2777
2789
عنوان

کسی اینجا دو قلو داره؟؟؟ بیاین دور هم باشیم به هم کمک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 89 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و همسرم تنها هستیم خونوادههامون شهرستانن 90 درصد مواقع تو این دو سه سال تنها بودیم

منکه حتی شوهرم‌هم کمک نکرد چون همش سر کاره...خانوادم هم شهرستان هستن....خانواده شوهر هم بود و نبودشان یکیه واسم.....تازه یه دختر ۱۶ ماهه خدا خواسته هم دارم😊😊

من و همسرم تنها هستیم خونوادههامون شهرستانن 90 درصد مواقع تو این دو سه سال تنها بودیم

الهی بگردم درکت میکنم گلم 

من از هم دوسال شهر غریب بودم با دوتا بچه واقعا سخته اون موقع دوقلوهام یک سالشون بود

امروز در تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد

من و ابجیم دوقلوییم..خیلییییی وابسته همیم..احساسات همو میفهمیم و گاهی وقتا افگار همدیگرو میخونیم و وقتی من یجاییم درد بگیره یجورایی اون یکی قلمم میفهمه..دوست هم هسیم..خیلیییییی خوبه دوقلویی..درسته سخته ولی قشنگه

دوقلوهای من 32 ماهشونه پسرن الان مشکل دارم با خوابوندشون میخوایم با همسرم دو ماه وقت بزاریم واسه تنظ ...

تو روز نخوابونشون.نزدیکای موقع هایی که میخوان بخوابن نور خونه رو کم کنید واینکه هر روز سر یه زمان مشخص بگید وقت خوابه ببریدشون تو اتاق کنارشون  بمونید تا بخوابن

چه مشکلی؟خواب شبشون؟

خیلی شیطونن

دارن میخوابن یه دفعه یکیشون یه چیزی میگه یا یه چیزی میخواد اون یکی هم بلند میشه
خوابشون میپره
خیلی انرژی میگیرن موقعه خواب
9 اقدام میکین واسم خوابوندشون بعضی وقتها 1 ساعت یا بیشتر طول میشکه

تو روز نخوابونشون.نزدیکای موقع هایی که میخوان بخوابن نور خونه رو کم کنید واینکه هر روز سر یه زمان مش ...

ممنون
شروع کردیم داریم این کارا رو میکنیم ولی واقعا زمان میخواد و انرژی

منکه حتی شوهرم‌هم کمک نکرد چون همش سر کاره...خانوادم هم شهرستان هستن....خانواده شوهر هم بود و نبودشا ...

واقعا شیرزنی شما 

خانواده شوهر واقعا نبودنش با بودنش فرق نداره

امروز در تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
تو روز نخوابونشون.نزدیکای موقع هایی که میخوان بخوابن نور خونه رو کم کنید واینکه هر روز سر یه زمان مش ...

تو روز بعضی وقتها واقعا خوابشون میاد نمیشه
ولی خوب سعی میکنم کم بخوابن اگه طی روز خوابیدن

خیلی مهمه خواب بچه
اگه درست تنظیم نشه آدم از همه چی می مونه

خیلی شیطونن دارن میخوابن یه دفعه یکیشون یه چیزی میگه یا یه چیزی میخواد اون یکی هم بلند میشه خوابشون ...

وای چه سخت....من یاد دادم تو رختخواب حق حرف زدن ندارن....البته مال من دخترو پسرن ...دوتا پسر یکم سختره ....

پسر به نظرم سختيش خيلي بيشتر دختره

فرقی نمیکنه دختر  داییم یه دختر داره کل فامیل دست به دست هم دادن این دخترو نمیتونن نگهدارن اونقدر اذيتشون میکنه پسرم نسبت به بچه های فامیلمون و حتی همسایه هامون آرومتره 

2810