دوره از شرق میرم غرب ولی خوبه چون ساعت 11-12 هست و زیاد اتوبان شلوغ نیست ولی احساس میکنم بیشتر حالت پلی هوسه و کار خاصی نمیتونن برای بچه های این سن بکنن البته منم توقعی ندارم همینکه جایی هست که خودم میتونم کنارش باشم و با بچه ها هم بازی میکنه و شادِ برام کافیه ولی خوب دوست دارم بدونم اگه جاهای بهتری هم هست ببینم و بدونم.
مرسی سارا و پانی عزیز از تبریکاتون.
در ادامه پروژه ی از شیر گیری مایا خانوم دیشب بیدار شدن 12 و نیم تا یک یه بند گریه که فقط می می بده. آخرش که دید آبی از من گرمنمیشه بند کرد مامان (یعنی مامان من) دیگه مامان اومد گفت بیا بغلم و بردش گذاشت تو تخت خودش شیشه شیرش رو هم از مامان گرفت از من که نمیگرفت.. فقط آب خورد .قصه هم نمیخواست.. تا یه کم حواسشو پرت میکردم میفهمید داره گول میخوره دوباره جیغ میزد و...
تو این 7 روز که جدی شروع کردم دیگه شیر نصف شب و دم صبحو گرفتم. فقط وقتایی که بیداره میرم خونه تا بخوابه یه یه ساعتی میخوره. تو دو یا سه مرحله.
مژگان من قبلا به همه این سوالایی که پرسیدی جواب دادم الان نمیدم چون جوابم هموناس..
فقط اینکه من هر چن وقت یه بار که بی اشتها میشه هی تنوع میدم به غذاهاش که علاقه مندش کنم.

راستی دیروز و دیشب خیلی خوب خودمو کنترل کردم. اصلا با مایا دعوا نکردم. اینم واسه دوستای مایا که نریزن سرم بزنن تا میخورم!
سمیرا جون شاید سارا دوس داره فعلا واسه شیطونی سر ذوق باشه ! اتفاقا دلم خیلی واسه هر دوتون تنگ شده. یاد تابستون بخیر. مرسی ملودی هم بهتره. خدا رو شکر ویروسی نیست مریضیش. فقط سرش سرما خورده. آخه ما انگار که تو قطبیم الان. گرمایش بلوکمون خرابه.
پانی جان مرسی. منم واقعا دوست دارم شما و آقا بهداد ببینم :) راستی من ملودی رو بردم یه بار خانه بازی برج میلاد. خیلی بزرگ و مفصله و مربی هاش هم زیادن. نمی زارن مادر با بچه بمونه ولی بیرون فضای بازی صندلی و انواع و اقسام کتابها برای مطالعه هست. ولی یه جوریه که بازه و می تونی بچه تو ببینی. من اصلا فکرنمی کردم ملودی بدون من بمونه ولی در کمال تعجب 45 دقیقه موند و بعدش یهو غریبی کرد و زد زیر گریه.
ملی ملودی هم مثل مایا تو ترکه واسه شیر شب. دیشب تا 4 صبح خوابید . 4 پا شد گریه و جیغ که می می می می . وقتی ندادم گفت نون می خوام. طفلی انگار واقعا گرسنه بود. براش نون و کره و پنیر آوردم و خوابالو چند لقمه خورد و بعدش که با کلی لالایی خوابید دیری نپایید و بازم پا شد . از تختش آوردم پایین. دست منو گرفت برد روی تشک نشوند و با هق هق گفت اینجا می می بده. دیگه جیگرم کباب شد. دیدم دم صبحه دیگه. بهش دادم.
آفرین خوبه ملی جان حواست باشه به مایامون ها

2810