بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و همسرم تنها هستیم خونوادههامون شهرستانن 90 درصد مواقع تو این دو سه سال تنها بودیم
منکه حتی شوهرمهم کمک نکرد چون همش سر کاره...خانوادم هم شهرستان هستن....خانواده شوهر هم بود و نبودشان یکیه واسم.....تازه یه دختر ۱۶ ماهه خدا خواسته هم دارم😊😊
من و ابجیم دوقلوییم..خیلییییی وابسته همیم..احساسات همو میفهمیم و گاهی وقتا افگار همدیگرو میخونیم و وقتی من یجاییم درد بگیره یجورایی اون یکی قلمم میفهمه..دوست هم هسیم..خیلیییییی خوبه دوقلویی..درسته سخته ولی قشنگه
دوقلوهای من 32 ماهشونه پسرن الان مشکل دارم با خوابوندشون میخوایم با همسرم دو ماه وقت بزاریم واسه تنظ ...
تو روز نخوابونشون.نزدیکای موقع هایی که میخوان بخوابن نور خونه رو کم کنید واینکه هر روز سر یه زمان مشخص بگید وقت خوابه ببریدشون تو اتاق کنارشون بمونید تا بخوابن
دارن میخوابن یه دفعه یکیشون یه چیزی میگه یا یه چیزی میخواد اون یکی هم بلند میشه خوابشون میپره خیلی انرژی میگیرن موقعه خواب 9 اقدام میکین واسم خوابوندشون بعضی وقتها 1 ساعت یا بیشتر طول میشکه
فرقی نمیکنه دختر داییم یه دختر داره کل فامیل دست به دست هم دادن این دخترو نمیتونن نگهدارن اونقدر اذيتشون میکنه پسرم نسبت به بچه های فامیلمون و حتی همسایه هامون آرومتره