2777
2789
عنوان

کسی اینجا دو قلو داره؟؟؟ بیاین دور هم باشیم به هم کمک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من و ابجیم دوقلوییم..خیلییییی وابسته همیم..احساسات همو میفهمیم و گاهی وقتا افگار همدیگرو میخونیم و و ...

قدر مامانت رو بدون مخصوص که شما چند سال گذشته و اون موقع شیر خشک و پوشک هم نبوده درست درمون

امروز در تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
وای چه سخت....من یاد دادم تو رختخواب حق حرف زدن ندارن....البته مال من دخترو پسرن ...دوتا پسر یکم سخت ...

دو نا پسر خيلي سخت تره اون ميخوابه اون يكي گريه مي كنه اونم بيدار ميشه يكي شون مريض بشه اون يكي مريض ميشه

قدر مامانت رو بدون مخصوص که شما چند سال گذشته و اون موقع شیر خشک و پوشک هم نبوده درست درمون

شیرخشک بوده ..ما بچه شیرخشکی هسیم ولی پوشک نبوده..بیشتر ابجی بزرگم مارو بزرگ کرده ولی خب زحمت کشیدن واقعا برامون

تو روز بعضی وقتها واقعا خوابشون میاد نمیشه ولی خوب سعی میکنم کم بخوابن اگه طی روز خوابیدن خیلی مهم ...

نمیشه تو دو تا اتاق جدا توابوندشون یکی رو شما بخوابونید یکی رو همسرتون.برای منم خیلی بد میخوابیدن تا دو و سه بیدار بودن همیشه حالا دیگه از ۸ شب گریه هم کنن نمیخوابونمشون سرشونو گرم میکنم تا ۱۱:۳۰-۱۲ دیگه میخوابن

واقعا شیرزنی شما  خانواده شوهر واقعا نبودنش با بودنش فرق نداره

بجه هام ۲۲ ماهه بودن‌که باردار شدم خیلی روزهای سختی بود...حتی تا روز زایمان سومی من و بجه هام تنها بودیم....دریغ از کمک یک نفر بعد زایمان هم از روز دهم‌باز تو خونه با یه نوزاد و دوقلوهای ۲ سال و هفت ماهه که هنوز پوشک میشدن  تنها بودم....خدا رو شکر که گذشت اون روزهای سخت ....الان راضیم شکر خدا....

من یه دختر سه سال و نیم دارم همسرم اصرار داره که بچه بیاریم 31 سالم هست قصدم اینه که اگه خدا بخواد با روش ای وی اف دو قلو پسر باردار بشم ولی خیلی می ترسم از پسش بر نیام چون هم شاغل هستم هم اینکه مادرم نزدیکم نیست و شوهرم هم زیاد اهل کمک کردن نیست به نظرتون انجام بدم یا بیخالش بشم؟

من یه دختر سه سال و نیم دارم همسرم اصرار داره که بچه بیاریم 31 سالم هست قصدم اینه که اگه خدا بخواد ب ...

من دبیر بودم
دو سال مرخصی بدون حقوق گرفتم
اگه میخوای دوقول داسته باشی باید یه مدتی کار رو بزاری کنار به نظرم

2810